icon

Rozkazovanie dietata v hre

Dnes o 08:09

Dobry den, stretli ste sa s tym, ze ked sa hrate s cca 3rocnym dietatom, tak vam pri hre hovori, co mate robit (pr co ma povedat vase zvieratko a pod.)? Ak to urobim po svojom, nie je s tym problem, ale rad by hru sam viedol kto ma co robit a hovorit.

Strana
z2
autor
Dnes o 11:22
@anonym_e57853

Poznam dieta autista, nevie tak spolupracovat pri hre, v podstate tam by to skoncilo, ze ten koncept pravidiel nechape a uz vobec nie, ze urcovanie kto co a ako.. to skor pri beznej hre, nechape inych, ma v hlave svoje len.. vekovo uz je trosku starsie a zlepsuje sa to pomaly

@anonym_e57853 tu by sme sa skor o aspergerovi bavili, nas chape aj tolove hry, symbolicka hra, pravidla spolocenskej hry atd.

minesasubu
Dnes o 11:26
@anonym_autor

@minesasubu zatial nie, obavam sa aspergera, maly je hypersenzitivny a ako sledujem teraz kazdy jeho “prehav”, tak toto mi vyhodilo ako prejav PAS.

@anonym_autor tak ked máš podozrenie chodte na vyšetrenie , ja som so synom pobehala veľa toho odkedy sa narodil fyzio,neuro , logo ....... tu ti nikto neporadí odborne iba teoreticky

autor
Dnes o 11:27
@marca12

@anonym_autor Nie 😂 len sa rada a vela hram s detmi

@marca12 aha, dakujem 🙂 A teda stretla si sa pri hrach s tym, ze sa hru snazia riadit, teda urcovat co kto povie napr.?

autor
Dnes o 11:29
@minesasubu

@anonym_autor tak ked máš podozrenie chodte na vyšetrenie , ja som so synom pobehala veľa toho odkedy sa narodil fyzio,neuro , logo ....... tu ti nikto neporadí odborne iba teoreticky

@minesasubu jasne, na diagnostiku sme aj objednani. A u vas sa aj riesilo PAS napriklad (ked spominas aj neuro) alebo vobec? Inak aj my sme pobehali logo - rozhovoril sa pozom sam, aj fyzio a neuro - hypotoni…🙄,

minesasubu
Dnes o 11:31
@anonym_autor

@minesasubu jasne, na diagnostiku sme aj objednani. A u vas sa aj riesilo PAS napriklad (ked spominas aj neuro) alebo vobec? Inak aj my sme pobehali logo - rozhovoril sa pozom sam, aj fyzio a neuro - hypotoni…🙄,

@anonym_autor vobec sa PAS neriešil nebol dôvod , syn má klinefelterov syndróm diagnostikovaný takže pochybujem že by mal k tomu ešte niečo 🙂

autor
Dnes o 11:35
@minesasubu

@anonym_autor vobec sa PAS neriešil nebol dôvod , syn má klinefelterov syndróm diagnostikovaný takže pochybujem že by mal k tomu ešte niečo 🙂

@minesasubu dakujem ti. To je pre mna trosku nadej, ze to teda robia aj zdrave deti.
A drzim palce🍀

anonym_e94850
Dnes o 12:18

No píšeš že keď urobíš po svojom je ok a keď necháš sa viesť tak dieťa sa viac teší
Úplne normálna vec a nechápem aká diagnóza by to mala byť

anonym_a257f9
Dnes o 12:53
@anonym_autor

@minesasubu dakujem ti. To je pre mna trosku nadej, ze to teda robia aj zdrave deti.
A drzim palce🍀

@anonym_autor ja v tom nevidím problém, ale sem tam by som to otočila, aby sa musel podriadiť on mne.

autor
Dnes o 12:58
@anonym_a257f9

@anonym_autor ja v tom nevidím problém, ale sem tam by som to otočila, aby sa musel podriadiť on mne.

@anonym_a257f9 to aj robim a nema s tym problem, ked hru vediem ja alebo mu nevyhoviem.

3petka
Dnes o 13:07

@anonym_autor normálna vec. Treba ho nechať do istej zdravej miery.
Mna sa snaží manažovať ešte aj môj 9 ročný no tu už cesta nevedie. Pravidla sú pravidla.

Strana
z2