icon

Škôlky Cyprichova, Tbiliská, Plickova v Bratislave

lenocka84
22. máj 2012

Milé mamičky rada by som získala zopár, dúfam že hlavne kladných skúsenosťami, s uvedenými škôlkami.
na internete sa moc info dopátrať neviem, škôlky nemajú čas aktualizovať svoje údaje (výnimka tbiliskej).
Budem rada ak sa podelíte o Vaše skúsenosti. ďakujem

lucik194
28. feb 2014

@stanib prihlasku si urcite dajte aj na ine skolky, na baronke tym ze je to mala skolka (len 2 triedy) nikdy neberu vela deti.... opytaj sa priamo riaditelky kolko priblizne miest bude volnych, to bude vediet

stanib
3. mar 2014

@lucik194 dakujem za radu, no mne sa ta baronka aj najviac paci, este som bola na plickovej a tam na mna pozerali, ze co vobec otravujem s prihlaskou. Cely tento stat je postaveny na hlavu, ja som normalne zamestnana, odvadzam nehorazne vysoke odvody a este mam problem deti dostat do statnej skolky !

lutsy
3. mar 2014

kocky, neviete ako su na tom jednotlive skolky, ci vsade je vela prihlasok? nam niektore skolky radili, priamo dat si prihlasky aj inde, kedze sme az oktobrovi, cize mala sanca, vyjadrovali sa tak nejak neurcito, ze nevedia este kolko budu brat, ze to zavisi od predskolakov, ci nahodou nebudu mat odlozenu dochadzku , plus ze cakat treba do juna na odpoved, tak si drzme palce
@stanib aj mne sa paci najviac baronka

lucik194
3. mar 2014

tu si pozrite kolko deti brali na jednotlive skolky minuly rok , tu tam vsetky skolky:
raca.sk/obcan/skolsky-urad/

Správy o výchovno-vzdelávacej činnosti základných a materských škôl za školský rok 2012/2013 treba vsetky subory otvorit

baby ale baronka je vzdy najmensia sanca ze sa tam dieta dostane.....

oktobrove dieta inak bez problemov zoberu .... to sa len tak tvaria 🙂 v nasej triede ma dcera minimalne 7-8 deti mladsich ako je ona sama (ona je septembrova)

lutsy
3. mar 2014

@lucik194 vdaka za nadej 🙂
ja som jasne podala na viac skolok pre istotu, aj samotne riaditelky v skolkach mi tak vraveli , ze oni sa stretnu a budu o tom vediet, tak im to hadam nevadi

lucik194
18. mar 2014

@stanib @lutsy no baby najnovsie info, na baronke bolo uz prvy tyzden podanych cez 50 prihlasok a riaditelka ze ma asi 12 miest.....

stanib
19. mar 2014

katastrofa tento stat, odmietam platit dane za taketo sluzby obcanom ! a to este nehovorim o zdravotnictve

precudziedeti
20. mar 2014

Je niečo pravdy na tom, že na Barónku berú len deti solventných rodičov?

lutsy
20. mar 2014

no parada, a noves sidliska sa stavaju, skolky nove, ved naco...... 🤐

stanib
24. mar 2014

@lutsy @lucik194 a vy kde presne byvate baby ? a kam ste davali prihlasku ? my sme na ulici pri koliske, takze som dala na baronku a plickovu, lebo to mam najblizsie

lutsy
24. mar 2014

@stanib ja som dala vsetkych 7 skolok, ale ako vidim asi nas nikde nevezmu, kedze sme az koniec oktobra, vsade bol naval obrovsky co pocuvam, nervy mam uz z toho

lucik194
24. mar 2014

no tazko povedat ci na baronku beru len deti solventnych rodicov..... na jednej strane je to super ze su tam len 2 triedy lebo tie vacsie deti tahaju tie mensie, ale zase na druhej strane, predskolaci v triede su aj s nie predskolakmi.... tak neviem ako funguju....
no nam uz mala chodi na plickovu, druhy rok, take riadne zmiesane pocity mam stale z tej skolky, je tam inak najvacsia chorobnost v skolkach v raci..... tam sa naozaj otocia choroby snad vsetky co existuju ☹ skor si myslim ze je to taka odkladaren pre deti....
@lutsy to je blbost, je uplne jedno ci je v juni alebo v oktobri, lebo 2 roky dozadu nepobrali majove - junove deti a jesenne deti v pohode pobrali (napr. na plickovej je vela deti jesennych)

stanib
24. mar 2014

@lucik194 jaaj, to nestras s tou plickovou, mne to zatial vychadza na tu Plickovu, myslis ze je to tam fakt az take zle ? Mate s nou niekto aj nejake ine skusenosti ?

lucik194
25. mar 2014

netrvdim ze plickova je uplne zla, ale my sme si tam preskakali celkovu rekonstrukciu a prerabali to cely rok a isli za pochodu ☹ okna vymienali v zime, vsade prievan, stale spajanie tried, ked skolka este nebola prerobena a bol lejak, tak boli podavane kyble, lebo zatekala strecha a ine "vychytavky".... dost drsne ☹ fakt ta skolka vyzerala zle, nastastie tomu sa uz vyhnete a ta chorobnost je stara znama vec ..... ale pred par mesiacmi sa kupil germicidny ziaric, tak sa trocha polepsilo, aj ked teraz je zase nejake chorlave obdobie a vsade je tak 60% deti v triedach ☹ co je malo
poviem ti takto kazdy rok sa 2x otoci sarlach, zapaly spojiviek, tento rok este kiahne neboli, takze sa caka na kiahne.... a vela dalsieho, plus ale vela zavisi od uciteliek a to my sme vymakli super, takze s nimi som maximalne spokojna 🙂

lucik194
25. mar 2014

dnes na plickovej v celej skolke 45 deti, takze 40 deti nie je v skolke

cat
25. mar 2014

..tak naše decká si celú tú prerábku "užili", to je pravda,ale teraz je už z Plickovej velmi pekná škôlka, ešte keď prerobia /dokončia aj ten dvor.. a aj ten žiarič bol dobrý nápad. Ja oceňujem aj komunikáciu cez FB, mám denné správy čo je nové, fotky ak je nejaká akcia...moja malá je v tej škôlke velmi spokojná.

stanib
26. mar 2014

Uhm, to chapem, ze ked sa prerabalo za chodu, sa cudujem, ze to hygiena dovolila, ale zrejme nebola ina moznost, kde dat deti.....@cat si ma potesila, teda, je pravda, ze vela zavisi aj od uciteliek. No som zvedava, lebo kvoli stahovaniu, uz 3 krat ideme menit skolku....

clarita
29. mar 2014

Mamičky,
rada by som Vám oznámila, že od septembra budeme otvárať škôlku pre 4-5 ročné deti v BA Rača.
Vieme poskytnúť v našich, už fungujúcich jaličkách plynulý prechod do škôlky a maminy sa nemusia stresovať až pokým dieťatko nepôjde do škôlky. Samozrejme, že je zohľadnená cena pre vekovú kategóriu 4-5 ročné deti. pre bližšie info prosím IP. MŠ bude v inom RD ako jasličky.

lutsy
7. apr 2014

kocky , uz vam prislo nejake rozhodnutie o prijati/neprijati? Mne zatial z jednej , ze ho neberu 😒

lucik194
16. apr 2014

baby tak kam vam nakoniec zobrali deti?

lutsy
16. apr 2014

mne zatial nijake dalsie neprislo, (okrem jedneho o neprijati) dali sme viac prihlasok, cize cakame, @lucik194 tebe uz vzali niekde?

lucik194
16. apr 2014

ja nepotrebujem tento rok 😉 mala uz chodi na plickovu

lucik194
24. apr 2014

tak baby kam vam deti pobrali", napiste

stanib
29. apr 2014

ahojte dievcata, tak my ideme dneska na zapis na plickovu s oboma chlapcami - budu mat 6 a 4 roky, som prekvapena, este som nepocula ze na zapis sa chodi aj do skolky , ale aspon uvidime ako to tam vyzera....len chlapci sa moc netesia :/ stale opakuju ze oni nechcu do inej skolky a ze aby som ich drzala za ruku cely cas ked tam budeme :D mno tak mam z toho stres aj ja, lebo nikoho tam nepozname zatial...

lucik194
5. máj 2014

@stanib ahoj a do akých tried budu chodit? resp. uz zacali chodit?
inak baby tak kam vam pobrali deti v raci?

stanib
6. máj 2014

@lucik194 jaj tak to ja neviem ako to tam oni zvieratkovo volaju 🙂 ale starsi urcite do predskolskej, lebo je uz predskolak, a mensi bude mat 4 roky, tak asi druhak, ale neviem kam sa zmesti....

lutsy
6. máj 2014

ja mam zatial 6 odpovedi zo 7, negativnych :(, neodpovedala len Tbiliska zatial, tak to ruzovo moc nevidim

clarita
26. máj 2014

Milé mamičky, otvárame od 9/2014 triedu pre deti nad 3 roky.
Ponúkame aj jasličky pre deti od 6 mesiacov a neskôr s hladkým prechodom do škôlky. Ohľadne info kľudne IP. Rada zodpoviem Vaše otázky.

timietinka
30. jún 2015

Moj mladsi syn ma 4 roky, ziadost na Cyprichovu sme podali uz 3krat, akurat, ze teraz tam uz starsi syn nechodi, tak nam ho znova nevzali ... a opakujem, ziadost sme uz odovzdali 3x!!!

irocka
30. jún 2015

Destke centrum Dostojevskeho prijima deti od 2 do 6 rokov, su prijatelne ceny na skolne, mile pani ucitelky, krasne priestory.