Štvorročné dieťa nechce jesť
Mamičky máte niekto skúsenosť mám doma 4 ročného chlapca ktorý váži 19 kíl no úplne odmieta jesť to je jedno či to je vara chrumky alebo čo skúšala som aj prdiakit a to vobec nepomohlo dala vám na to niečo doktorka?
vsak to ma v pohode vahu, nie? v tomto teple nikomu nechuti jest. ak ma oblubene jedla, tak mu proste tie toc dokola, nech si da aspon nieco.
Krvny obraz má ok?
Inak 4 ročný a 19 kg je podľa mna fajn. Toľko niekedy nemajú ani 6 ročne deti
@poxinka v takom teple nechutí ani mne. Či to trvá dlhšie? Inak moja 4r váži 14kg 🙂 ľahšie jedlá, cestoviny, ovocie, vývar nezje?
Moj 5r ma 15,5kg, pre neho je jedenie ako za trest, stale vravim, keby mal aspon 17kg...
4 rocny 19 kg? Ja by som bola v tazkej pohode - moj 6 rocny ma tolko. Moj ma krvny obraz ok, dr vravi genetika - ja som mala cele detstvo kartu cervenym perom " dieta podvyzivene", mama nestastna, ze rezankovu polievku som hodinu hryzla. Manzel chodil na B12 injekcie, popravil sa az teraz 😆
Moj bude mat sice 4r. v novembri a ma 12kg. A dr. nam uz predpisala nejake nutri drinky.
@poxinka moja skoro 5,5 ročná má 19 kg a vôbec nevyzerá chudo aj vyššia je
Ako dlho to trvá?
Možno na neho len niečo lezie.Môj to tak máva, vždy na neho tlačím, keď nechce jesť a potom keď za pár dní už je vidieť, že je chorý, si búcham hlavu o stenu, že všam jasné,to kvôli tomu...

@poxinka napis co jedava. Takto tazko povedat. Moj 5 rocny vazi 16,5kg