icon

Syn sa zachádza pri plači. Môže sa mu niečo stať?

28. júl 2023

Môj 3 ročný syn často pri plači sa akoby zájde ,či akoby sa nevedel nadýchnuť.tento tyzyi už 3 krát.Raz u lekárky keď sa nechcel dať vyšetriť,potom keď plakal že sme mu nechceli niečo dovoliť!stáva sa to aj vašim deťom? Nie je to nebezpecne? Dnes som sa tak zľakla či sa madychne😭😭

viestta
28. júl 2023

Nadychne sa, to sa neboj, Treba fukat do tvare, skor sa nadychne

autor
28. júl 2023

@viestta a nemôže to mať následky? Na srdce? Mozog? Aj vám sa to stalo a deťmi?

viestta
28. júl 2023

vsak je to par sekund, aj ked sa to zda vecnost

autor
28. júl 2023

@viestta áno len sa bojim

viestta
28. júl 2023

Ako kazda mama. Fukni mu do tvare, spamata sa

pribinak
28. júl 2023

Nič sa mu nestane, je to Drama Queen

Fukni mu silno do tvare, alebo mu frkni vodou do tvare

sirka9
28. júl 2023

Ja som bola taka. A do takej miery, že koľkokrát mi už ústa modrali, ako mama hovorila teda. Následky nemám žiadne a mala som to tak veľmi dlho. Neboj, to nie je také strašné ako to vypadá. Ešte aj dnes sa mi stane, keď je to fakt zle, že prestávam dýchať. A to som psychicky veľmi odolný človek. Fukni do tváre a to ho prebere a začne dýchať. Hlavne s nim netras

sirka9
28. júl 2023

@pribinak to nie je o drama Queen.

kikulienkadd
28. júl 2023

Ahoj, môj starší to mal,stávalo sa mu to občas a potom to časom-vekom skončilo,nepamätám si ale kedy. Prvýkrát to bolo hrozné, stalo sa mu to keď ho lekárka 1.krát v 3-mesiacoch očkovala. Hneď mi povedala,že sa nemám zľaknúť, fúknuť mu do tváre alebo poprskať vodou a prejde to. Tak aj bolo,vždy to rýchlo prešlo aj keď občas sa tak "zasekol",že mal až fialové pery. Následky to nemá žiadne, je to bystrý 11r chlapec.

jarka9669
28. júl 2023

Vola sa to respiračný afekt . Tak ako pisu dievcata vyssie ,fuknut do tvare , alebo troska poprskat vodou . Vie so trvat do 4-5 rokov .

autor
28. júl 2023

Ďakujem Vám som kludnejsia 🙃😊

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mima172
28. júl 2023

Vyjadrovala som sa tu k tomu viac x, keďže mam s tým bohaté skúsenosti. Malá sa mi zachádzala pravidelne. Raz sa zašla aj u neurológa na vyšetrení a vtedy som sa ho v panike pýtala, čo robiť a on mi s kľudom Angličana povedal, že absolútne nič. Žiadne fúkanie, prskanie vodou atď. V skratke jeho slová - dieťa nie je samovrah, chce žiť, dobrovoľne sa neudusí a akonáhle dostane mozog signál, že mu dochádza kyslík, tak sa inštinktívne nadýchne. Dovtedy som fukala do tváre, lebo "veď sa to tak vraví" ale absolutne to netreba. A neboj, nič mu to nespôsobí.