icon

Škôlky v Pezinku. Referencie?

l.lara
23. jan 2009

ahojte maminky. my mame sice iba rocik, ale predbezne by som sa chcela spytat, ake mate skusenosti, resp. referencie so skolkami v PK, kedy je treba zapisat (alebo predbezne prihlasit, neviem ci su nejake poradovniky) deticky do skolky, kedze, ako som citala v regionalnych novinach, statnych skolok mame nedostatok.

Strana
z3
emmusska
24. júl 2018

@eru331 ahoj, mozem sa aj teba prosim ta spytat na tuto skolku. co ti hovorili ostatne mamicky? co sa im pacilo viac v Severaciku ako v Zahradke? 🙂

eru331
24. júl 2018

@emmusska môžeš, veď práve preto som sem napísala aby som poradila aj iným mamičkám, ktoré sa ešte len rozhodujú. Aj ja som bola v tej situácií a preto viem, ako sa cítite. Vieš, každá jedna mamička, ktorá ma dieťatko v S. si pochvaľuje tú škôlku. Ide o to, že sme tam ako taká jedna veľká rodina. Už sa tam medzi sebou poznáme a aj s našich deti sa stali kamaráti. Ani ti to neviem opísať ale je to super!

jarinka33
27. júl 2018

@maruski99 skoda, no nevadi tak hadam sa tam potom stretneme. ze sa spozname :D alebo sa pojime takto cez konika pred tym, moze byt? 🙂 v kazdom pripade ti dakujem, velmi si mi pomohla 🙂

maruski99
27. júl 2018

@emmusska hlavu hore, dosť často sa takéto veci stávajú, ktoré nás nemilo prekvapia ale treba vedieť aj proti takým bojovať a hlavne sa nevzdávať!...uvidíš, vyrieši sa to a bude dobre...mesačne sa u nich platí...to už je na tebe, ako sa im ozveš, či telefonicky, e-mailom alebo osobnou návštevou...
@jarinka33 jasné, nejako sa už spoznáme 😉 🙂 ...nie je začo, rado sa stalo 😉 🙂

emmusska
13. aug 2018

@eru331 vazne? aj chodievate spolu na nejake vylety akoze cez vikendy mimo skolky? 🙂 a kolko je tam vlastne deticiek, nevies?
@maruski99 ved snazim sa mysliet skor pozitivne, aspon uz mame firmu, ktora nam spravi tu drenaz a este aj za dobru cenu takze dufam, ze uz iba toto doriesime a budeme mat pokoj. len vtedy som to akurat zistila tak som z toho bola este taka trochu vykolajena :D a ked je to mesacne tak keby napriklad ich uz dajme tomu v juny nechcem dat do skolky, ze budem s nimi doma tak sa to da v pohode vybavit hej? alebo, ze by napriklad v decembri nesli? nebude problem s tym aby zase od januara nastupili?

misulienkamisa
15. aug 2018

Dievčatá mám na vás takú otázočku, viete mi poradiť kde v okolí Trnavy, respektíve po ceste z Trnavy do Bratislavy nájdem škôlky kde berú detičky aj od dvoch rokoch? Mám ešte nejaký čas ale snažím sa trochu v predstihu hľadať aby sme stihli malému chytiť miesto keď je to teraz tak kadejako s tými škôlkami 😒

eru331
15. aug 2018

@emmusska osobne som sa tam zatiaľ iba s jednou mamičkou tak lepšie skamarátila a s ňou a jej dcérkou sme už boli zopár krát na kúpalisku a na jednom výlete. Snažíme sa stretávať aj mimo škôlky, keďže aj dievčatá sa vedia veľmi pekne spolu zahrať 🙂 Detičiek tam je podľa toho, koľko tam majú. Ťažko povedať že 10 keď niekedy ich je aj menej.
@misulienkamisa aj do tej o ktorej sa tu bavíme berú deti už od dvoch rokov. Skús si ju pozrieť 🙂

erika9512
Autor odpoveď zmazal
misulienkamisa
17. aug 2018

Ďakujem vám baby, pozriem si to 🙂 Tam by mohol nastúpiť hneď ako bude mať dva roky? Nemusí to byť iba v septembri však?

eru331
17. aug 2018

@misulienkamisa vidím, že ti sem erika pridala aj link. Nemusíš už ani hľadať iba kliknúť a popozerať 😉🙂 Áno, do tej ti ho zoberú hocikedy, nemusí to byť vôbec september. Kedy bude mať 2 rôčky??

misulienkamisa
21. aug 2018

@eru331 Za dva mesiace 🙂 Preto sa pýtam lebo som sa bála, že by som musela čakať potom buď do januára alebo až do ďalšieho septembra. To už neviem ako by som urobila lebo to by sa už aj n úrade práce na mňa pozerali či som normálna 😒 Ale platiť budem iba za tie mesiace, ktoré bude do škôlky chodiť hej? Nemusím platiť za celý rok keď tam prvé dva mesiace chodiť nebude?

eru331
21. aug 2018

@misulienkamisa nie, čosi, to vôbec nebudeš musieť. Ako áno, pokiaľ by si chcela štátnu, tak to by si musela čakať do septembra alebo pokiaľ ide o súkromnú, tak tam ti ho zoberú a budeš samozrejme platiť len za dva mesiace. Nemusíš sa báť, že by ti dali všetko zaplatiť, veď to vôbec ani logické nie je. Nikde sa predsa neplatí za to, kedy tam dieťa nie je alebo iba za to, kedy tam je!!

misulienkamisa
24. aug 2018

@eru331 No chvalabohu, som sa zľakla. Inak som pozerala aj fotky na ich stránke a vyzerá to tam krásne. Hlavne tie triedy, všetko nové, veľa hračiek a hlavne čisto. Len tam boli fotky viacerých miestností a neviem si to nejako zaradiť. Koľko tam majú vlastne tried?

eru331
24. aug 2018

@misulienkamisa u nich to aj krásne je😉🙂 Miška majú tam dve veľké herne, spálňu, jedáleň, kuchyňu, kúpeľňu, telocvičňu, vlastnú záhradu a ihrisko🙂

chrumka8
22. jún 2020

Dobrý deň,rada by som sa opýtala či máte niekto skúsenosť so škôlkou na Holubyho v Pezinku. Ďakujem za akékoľvek info.

fidea
17. apr 2021

Dobry den, rada by som sa opytala na nejake novsie skusenosti so skolkami v PK. Mate, prosim, niekto skusenosti s MS Za hradbami 1, Vajanskeho 16 alebo Bystricka 1?

Nahodou Severacik alebo Mudre hlavicky vedia poskytnut aj povinnu predskolsku pripravu pre 5rocne deti? Su zaradene do siete skol a skolskych zariadeni SR, neviete nahodou?

Potrebovala by som skolku s ludskym pristupom a idealne, aby dokazali zabezpecit stravu pre dieta s potravinovymi alergiami alebo aby aspon bolo mozne nosit tam stravu z domu.

Dakujem za vsetky Vase postrehy a skusenosti.

ornelamuti
17. apr 2021

@fidea ahoj, štatne neviem ale Múdre hlavičky majú aj predškolskú a pokial viem vynikajúcu. Aj stravu majú aj pre alergikov a dokonca podľa info teraz od septembra sú v sieti. Skús zavolať.

Strana
z3