Prečo v škôlke niekto neodzdraví?
Ahojte len taký výlev, nič viac....
Vojdem v škôlke do šatne, sedeli tam dve mamičky s deťmi... Vravím, dobré ránko. Nič.
Hlasnejšie vravím, dobré ránko!
A len ticho a nič
Potom sa ma moje dieťa pýta ,prečo ma neodzdravili...
@hsara99 cítila som sa fest trápne, ešte si vravím, trapaaaas
Lebo keď som vošla dnu,tak na mňa pozerali a potom druhý raz keď som pozdravila,tak už som si povedala že trapas
no a to potom vidia aj ich deti a vieme preco sa vytraca slusne spravanie. odzdravit je absolutny zaklad, aspon pre mna, aj ked niekoho nepoznam. ale ked je to v skolke, tak asi sa z videnia poznate, je to ich hanba
Tak ako pisala vysse pani vizitka rodica nie vsetci rodicia spravne vychovavaju a dávajú správny priklad svojim detom
Preto je take správanie deti v dnesnej dobe ze si nic nevazia a su zli k sebe
Ja by som povedala.dietatu preco sa nepozdravili tak podla nalady bud 1. Nemaju naladu sa odzdravit alebo 2. Rodicia ich nenaučili 😁😁
Mne sa toto stáva bežne u nás na dedine.
Pozdravím, ešte sa aj dívam na toho človeka a on ma neodzdraví.
Naproti tomu sa mi stáva, že skôr "tá drzá mládež" ma pozdraví :D
Fuu, tak to je teda pekná hanba tých mamičiek 🙂
...pretože sú to jelitá🤷♀️
Kedysi nás učili,že pozdraviť je slušnosť,ale odzdraviť je povinnosť. A áno ,keď to deti vidia,ako sa správajú ich rodičia,tak potom to tak aj vyzerá na ulici. So mnou sa zrazí dieťa na schodoch a ani bú,ani choď do pi.. ani nič. Asi čaká,že budem ja jeho zdraviť. Tiež veľakrát prídem na detské ihrisko,ja chlap po 50-ke pozdravím mladé šťandy 25 ročné ,tiež som myslel že prvý krát nepočuli,tak pozdravím znova a len hľadia ako teliatka. A to je budúcnosť..
Pozdraviť je slušnosť, odzdraviť povinnosť! Príjemný dobrý deň, dievčatá!
Nastastie, u nas v skolke sa pekne vsetci zdravia, niekedy pozdravim prva ja, niekedy protistrana...pekne nas zdravia pani ucitelky, pani upratovacky, dcerke sa prihovoria...sme dedinska skolka s 9 triedami 😊
Lebo sú telce. Ich hanba, nie tvoja
Je to ich trapas nie tvoj. Neries.
Možno sa odzdravili, ale tak potichu, ja niekedy na odzdrav len kyvnem hlavou. A teraz rozmýšľam, ze možno aj mňa veľa ludi berie ako tela 🙈 tak neviem no, ja som niekdy tak zamyslena, ze sa mi stane, že zabudnem aj pozdraviť 😀
Nechápem, veď to je základná slušnosť povedať dobrý deň/prosím/ďakujem.
@777januska777 neodzdravili.... pozerala som sa na ne,lebo tam v šatni boli len dve. Nuž ale keď si to dieťa všimne a pýta sa, to je už čo povedať
No neviem, zas nie je to tragická vec ani pre teba ani pre nich ani pre dieťa. Ved v konečnom dôsledku je to taka hlúposť. A keď sa na to dieta pýta, no tak asi by som povedala, ze nepočuli alebo ze majú veľa starosti v hlave.
Hlupe telce.. dolezite jak ocikany sneh 🙃
Najmä take co vyzeraju jak keby ich z koša vytiahli prave
@777januska777 nie,nie je to žiadna tragédia.
Je to trapas ale ich trapas nie tvoj. Dietatu by som vysvetlila ze je to preto lebo asi nepoznaju zaklady slusneho spravania. Predpokladam ze ste z mesta tam je to horsie. Kym sme byvali na dedine aj neznami ludia ked sme sa stretli s detmi sme sa pozdravili, prehodili par slov. Ako byvame v meste tak aj na ihrisku ked sa hrame pride niekto a nic. Mamicky nechaju deti nicit hracky co tam su a cumia do telefonu cely cas
Stavím sa,že ani ty si nie vždy odzdravila všetkým,všade.Je pondelok ráno.Mnohi ľudia majú plné hlavy,problémov,plánov,spomienok na víkend a rozmýšľajú už nad prácou.Takze možno nevnímali,rozprávali sa s niekým iným medzitym alebo ťa jednoducho majú na háku.
Riešiš zbytočnosti.
Ja som v tomto hrozná. Ak neodzdravia, tak na ne zamučím. 🤣 Tomu určite rozumejú.
Žeby,výchova?Nechcem vedieť ako vychovávajú svoje deti.Aj mne sa to stáva,že mi neozdravia.Ja potom ešte raz a oveľa hlasnejšie pozdravím a keď nič,tak ich zvysoka... .
Ja ešte poznám také, ze keď treba vyzvedat tak sa so mnou bavia ako s najlepšou kamoškou a keď z toho nič nekvapne tak ma ani nepozdravia pripadne prehliadnu 😅 potom už prehliadam ja
Mám v okolí jedno také teľa, vždy som musela pozdraviť prvá, inak nehrozilo že by pozdravila. Sme rovnako staré, pravidelne sa vídame pri škole, keď ideme po deti alebo v obchode a to teľa vždy buď pozerá do zeme alebo niekde mimo, len aby ma nemusela pozdraviť prvá. Minule si hovorím, no môžem ťa osr.ť, nepozdravím ťa ani bohovi. Odvtedy som ju stretla 3 krát, no už bez pozdravu.
Bola som vedená k slušnosti, ale toto už je aj na mňa moc.
@doriiis veľmi sa mýliš. V areáli škôlky vždy zdravím buď ako prvá alebo odzdravím a sú to ľudia ktorých vidím prvý krát. Keď tam pobehuje kuchárka,tak aj tú s deťmi zdravíme a tak isto aj pani učiteľky z iných tried. Nikdy nevojdem niekde bez pozdravu.
Keď sme jazdili pravidelne busom ,tak ľudia predo mnou len nastúpili a pýtali lístok na zastávku. A my sme zdravili ešte aj toho šoféra. Neviem. Takto som to videla u mojej maminy, všade kde sme išli sme zdravili a toto učím aj svoje deti.

Aj u nas sa to deje. Ale neriešim, je to ich vizitka nie moja 🙂