icon

Tipy na darčeky pre deti do škôlky

14. feb 2025

Mamičky čo kupujete deťom keď vaše ratolesti majú meniny /narodeniny?
Keďže u nás v škôlke každý deň dávajú k obedu 1ks ovocia alebo zeleniny -to im nechcem kupovať
S taktiež ani sladkosti .Syn niekedy prinesie z škôlky take veci v balíčku čo 90%ich spapam my lebo sú nevhodne pre nich( tvrdé cukríky ,mentolky,….)
Nechcem byt “ina” ale podľa mna tie detičky by sa potešili viac nejakej drobnosti ako cokoladke a asi aj rodičia by boli radšej ….
Rozmýšľala som nad nálepkami alebo niečo iné

Strana
z2
misskisa
14. feb 2025

Ovocná koža a 1 strana nálepiek, také čo sa dajú ľahko aj odlepiť. Učiteľka im to ukázala že to majú od dcéry ale vziať si to mohli až pri odchode domov.

jazula
14. feb 2025

Minulý rok bol prvý v škôlke, doniesla som tortu (mrazenú z obchodu, nedávala som robiť nič extra) a pre každé dieťa balónik a 3D macka. Všetci vyzerali spokojní. Mackovia zaujali, moja sa s ním aj dnes hrala, tak rozmýšľam, že tento rok dám urobiť ďalšie zvieratko 🙂. Ešte mám čas pár mesiacov…
Zo sladkostí nie som veľmi nadšená, lebo fakt sa objavujú veci, čo pre nich ešte nie sú vhodné (napr lízatko so žuvačkou pre 3-3,5r). Mne sa celkom pozdávajú drobnosti ako mini-bublifuk, zopár nálepiek alebo tetovačiek, jedno lízatko. Jednorazovka, dieťa sa poteší a je pokoj.

Strana
z2