Tipy na darčeky pre deti do škôlky
Mamičky čo kupujete deťom keď vaše ratolesti majú meniny /narodeniny?
Keďže u nás v škôlke každý deň dávajú k obedu 1ks ovocia alebo zeleniny -to im nechcem kupovať
S taktiež ani sladkosti .Syn niekedy prinesie z škôlky take veci v balíčku čo 90%ich spapam my lebo sú nevhodne pre nich( tvrdé cukríky ,mentolky,….)
Nechcem byt “ina” ale podľa mna tie detičky by sa potešili viac nejakej drobnosti ako cokoladke a asi aj rodičia by boli radšej ….
Rozmýšľala som nad nálepkami alebo niečo iné
Minulý rok bol prvý v škôlke, doniesla som tortu (mrazenú z obchodu, nedávala som robiť nič extra) a pre každé dieťa balónik a 3D macka. Všetci vyzerali spokojní. Mackovia zaujali, moja sa s ním aj dnes hrala, tak rozmýšľam, že tento rok dám urobiť ďalšie zvieratko 🙂. Ešte mám čas pár mesiacov…
Zo sladkostí nie som veľmi nadšená, lebo fakt sa objavujú veci, čo pre nich ešte nie sú vhodné (napr lízatko so žuvačkou pre 3-3,5r). Mne sa celkom pozdávajú drobnosti ako mini-bublifuk, zopár nálepiek alebo tetovačiek, jedno lízatko. Jednorazovka, dieťa sa poteší a je pokoj.

Ovocná koža a 1 strana nálepiek, také čo sa dajú ľahko aj odlepiť. Učiteľka im to ukázala že to majú od dcéry ale vziať si to mohli až pri odchode domov.