icon

Som jediná, ktorá má problém obuť si špinavé návleky v škôlke?

14. apr 2021

Ahojte, v skolke od nas vyzaduju obuvanie navlekov. Ja by som s tym problem nemala, ale hnusi sa mi dat si na ciste tenisky pouzite navleky, ktore su obute predo mnou xy ludmi. Ci je zima, ci sucho, proste sa mi to protivi chytit do ruky a nie dat si to na cistu tenisku.
Zaraza ma, ze ludia nic nepovedia, obuvaju sa jedna radost, jeden po druhom. Keby boli rozdelene na ciste a pouzite, tak je vsetko v poriadku, ale je tam mozno 15 ks na 60 ludi a peru to neviem ako casto.
Ja nie som konfliktny typ, nechcem robit rozruch, kupim si svoje vlastne a budem pouzivat tie.
Len ma zaujima ako to mate v inych skolkach a ci Vam to oaobne nevadi, obuvat si na svoju obuv navleky, ktore malo pred Vami xy ludi, su hnusne, spinave.

Strana
z3
leuchtturm
18. apr 2021

Kup si svoje navleky a problem vyrieseny. U nas su tieto moznosti: a) vyzut sa a ist dovnutra v ponozkach b) doniest si vlastne navleky z domu c) obut si erarne papuce (je ich tam asi desat parov) S takymto systemom fungujeme a este som nikoho nepocula sa stazovat.

eliskapa
25. máj 2021

Uz davnejsia konverzacia ale inak si myslim ze rozpravas o skolke do ktorej chodi aj moja dcera 😀 BA2 ... mozno je to divne ale mne je to tiez nechutne vzhladom ktomu ze v lete si to vsetci pchaju medzi prsty kedze obkolesia slapku a tie nohy bose na tom navleku 😀😀 je to dost nechutne veru

Strana
z3