icon

Škôlka v Bardejove

27sunny
28. okt 2014

je tu nejaka mamička z BJ,ktora by vedela o volnom mieste v skolke premoju dceru? mala chodila do sukromnej, no vcera mi riaditelka zavolala ze ju vyraduje, potrebujem akutne riesit umiestnenie dcerky

emmuskamiuska888
28. okt 2014

Dobry den. Nemozem uverit ze len tak zo sukromnej skolky bezdovodne moze vyradit vase dieta. Ked ju priali v septembri tak len tak to zmenit nemoze, ved si za to platite. Kde sa stala chyba? A ako poradit? Tak asi len tak ze si obvolate vsetky skolky. Vela stastia.

27sunny
autor
Odpoveď bola odstránená
emmuskamiuska888
28. okt 2014

kolko ma vasa dcerka rokov? Mne sa to aj tak nezda ten ich postup.

maruskamolny
26. nov 2014

@27sunny dobry den, mozem sa opytat o aku skolku ide? ja som z Bardejova, mam tiez malu v sukromnej skolke a mame nejake problemy, preto ma to zaujima...dakujem za info, MAria

27sunny
autor
Odpoveď bola odstránená
maruskamolny
28. nov 2014

a vyriesili ste to uz nejako? drzim palce

27sunny
autor
Odpoveď bola odstránená
maruskamolny
21. dec 2014

tak to ma mrzi...no ale aky je dalsi postup? ved je povinne ako predskolak navstevovat skolku, vsak?

maruskamolny
21. dec 2014

asi som to zle pochopila, ona este nema 5, vsak?

maruskamolny
21. dec 2014

Neviem sice kolko ma rokov, ale ked je este malicka, tak ja mam dobru skusenost s jednou pani, ktora sa stara o deti doma, ma tak okolo 3deticky,,,nasa tak chodila cely rok k nej este pred touto skolkou,,,a boli sme velmi spokojni, vela ju naucila aj vsetko bolo fajn,,,,keby ste chceli kontakt tak vam dam,,,ale ta ani tam ma deti do tych 3 rokov...neviem kolko ma vasa dcerka...my sme tiez chceli dat malu do statnej skolky, ale zatial sa to neda, ,lebo je este velmi mala, teraz mala 2 roky....