icon

Problémy so zdravím a hygienou v škôlke

marfa333
25. feb 2025

Ahojte maminy prosím vás tie, ktoré máte škôlkárov ako je to prosím vas vo vašej škôlke? Chcem si to porovnať s inými školami , ci len zbytočne preháňam alebo je to tak všade.
V našej škôlke kazdy jeden mesiac ( a to naozaj neprehanam) ucitelky do edupage píšu oznamy o črevných virózach, deti kazdy mesiac bud zvracajú alebo hnačkuju, posielajú deti s tymito ťažkosťami hned domov pochopiteľne. Je to normalne ? Deje sa to takto v každej škôlke? Okrem toho, moj syn chodi do škôlky prvý rok, na sopliky, kašle atd sme si uz zvykli, ale ja niesom spokojna ani s tou hygienou , pretože, je pochopiteľné ze take trojročné dieťa sa zamaže pri obede, lenže on mi taky príde domov. Nepošlú ich ani sa umyť. Dnes mi učiteľka volala stým, ze znovu viroza, ze syn vracal po obede. Sla som teda po neho , cele tricko mal umazane, ústa špinavé od paradajkovej polievky co mali na obed, čiže ho neumyli alebo teda neposlali ho umyť sa ani po obede ani po tom ako zvracal. Niesom stým moc stotožnená. Ak ste sa stym stretli niektoré maminy ako ste to riešili? Prichádza zmena škôlky do úvahy v tomto pripade ? Ako je to vo vašich škôlkach?
Okrem iného syn mi domov chodi s modrinami na tvári a ked sa na to spýtam učiteliek tak žiadna o ničom nevie....
Ďakujem za každú odpoveď

Strana
z2
ada288
15. mar 2025

@marfa333
@marfa333 zalezi na tej ktorej ucitelke..a ano, v MS sa to s virusmi toci ako na kolotoci

Strana
z2