icon

Prečo ženy odkladajú nástup detí do škôlky?

17. apr 2024

Cim to je, ze tolko zien odklada nastup dietata do skolky...Uz by si neviem co vymysleli, len aby dieta dali co najneskor do skolky. Ja viem, ze je vela zien, ktore daju dieta v tych 3 rokoch do skolky. Ale v poslednej dobe, vela matiek mi povie, ze este nie az po 4 rokoch. A dufaju, ze dostanu peniaze, ze ich dieta neprijmu do skolky, alebo priam hladaju diagnozy (nemyslim naozaj chore deticky), aby mali plateny rodicak aj do 6 rokov, alebo daju vypoved a najvyssiu podporu a byt doma s dietatom.

Strana
z5
mmoni89
18. apr 2024

@janulka182 nie neda samozrejme,ved ani ja som nedostavala.Len vacsina si asi mysli ze vsetky co sme doma sme vychcane a mame znamosti na uradoch

aurora33
18. apr 2024

@mmoni89 a prečo by ste vlastne mali dostavať keď ste doma pretože chcete?

janulka182
18. apr 2024

@mmoni89 presne tak, ze druhy syn mal ozaj zdravotne problemy, diagnozu a aj tak to nebola vobec brnkačka vybavit. pochybujem, ze sa to da vybavit len tak.

drahomirrra
18. apr 2024

Takže, @momoftwo35 už nemá nick na Modrom Koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka.

aurora33
18. apr 2024

@drahomirrra 😀😀😀

drahomirrra
18. apr 2024

@aurora33 Ty kks, povedz mi, že sa toto komusi chce. Normálne si vytvoriť alias so životom po akom túžiš, keď ho už nemáš v realite. Som šokovaná.

janulka182
18. apr 2024

@drahomirrra
@aurora33 baby, ona tu je. len pod inym nickom.

aurora33
18. apr 2024

@drahomirrra hej chorá žena. Ved to bolo vidno ako si všetko vymýšľa. Samé trblietky, dúha, jednorožce. Všetko dokonalé, všade samé benefity 😀

drahomirrra
18. apr 2024

@janulka182 Jáj, Lolka? Druhý nick? V pohode, dva sú aj tak zakázané.

loolaa
18. apr 2024

Ja som sa už včera jasne vyjadrila, že ma môžete nahlásiť správcovi stránky ak máte podozrenie, že používam dva účty. Neprajem si aby ste ma takto ohovárali, v každom prípade píšem na MK, trošku mi to už hraničí so šikanou. Musíte byť choré, keď sa takto správate.

drahomirrra
18. apr 2024

@loolaa Pokojne napíš aj Pápežovi Františkovi.

Jediné, na čo si sa zmohla bolo porušovanie pravidiel MK, trolling, bohapusté vymýšľanie si a fabulovanie, a keď sa ťa niekto opýtal otázku z druhej strany, nevedela si ani odpovedať, okrem papagájovania slova toxické. Samozrejme, od dnešného rána nepoužívaš dva účty, lebo si si druhý zmazala. Cez VPNku si viem aj ja urobiť IPčky z celého sveta a nik ma nenatrie za duplicitný účet. Heuréka.

Ak si si myslela, že tu na koňovi žerú baby seno a uveria ti trblietavé rozprávky o vlastnom živote, ktorými si si tu dvíhala ego a ktoré majú faktické chyby od A do Z, nesedia súvislosti - tak si na veľkom omyle. Odporúčam ti ísť žiť reál. Urobíš lepšie.
Ešte dovoľ, aby som ťa ako právnička (lebo ja si nevymýšľam, kto som) uviedla do obrazu, že anonymný nick sa nedá šikanovať. Šikanovať sa dá reálny človek z mäsa, kostí, o ktorom vieš meno, priezvisko, prácu. Ktorý má poznávateľné znaky.

loolaa
18. apr 2024

@drahomirrra Ty si chorá žena. Je mi ťa ľúto. Chorá a zlá, neviem čo je horšie.

drahomirrra
18. apr 2024

@loolaa Keď mi to napíše niekto, kto fabuloval a vymyslel si kompletný životný príbeh, aby si trošku pozdvihol ego, je to pre mňa pocta. Vďaka.

aurora33
18. apr 2024

@drahomirrra ja si tiež myslím, že je to ta Loolaa.

drahomirrra
18. apr 2024

@aurora33 V pohode. Možno napíše konečne aj kúsok pravdy.

aurora33
18. apr 2024

@drahomirrra pochybujem 😀

enmery
Autor odpoveď zmazal
aliaray1
18. apr 2024

@drahomirrra Dakujem 🙏🙏🙏🙌, ze si to takto dobre vysvetlila. Och taketo demotivarky klamarky, otras. Super to nahlasovat 👍

aliaray1
18. apr 2024

@loolaa ty si pravnik, psycholog, lekar? Lebo drahomira aj ja sme pravnicky a mame na pripady ako si ty vzdelanie a prax... nie ona je psychicky chora, to ani zdaleka, ale ty vystupujes ako clovek s psych. chorobou. Vies ono to nie je hanba ist k odbornikovi a vyhladat pomoc. Najlepsie pomozes druhym tym, ze pomozes sama sebe a nie povymyslanymi vyfantazirovanymi debilinami, komentarmi 🤷‍♀️

nicol_10
19. apr 2024

Úprimne sa čudujem,že im ten príjem z RD aj postačí na vyžitie

Strana
z5