Prvá rodičovská schôdzka v škôlke
Mam za sebou prve rodicovske v skolke kedze synak nastupuje 1.9. prvykrat . Adaptacii sa nebojim ide tam z jasli .. ideme k veci … Myslela som si ze to bude formalitka co detom doniest plus poplatky ohlasia a dovidenia. Realita moji drahi bola taka , ze som si myslela ze po 2,5 hodinach idem na flasku prosseca sama . Uz vopred pevne verim , ze s tymi ludmi (vacsinou) sa neuvidime ani rano pri skrinkach😂👌🏻Otazky ŠIALENÉ A CHORÉ 👌🏻
Prva mamicka “ moja dcerka bola zvyknuta v rakusku len na ciste bio masielko môžeme nakupit zasoby masielok aby mala natrete vami zvlast?” Riaditelka zbledla a hovori ze nie ze je sa to co je na jedalnicku. Dalsia “miesto darcekov pre deti ziadna sladkost ale bio konzerva kde si vypestuju fazulu” ideme dalej ..otecko “prosim vas z akeho dôvodu sú toalety spojené pre chlapcov aj dievcata ? Chceme aby sa urobila priecka” riaditelka zas vysvetlila ze stavba povolila takto a je to v pohode a ten furt dookola ako si nezela aby jeho dcera chodila na wc skupinovo atd … o foteni deti do sukromnej skupiny ani nehovorim to zase dalsi experti ze si nezelaju aby ich deti boli hoci aj v nasej uzavretej skupine rodicovskej fotene ucitelka vystluje ze zakryje tvare ani to😂 takze fakt retardacia 80% - podotykam vacsina ludi vystudovani lekari velka vacsina ale ja mam pocit ze cim vyssi titul tym viac im to na tie hlavy … este sa ma konat piknik pre rodicov neeeeeexist proste … mozno budem kamoska a tymi co sa nepytali sracky . Preco su ludia takyto povedzte mi…. sialeni🥵🙄a este jedna vec “ja by som sa chcela opytat , v školke je taký nepisany standard detska kuchynka viete mi ukazat ci mate .. (riaditelka tu za mnou) aha okey v poriadku ano ano to som chcela to je taká tradičnosť”……..👌🏻🫠
Mali ste rovnake zazitky ?
A preto odporucm na rodicovske nechodit. Pri prvom som bola jeden raz. Potom som uz nesla dalsie roky vobec ani na jedno. Teraz tam mam dalsie dieta a nebola som ani na jednom rodicovskom. Nedavam si ani konzultacne hodiny s ucitelkami. Ked nieco treba vzdy je to napisane niekde na tabuly alebo dverach v triede. Alebo mi ucitelka povie. Premna skolka a rodicka nepodstatne. Takze usetrim nervy na skolu.
U nas raz p.riaditelka na rodicku:prosim Vas rodicia,nechodte pre deti v opitom stave,lebo Vam tie deti nedame,alebo prosim Vas prihlasujte deti na kruzky anglictiny,len ti co na to maju.Neni to hanba,nedat dieta na nepovinny kruzok,ale aby som nahanala 3m peniaze za kruzok uz hanba je.Aj taketo absurdity sa u nas riesili na rodicku.
@vladuska20 no toto praveze nie su absurdity, su to priklady z bezneho zivota a evidentne takých rodicov tam ma.
@vladuska20 no toto praveze nie su absurdity, su to priklady z bezneho zivota a evidentne takých rodicov tam ma.
@oriesocek no to je pravda.
@anonym_autor Myslela som si.
Mala som deti aj v sukromych, syn cely cas, dcera rok. Zazila som tam zopar mierne premotivovanych (ozaj mierne), ale toto je extrem.
@mircalla Dobre si to napísala že premotivované presne tak to zhodnotil aj môj manžel. Ja som sa tam cítila jak Majka z Gurunu. Ja osobne nie som náročný človek, mňa zaujíma či môj syn jedol , co robil a co treba zaplatit. Toto čo tam ti ludia davali a rozoberali do spiku kosti dobre ze nesiel ten chlap rozobrat zachod a skumat priecky , alebo ta baba kuchynku skumat ci splna rakuske standardy …
K biu masielku…👌🏻🙄🫠.. sa vyjadrila ucitelka ze nic take sa neumoznuje nosit vlastne a pokial vie nikto nie je alergik takze kazdy ma riadnu stravu od dodavatela. Len ti ludia uz zakazdu cenu chcu byt doleziti a zaujimavi .. mam pocit ze budu sa pytat ch..oviny za kazdu cenu.
Ono na tom rodičovskom sedela riaditeľka ta - mala hlavné slovo cely cas a vedľa pani učiteľka no ale tá bola celý čas ticho lenže jej oči hovorili za všetko.. prosté tie pohľady presne na tieto osoby boli rovnako ako moje myšlienky v hlave. Ako sa hovorí oči sú zrkadlom duše a mysle a tu sa mi to oplatilo na 100%.
Mamičky všetkým vám prajem veľa úspechov veľa trpezlivosti aby ste boli proste spokojne aby sme ne zažívali takéto prípady ani jedna a fakt vám veľmi pekne ďakujem za všetky reakcie🫶🏻
Pre mamičky ktoré so mnou nesúhlasili a trošku boli tu ku mne protivne a zle a patríte do tejto skupiny podivínov- prosím nech kvôli vám a vašim blbým otázkam netrvalo rodičovské ako let z Košíc do Tunisu aj s cakanim na batožinu . Ďakujem ! Aj vám všetko dobre🫶🏻
Pre mamičky ktoré so mnou nesúhlasili a trošku boli tu ku mne protivne a zle a patríte do tejto skupiny podivínov- prosím nech kvôli vám a vašim blbým otázkam netrvalo rodičovské ako let z Košíc do Tunisu aj s cakanim na batožinu . Ďakujem ! Aj vám všetko dobre🫶🏻
@anonym_autor Vies, moj nazor je, ze taki ludia su totalni sebci. Su to presne ti isti, co stoja roztahani na chodniku, bez toho, aby ich napadlo, ze chces prejst atd. Ludia s nulovou empatiou, ktori si myslia, ze cele rodicko patri len im a je o nich
@anonym_autor Vies, moj nazor je, ze taki ludia su totalni sebci. Su to presne ti isti, co stoja roztahani na chodniku, bez toho, aby ich napadlo, ze chces prejst atd. Ludia s nulovou empatiou, ktori si myslia, ze cele rodicko patri len im a je o nich
@mircalla a mala teraz chodi do akeho rocnika? moje deti maju kamosky z Grosslingovej zo spevackeho a viem, ze ty si pisala, ze tam chodia deti...
@mircalla je to tak . Jedno šťastie je že tá pani riaditeľka aj učiteľka sú našťastie úplne normálne na túto súkromnú škôlku a aj tých ľudí trošku uzemňuju Veľmi diplomaticky a cititeľne
@oriesocek Do 4. ide syn je uz na Gymgli, tiez tam chodil, isiel z 8. na bilingualny. Aha ano, uz si ta pamatam🙂
@mircalla syn chodil na grosslingovu do skoly a dcera dos kolky, ale tu uz nezobrali kvoli rajonom do skoly. aj dcera na 8 rocny ide, mladsia iba do prveho, ale mala nejake v zbore tretiacky, stvrtacky - chdia do sirenciat 🙂

U nas raz p.riaditelka na rodicku:prosim Vas rodicia,nechodte pre deti v opitom stave,lebo Vam tie deti nedame,alebo prosim Vas prihlasujte deti na kruzky anglictiny,len ti co na to maju.Neni to hanba,nedat dieta na nepovinny kruzok,ale aby som nahanala 3m peniaze za kruzok uz hanba je.Aj taketo absurdity sa u nas riesili na rodicku.