Tipy na darček pre pani učiteľku pri rozlúčke so škôlkou
Dobrý deň prosím Vás viete mi napísať co dávajú deti pani učiteľkam keď končia škôlku? Ďakujem
Skladame sa na poukazku do nakupneho centra. Myslim, ze ucitelky maju dost salociek, vonavych sviecok, naramkov priatelstva.
A samozrejme kvety.
@veklipo prosím Vás ak to není tajné cca v akej hodnote sa dávajú poukážky?
200EUR kazda (su 2)
200EUR kazda (su 2)
@veklipo a ešte prosím Vás koľko sa skladate ako rodicia.. u nás v triede nikto nič zatiaľ nerieši tak chcem dat návrh len neviem po koľko.. deti je 20v triede.. len neviem ci idú všetci do školy.. tiež som rozmýšľala poukážky plus každej kyticu
My sa skladame na kytice, tortu a darcekove poukazky do Sofia Jewelry. A este deticky sa ako prekvapenie ucia jednu malu scenku s basnickami pre pani ucitelky 🙂
Skladáme sa na darčekové poukážky, kvety, tortu, občerstvenie, kávu /kvety pre personál.
Tuším je to tak v každej MŠ.
Vsetkym pani ucitelkam kvety, zakusky, pani riaditelke plus kava a dvom triednym ucitelkam sme vybrali privesky tu : https://www.sofia.sk/sk/sperky/privesky 🙂
My máme 20 deti . Skladali sme sa po 15€ . Kúpili sme prívesok v kamienkove pani učiteľkam , ručne robenu čokoládu a poukážku do lekárne. Naše pani učiteľky majú radi prírodné veci .
V našej MŠ sa skladáme po 35 eur.
Tak navrhla som sumu 20eur na dieťa s tým že budú poukážky pre pani učiteľky za 100eur plus 2x kytica a ešte tortu .. ako riešite keďže v triede sú dve deti jeden na laktózu druhý na lepok. Ďakujem.. pripadne robí sa aj okrem torty iné občerstvenie? Ja vôbec neviem ..
My sme to vyriešili tak že každé dieťa bude mať mini tortu, takto vieš zabezpečiť pre každého kto má rôzne alergie.
Okrem toho občerstvenie bude balené teda u nás. Chrumky a podobne. A jeden rodič bude robiť hod dog. To si myslím že stačí.

Skladame sa na poukazku do nakupneho centra. Myslim, ze ucitelky maju dost salociek, vonavych sviecok, naramkov priatelstva.
A samozrejme kvety.