icon

Škôlka v Prešove na Sekčove - Bernoláková

azuritkoovb
1. sep 2012

ahoj maminky ... čo vravíte na škôlku na Sekčove v Prešove - Bernolákovú ??? Dcérka tam ide od pondelka 🙂

Strana
z2
azuritkoovb
autor
6. sep 2012

@tutulka12 tak bol isto zvyknutý na Danielka, a teraz mu chýba a ste len sami tak si to viem predstaviť...čo vieš, len aby si nebola predvapená...možno sa mu bude páčiť v škôlke...o pamatam sa aké to bolo ked Alexi bola malá a šla so mnou aj na záchod ... ako že aj teraz sme obe na seba veľmi naviazané ale tak už je to lepšie odkedy chodí do škôlky 🙂 joooj normalne rozmýšľam, že keď pride náš tatino domov, tak sa vážne porozprávame a asi aj zapracujeme na 2. baby 😝 😝 😝 ... príšerna nuda sama doma byť 😖

tutulka12
6. sep 2012

@azuritkoovb tak hádam bude dobre. Daniel zase vôbec neplakal keď začal chodiť do škôlky. skôr naopak, reval keď trebalo ísť domov a on sa ešte milosť pán chcel hrať 😀 😀 my medzi ľudí s Teom chodíme, ale nedá sa od rána do večera vkuse. takže mu nič iné neostáva iba si zvyknúť 😀 ja by som chcela ešte jedno bábo 🙂 ale neskoôr . a tvoj manžel pracuje mimo PO? byt ste kúpili? či podnájom?

tutulka12
6. sep 2012

@tutulka12 Miri máš facebook? tam to asi bude lepšie komunukovať ako tu, nebude to také verejné 🙂 ti napíšem do ip moje meno 🙂

tutulka12
6. sep 2012

@azuritkoovb tebe som chcela poslať a som sebe poslala. kuk hore 😀

azuritkoovb
autor
6. sep 2012

@tutulka12 ok aj ja si myslim 🙂

zigzag
25. feb 2013

@tutulka12 ahoj, a ky je jedalny listok?? neake sirupy, a tak, ja som skor za bio, a surovu stravu..... dakujem

tutulka12
26. feb 2013

@zigzag ahoj, jedálny lístok si môžeš pozrieť aj tu. varia im chutne a myslím, že aj celkom zdravo v rámci možností. môj Daniel si takmer vždy ide pre dupľu 🙂 myslím, že sirupom sa asi nevyhneš v žiadnej škôlke, teda aspoň o tom neviem 😕 http://www.msbernolacik.sk/index.php?option=com... mne tu od septembra nastupuje už aj druhý bubáčik 🙂

mon13ka
29. máj 2019

Ahojte, máte niekto skúsenosti s MŠ čergovská na Sekčove?

Strana
z2