Skoré vstávanie do škôlky a školy
Ahojte. Ako zvládli vaše deti zmenu režimu- skore vstavanie do školy a škôlky? Viem, že moje nebudú ani prvé ani posledné. No vstavanie okolo 6 tej bude náročnejšie. Ktorým tak deti skoro ráno vstávajú, kedy najneskôr chodia spinkať?
okolo osmej do posteli a nemilosrdne ich vyzen o siestej. Decka v skolke dospia. Ale rozumiem ti, je to tazke. Nehovoriac ked niektore rozvazame do roznych institucii a deti nespolupracuju
Deti sú do ôsmej vecer v posteli a ráno máme budíček o 6:30. Ak syn spi na obed, zaspáva až okolo 21:00, aj tak je najneskôr hore o 7:00.
Nijak, lebo aj pred skolkou vstavala o 6tej 🫣😅
Spat ide vacsinou o 8mej, zaspi do pol 9tej.
@anonym_autor nezvládol 😂 a ani nezvláda. Naše dieťa je po nás a od bábätka je nočný vták. Keď spí v škôlke, do postele ide najskôr o 22:00. Ale klasika je okolo 23:00. A vstáva okolo 7:20. Oblečie sa a ideme.
Moje deti neboli nikdy sovy, naštastie máme všetci v rodine podobný biorytmus. Aj pred školkou vstávali okolo 6.30. O osmej už bolí vždy v posteli. Teraz maju skoro 10 a 11 a o 21.00 už maju zhasnute.
Moji sú tak ako my s mužom ranné vtáčata. O pol šiestej je bežne,že sme už všetci hore s spať sa ide o ôsmej.
Ďakujem. Aj mnecto vychádza tak ze u, o tej 8smej v posteli. Je to hrozne skoro.. Kým som nechodila do pra e tak budíček bol 6:40. Snáď zvyknú
@anonym_autor nie každé dieta môže rodic nosiť na 8.00. U nás v skolke su deti, ktoré nosia hneď na 6,30. Cize vstávajú teda o 6., resp. pred 6.urcite.
Všetko je iba o zvyku.
Celé leto chodili deti spať o ôsmej, pol deviatej a vstávali sme ráno o 6:30 ( s výnimkou víkendov). Chodili do denných táborov, do škôlky, ku babke, boli v tábore, čiže boli zvyknutí na režim. Cez leto sme si opakovali písmená, počítanie, učili sa básničky, dokonca sme mali aj diktát. Od začiatku augusta sme si už chystali veci do školy. Čiže nič výnimočné ich nečaká a hlavné je, že sa tešia.
@anonym_autor ked som zacala pracovať zacali sme vstavat o 6hod o pol 7 sme uz odchadzali ;) ale v posteli bola o pol8 cca okolo 8 pol9 zaspala kedze mame iste rituály ktore musime dodržiavať v posteli😒...v pohode si zvykla 6r/7r teraz jej tiez mmuz druhy týždeň menim rezim a v posteli musi ist o 21hod
To ze bolo leto nejak rýchlo isiel vecer zacala.chodit spat o 22hod 23hod🤦♀️
My sme kedysi vstávali do škôlky 5.30, o 6.00 išiel bus, o 6.30 sme boli v škôlke, ja na 7 do roboty. Spať chodila o 20.00, bola vždy dostatočne unavená 🙂 a zvládali sme, inak sa nedalo.
tak budú si musieť zvyknúť, ale vezmi si to tak, moja dcéra vstáva o 5:30, keďže družina začína o 6:30 a ešte aj raňajkuje, a to je tak stále a to je brutálny "spáč"..zvykla si, nič iné jej ani neostáva a večer v posteli je už o pol 8 a ide mi teraz do tretej triedy..ešte tento rok majú družinu, takže budúci rok už bude spávať dlhšie, zatiaľ nechce ráno sama chodiť do družiny, bojí sa ostať sama doma..
@anonym_autor nás chodí spat 21:00-21:30 a vstáva 6.00-6.30 sám od seba.
Ďakujem. Aj mnecto vychádza tak ze u, o tej 8smej v posteli. Je to hrozne skoro.. Kým som nechodila do pra e tak budíček bol 6:40. Snáď zvyknú
@anonym_autor naše deti vstávajú 05:45. Najneskôr 19:15 sú v posteli. Precitam rozprávku a idú spinkať 😉
@anonym_autor naše deti vstávajú 05:45. Najneskôr 19:15 sú v posteli. Precitam rozprávku a idú spinkať 😉
@lenkaaa25 no to bude riadna zmena. Snáď tak skoro zaspím. Ale zvladnu iné deti zvladnu aj moje
@anonym_autor nás chodí spat 21:00-21:30 a vstáva 6.00-6.30 sám od seba.
@fok to naše by spali do 8smej
Celé leto chodili deti spať o ôsmej, pol deviatej a vstávali sme ráno o 6:30 ( s výnimkou víkendov). Chodili do denných táborov, do škôlky, ku babke, boli v tábore, čiže boli zvyknutí na režim. Cez leto sme si opakovali písmená, počítanie, učili sa básničky, dokonca sme mali aj diktát. Od začiatku augusta sme si už chystali veci do školy. Čiže nič výnimočné ich nečaká a hlavné je, že sa tešia.
@anonym_6c2c03 skolacku mam jednu, takže sa s nou učím, len rozdiel je ze ona sa neteší :D takže to bude na vstavani najhoršie
Deti si zvyknú podľa toho čo rodičovi vyhovuje.
My sme vstávali ráno o 5tej do škôlky a keďže v škôlke musela spať večer zaspavala po 22tej. Teraz pôjde do školy a budeme vstávať pred 6tou a večer spať o 20tej. Konečne som sa toho dočkala že nebude boj večer ju uspať keďže v škole sa nespí na obed.
@anonym_autor ja by som aj ocenila keby si tak pospal 😀😀😀 samozrejme teraz sa nám to zíde pri nástupe do skolky ale doteraz to boli muky 😀😀😀 najmä keď máte estw babo malé čo spi do 9
@fok no môj prostredný napr ráno vstaval ako svitalo , keď bol bábätko. Išlo ma poraziť ráno o 4 😀 no teraz to už tak nie je. Ide do predskolskej
Deti si zvyknú podľa toho čo rodičovi vyhovuje.
My sme vstávali ráno o 5tej do škôlky a keďže v škôlke musela spať večer zaspavala po 22tej. Teraz pôjde do školy a budeme vstávať pred 6tou a večer spať o 20tej. Konečne som sa toho dočkala že nebude boj večer ju uspať keďže v škole sa nespí na obed.
@anonym_b10865 tak to riadne ranné vtáča
@anonym_autor moje deti vstávali do škôlky 5:15
Keď sme obaja museli na 6tu do práce, inak sa nedalo. Zvladli sme to, každý zvládne keď musí.
@anonym_b10865 tak to riadne ranné vtáča
@anonym_autor Keď rodič chodí na 6,30 do roboty tak musí dieťa skoro vstávať do škôlky, inaksia možnosť není.
Malu skoro 5 rocnu budim cca 5:40 a z domu odchadzame o 6. V skolke na obed spi a vecer ideme do postele cca 20:30. Zaspi vacsinou do 22. Tym ze spi v skolke sa jej nechce ist vecer skor spat. Len sa vykecava v posteli.
Malu skoro 5 rocnu budim cca 5:40 a z domu odchadzame o 6. V skolke na obed spi a vecer ideme do postele cca 20:30. Zaspi vacsinou do 22. Tym ze spi v skolke sa jej nechce ist vecer skor spat. Len sa vykecava v posteli.
@jankak055 tak to tiež riadne skoro. Neranajkujete ?
Mi sme vstávali o piatej ,a už o šiestej sme vyrazili. Aj do škôlky aj do družiny. Späť chodila o šiestej , bola poriadny spáč. A teraz má už 17 rokov 😉
@anonym_autor naše deti vstávajú do škôlky a školy každé ráno 5.30hod.,žiaľ inak sa nedá ale v posteli sú už o 19.00
@anonym_autor moja dcera aj teraz stava max o 6 30. Nezvykne vyspavat😟

vstávali sme bez problémov o 7mej, do postele cca 21.00
keby sme vstávali o 6tej, do postele cca 20.00