Škôlka Lachova, Šustekova, Jankolova, Haanova

gabca7svk
19. jan 2018

Ahojte- chcela by som sa spytat,ake mate skusenosti so statnou skolkou Lachova, pripadne MS Sustekova. Tiez ma zaujimaju MS Jankolova a MS Haanova. Zaujima ma najma pristup uciteliek. Dakujem za akukolvek info.

belllinka
19. jan 2018

@gabca7svk nic si nenavyberas. Budes rada, ak ti vobec niekam dieta prijmu. Skor si na tych skolkach skus najst nejaku znamost.

patriciaba851
19. jan 2018

Pripojim sa ti tu... aj mna zaujimaju tieto informacie ...

gabca7svk
autor
19. jan 2018

@belllinka verim tomu. Aj tak mi to neda a zistujem info ;)

poloprudska
19. jan 2018

Moja rec ... mne minuli rok nezobrali ani na sustekovu ani na bulikovu ani hanovu ani lachovu 3,5 a 5 rocne deti . Treba znamost

poloprudska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabca7svk
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzana37
20. jan 2018

Na Šustekovu chodil môj syn. Už je to 5rokov ale pani riaditeľka bola ústretová a chapava, učiteľky príjemné a syn tam chodil rád.

gabca7svk
autor
20. jan 2018

@zuzana37 diiik moc za odpoved 🙂

sammy
20. jan 2018

Učiteľky v týchto škôlkach sú veľmi podobné, nedá sa vyslovene povedať, že niekde sú len zlé a niekde len dobré. Aj úroveň výuky je podľa mňa dosť podobná. Viem to, pretože s viacerými z týchto škôlok spolupracujem a stretávam deti aj učiteľky z nich. Radím dať dieťa do najbližšej škôlky k bydlisku a dúfať, že sa mu podarí tam dostať 🙂

nellita
20. jan 2018

@poloprudska odvolanie neexistuje v zakone je jasne napisane je to na rozhodnuti riaditela skolky cize bud vezme alebo nevezme mozno za dobrovoľný dar škôlke,to stale funguje. Mne dceru nikde nezobrali tento rok skúsim opäť,mam ju teraz v súkromnej

poloprudska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
poloprudska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
soja24
28. jan 2018

Ak mozem pripojim sa, tiez byvam tu v okoli

jahodkovko
20. mar 2019

@poloprudska ČOOOOO???????

poloprudska
20. mar 2019

@jahodkovko uz davno chodia do skolky na sustekovu ale trvalo to

jahodkovko
21. mar 2019

Tá je ale súkromná, nie??!

matuska8
11. jan 2020

Ja len chcem napísať moju skúsenosť na MŠ Bulikovej. Môj 4,5 ročný syn má oneskorený vývoj reči a navštevuje ako logopéda, tak aj špeciálneho pedagóga. Nie je nijako postihnutý, len reč je ťažšie zrozumiteľná a pozadu. Kvôli oneskorenému vývoju sa prejavoval viac emocionálne, čo mu ostalo dodnes. Čo sa týka učiteľky, zo začiatku sme mali problémy, ale neskôr sa to utriaslo a začali so synom pekne spolupracovať. Keďže mala škôlka nedostatok učiteľov kvôli dlhodobym PN, musela zastupovať učiteľky pani riaditeľka a to bol kameň úrazu. Môj syn pri hre s postavičkami začal používať slovo pankhart, ktoré u nás vôbec nikto nepoužíva. Po mojej otázke, kde to slovo počul, mi povedal, že takto mu hovorí pani riaditeľka v škôlke. Je to obrovská hanba, že sa takto správa pedagóg. Syn má z tejto osoby nočné mory a slúži dodnes ako odstrašujúca osoba namiesto čerta alebo bubáka, ktorí sa zdajú môjmu synovy oproti pani riaditeľke ako najlepší kamaráti. Nebol to jediný problém s pani riaditeľkou. Ja si len myslím, že keď nemajú ľudia dosť trpezlivosti s deťmi, nech tú prácu nerobia a pani riaditeľke len veľké fuj a hanba!!! Dúfam, že sa niekedy môj syn dá dokopy z toho stresu, čo mu spôsobila. Bulikovu určite neodporúčam!!!

jasmina78
15. feb 2020

@matuska8 PaneBože, to mi sánka padla,lebo o pani riaditeľke som zatiaľ počúvala iba v pozitívach, prezentuje svoju škôlku ako LEGOškôlku,chodí na kadejaké školenia,aktívy, jej zástupkyňa dokonca dostala miesto riaditeľky na mš Vyšehradská....takže človek by čakal len a len dobré hodnotenie. Prosím Vás, mohli by sme si súkromne popísať v maili? ak máte záujem - evkarepka123@gmail Budem nesmierne vdačná

belllinka
15. feb 2020

@matuska8 toto sa mi zda byt trochu pritiahnute za vlasy. Sama pises, ze syn ma tazko zrozumitelnu rec, mozno hovoril ine slovo a ty si si to iba prelozila podla seba. Riaditelka iste vie, ze deti povedia doma vsetko a taketo slova by nepouzivala...

matuska8
15. feb 2020

@belllinka Ahoj, v mojom príspevku som nič neprikrášlila a všetko čo som písala sa tak aj stalo. Čo sa týka reči môjho syna, pre mňa ako mamu nie je nezrozumiteľná a syn mi slovo aj viackrát zopakoval. U nás v domácnosti sa toto slovo nepoužíva vôbec a môj syn mi neklame. Dokonca aj keď sa poklbčí s mladším súrodencom sa prizná, čo mu urobil a v tomto mu verím. Ja som dokonca poprosila aj našu špeciálnu pedagogičku, aby škôlku navštívila a aj ona sama mi potvrdila, že niektoré situácie boli popísané v inej verzií od pani riaditeľky a inej verzií od učiteliek. A podľa nej sa pani riaditeľka snaží namiesto podpory a integrácie dieťaťa len zbaviť "problému". Ja som už našu situáciu vyriešila a s riešením som veľmi spokojná, len ma mrzí tá trauma, ktorú má môj syn z tej škôlky. Dodnes, keď ideme okolo, chytá doslova paniku... Tiež som si myslela, že v škôlke pracujú zamestnanci, ktorí svoju prácu a deti milujú (však za ten plat), ale zrejme nie každý má tú trpezlivosť a slušné a vhodné správanie pre prácu s deťmi a pri najmenšiom náznaku odlišnosti sa snažia len zbaviť zodpovednosti. Odkedy navštevuje môj syn iné zariadenie, je naozaj šťastný. Nemá žiadne problémy v škôlke a nedrží manžela s plačom každé ráno za nohu ako kliešť, keď ho vodí do škôlky. Dokonca tam ide s úsmevom na perách.

jahodkovko
19. feb 2020

@belllinka Nechapem, čo sa Vám nezdá, keď sama tvrdíte, že doma deti VŠETKO vyzradia..

belllinka
19. feb 2020

@jahodkovko lebo sama priznava, ze jej dieta ma tazko zrozumitelnu rec. A okrem toho moje dve deti chodili do tej skolky a keby sa nieco take dialo, tak by som sa o tom za tych 6 rokov urcite dozvedela.

jahodkovko
20. feb 2020

Ja matke s dvoma deťmi verim.
Bodka!
Nejedná sa o Vás, ale o ňu.
Keby ste presne zažili, čo ona Ona, verili by ste vlastnému dieťaťu, čo je citlivé A ťažšie rozpráva. Dieťa nieje schizofrenik.

lucia_lucka13
25. apr 2021

@matuska8 Dobry den, mohla by som porosit info do súkromnej spravy o aku riaditelku sa jedna prosim Vás? Zvazujem prestup dcérky bud na bulikovu alebo sustekovu,kde by sme podla bydliska patrili. Chodíme na jankolovu a to je des a hrôza..neschopná riaditeľka manažérsky a ani personálne nedokáže viest školku..cele zle..a teraz čítam od Vás pomerne čerstvý príspevok tak neviem ako sa zariadiť..vopred dakujem..

poloprudska
26. apr 2021

Budete rada keď Vas vôbec do nejakej škôlky prijmú . Lebo teda ja som z petržalky a bývam na šustekovej a do škôlky sa dostať bol ohromný problém , najmä na šustekovu alebo bulíkovú aspoň pre mňa. Po čase keď som sa rozprávala z riaditeľkou tak problém bol vlastne v kapacite . Ona dostala cca 150 žiadostí a reálne mohla zobrať iba 22 žiakov . Som rada že zo škôlkou končíme bol to boj každý rok . Chodili sme do 3 škôlok až kým sme sa nedostali na Šustekovu konečne .

belllinka
26. apr 2021

Presne, súhlasím s názorom nadomnou. Napr. asi pred dvoma rokmi na Bulíkovej ani neotvárali prvú triedu lebo bolo toľko predškolákov, že nebola kapacita. Buď rada, ak ti vôbec niekam dieťa prijmú.
@lucia_lucka13