icon

Štvorročné dieťa nechce jesť

poxinka
3. júl 2022

Mamičky máte niekto skúsenosť mám doma 4 ročného chlapca ktorý váži 19 kíl no úplne odmieta jesť to je jedno či to je vara chrumky alebo čo skúšala som aj prdiakit a to vobec nepomohlo dala vám na to niečo doktorka?

nwnw
3. júl 2022

@poxinka napis co jedava. Takto tazko povedat. Moj 5 rocny vazi 16,5kg

julinka65
3. júl 2022

vsak to ma v pohode vahu, nie? v tomto teple nikomu nechuti jest. ak ma oblubene jedla, tak mu proste tie toc dokola, nech si da aspon nieco.

pribinak
3. júl 2022

Krvny obraz má ok?

Inak 4 ročný a 19 kg je podľa mna fajn. Toľko niekedy nemajú ani 6 ročne deti

ruzovakrava
3. júl 2022

@poxinka v takom teple nechutí ani mne. Či to trvá dlhšie? Inak moja 4r váži 14kg 🙂 ľahšie jedlá, cestoviny, ovocie, vývar nezje?

muminka27
3. júl 2022

Moj 5r ma 15,5kg, pre neho je jedenie ako za trest, stale vravim, keby mal aspon 17kg...

sojorez
3. júl 2022

4 rocny 19 kg? Ja by som bola v tazkej pohode - moj 6 rocny ma tolko. Moj ma krvny obraz ok, dr vravi genetika - ja som mala cele detstvo kartu cervenym perom " dieta podvyzivene", mama nestastna, ze rezankovu polievku som hodinu hryzla. Manzel chodil na B12 injekcie, popravil sa az teraz 😆

veroniq85
4. júl 2022

Moj bude mat sice 4r. v novembri a ma 12kg. A dr. nam uz predpisala nejake nutri drinky.

slavomira236
15. júl 2022

@poxinka moja skoro 5,5 ročná má 19 kg a vôbec nevyzerá chudo aj vyššia je

bubuzu
15. júl 2022

Ako dlho to trvá?

bubuzu
15. júl 2022

Možno na neho len niečo lezie.Môj to tak máva, vždy na neho tlačím, keď nechce jesť a potom keď za pár dní už je vidieť, že je chorý, si búcham hlavu o stenu, že všam jasné,to kvôli tomu...

cesilia
29. júl 2022

@nwnw aj moja dcéra má 5 a váži toľko posielajú ma snou na endokrinológia no nevem načo ze koli rastu pritom meria 110 a ja mam 153 tak nevem co rieši Dr.

nwnw
29. júl 2022

@cesilia moj este ani 110 nema a pediater nic neriesi. Mne sa zda krpaty, ale ja mam 162. No nepotesila si ma 😳