icon

Tipy na darčeky pre učiteľky pri rozlúčke v škôlke

29. máj 2025

Ahojte 🙂 dcérka bude mat v škôlke rozlúčku a tak premýšľam, čo kúpiť pani ucitelkam aby to neboli somariny.. mame 3 pani učiteľky a 1 riaditeľku, plus kuchárka a upratovačka. Sme mala skolka na dedine a vzťahy sú veľmi dobré, cize aj pre kuchárku aj upratovačku treba darček. No a keďže zas 200€ na toto davat nechcem tak rozmýšľam... napadol ma med, včelí peľ a propolisova tinktúra (ocino ma kamoša včelárov, cize by som to mala za zlomok ceny, len netuším, či je to vhodne), plus nejaký kvietok, kyticu asi nie lebo tých budú mať veľa, možno niečo milé v kvetináči alebo neviem. No a kuchárka a upratovacke co? Tiež nejaký milý kvietok a lepšiu bonbonieru? Ja by som sa rada zmestila do 100€ aj keď aj to je veľa, ale nevadí je to len raz a naozaj sa im chcem odvdacit za tie roky. Co myslite? Dobrý nápad mam alebo úplne mimo? 😅🙈 kľudne sa vyjadrite aj pani učiteľky, či by vás to potešilo a nebrali by ste to ako zbytočnost. Videla som po iné roky, že dávali aj šperky ala Pandora atď v krásnych krabickach, ruze v boxoch a takéto luxusnejšie darčeky.. a ďalšia otázka.. na každej rozlúčke som videla kytice pre deti, bud plne sladkosti alebo hraciek 🙈 no toto ja vôbec nechcem malej dávať, radšej kyticku a pôjdeme na spoločnú večeru aj so starými rodičmi.. len zas neviem ci jej to nebude ľúto ale to je tak zbytočnosť a 30-40€ fuč.. co myslite?
Dakujem vsetkym vopred za odpovede🙂

deti95060810
29. máj 2025

riadne sumy tu hádžeš... 30 , 40, e....
stačí menšia kytička a povedať ĎAKUJEME za všetko. Za opateru a lásku ktorú ste môjmu dieťaťu dávali.

katesocka
29. máj 2025

My sa skladáme s ostatnými rodičmi na darček pre pani učiteľky, kvety pre ostatné učiteľky a kuchárky plus na výzdobu a občerstvenie na rozlúčku.

kavasmliekom
29. máj 2025

Mne sa tie medy páčia, možno aj pečený čaj...kvety. Ak chcete dať sami. Ak sa skladate, tak asi niečo iné. Mňa osobne by viac potešili medy, ako nejaká poukážka, alebo prívesok.

maninka1974
29. máj 2025

Ten med je fajn ale určite aj kvety...my sme dávali poukážky do kníhkupectva asi 20e ucitelkam boli 2 ....ale med takú kazetu dával v škole tam bol med sviečka a propolis

sara07
29. máj 2025

tie mediky su fajn, super, dáš na ne stuhu alebo nejak pekne zabalíš a je to o niečom inom,
čokolády kup nejaku darčekovu obalku na sashe su tam aj za 3€ a je to
kvietok kludne aj jeden alebo jednu ružičku, ja som zvykla kupit v lidli čo maju tie velké , kyticu, rozobrala dala stuhu a bolo fajn

svetlonos
29. máj 2025

Ahoj
med je super, zje sa. Mala kytica alebo iný kvet jeden, trebars pekná ruža, k tomu cokoladu dobrú. A myslím ze sa veľmi potešia aj poďakovaniu, napisanemu v peknej pohladnici - kľudne aj vyrobenej.
A sladkosti pre deti? Neries, ako si napísala, radsrj spoločný zážitok 🙂

lienka.7
29. máj 2025

@autorka mydlova alebo voskova kyticka... na nete mas kopec ponúk, kombinacii v rôznych cenových hladinach

ivik4
29. máj 2025

Za mna nieje super ani jedno z toho co si napisala, kedze sto ludi sto chuti. Najlepsie bolo poskladat sa cela trieda na nieco spolocne

autor
29. máj 2025
@lienka.7

@autorka mydlova alebo voskova kyticka... na nete mas kopec ponúk, kombinacii v rôznych cenových hladinach

@lienka.7 toto absolútne nie. Keď si predstavím, že take niečo keby ja dostanem, čo by som s tým robila.. radšej niečo, čo sa zje alebo ak by to nechceli môžu to ako komplet darček posunúť niekomu inému.

autor
29. máj 2025
@katesocka

My sa skladáme s ostatnými rodičmi na darček pre pani učiteľky, kvety pre ostatné učiteľky a kuchárky plus na výzdobu a občerstvenie na rozlúčku.

@katesocka my sa neskladame. Každý si rieši svoje

lienka.7
29. máj 2025
@anonym_autor

@lienka.7 toto absolútne nie. Keď si predstavím, že take niečo keby ja dostanem, čo by som s tým robila.. radšej niečo, čo sa zje alebo ak by to nechceli môžu to ako komplet darček posunúť niekomu inému.

@autorka no vidis, každý sme iný, každému sa páči nieco iné. Moja dala takúto ruzicku a ucitelky boli nadsene. Aj z iných tried sa pýtali, odkiaľ boli, ze sa im veľmi páčili. Mimo to, mam kamosku učiteľku a ona napr. bonboniery vždy rozdáva, lebo dostať ich 20 je fakt pruser.
Vydrží im a aj krásne vonia.

cica8
29. máj 2025

My sa skladáme napr. V triede je 23 deti po 11 eur a z toho vyjde kytice pre učiteľky aj malý darček no a pomimo aj kuchárky aj upratovačky atď....

caramellka
29. máj 2025

Ja som, keď dcérka odchádzala zo škôlky, objednala na Sashe levanduľové voňavé srdiečka s venovanim, zrkadielka do kabelky "Ďakujem za všetko, čo už viem." a podpis dieťaťa a kvety.
Med, peľ a propoolis je podľa mňa skvelý nápad. Mňa by to teda veľmi potešilo. Mne sladkosti nechutia (ako čokoláda a pod.), no med, peľ a propolis doma hojne využívame.

caramellka
29. máj 2025

Jaaj a ešte som k tomu objednala z pezinskej dielničky (chránená dielňa) pekné textilné nákupné tašky s textom "Chce to veľké srdce učiť malé deti".

autor
29. máj 2025
@svetlonos

Ahoj
med je super, zje sa. Mala kytica alebo iný kvet jeden, trebars pekná ruža, k tomu cokoladu dobrú. A myslím ze sa veľmi potešia aj poďakovaniu, napisanemu v peknej pohladnici - kľudne aj vyrobenej.
A sladkosti pre deti? Neries, ako si napísala, radsrj spoločný zážitok 🙂

@svetlonos dakujem to poďakovanie ma tiež napadlo, nad tým ešte porozmýšľam 🙂

dobkovci
29. máj 2025
@cica8

My sa skladáme napr. V triede je 23 deti po 11 eur a z toho vyjde kytice pre učiteľky aj malý darček no a pomimo aj kuchárky aj upratovačky atď....

@cica8 to máte peknu sumu ,my raz toľko mám pocit že je to o pretekoch kto viac 🙈

dobkovci
29. máj 2025
@katesocka

@katesocka ak môžem vedieť zo zvedavosti koľko sa skladate

autor
29. máj 2025
@cica8

@cica8 to mate dosť deti. U nás ide do školy 6 deti. Tak to by sme sa museli veľa skladať. Vždy skolka prichysta pohostenie aj tortu pre deti a samozrejme výzdobu. Časť hradí aj obec.

sara07
29. máj 2025
@lienka.7

@autorka no vidis, každý sme iný, každému sa páči nieco iné. Moja dala takúto ruzicku a ucitelky boli nadsene. Aj z iných tried sa pýtali, odkiaľ boli, ze sa im veľmi páčili. Mimo to, mam kamosku učiteľku a ona napr. bonboniery vždy rozdáva, lebo dostať ich 20 je fakt pruser.
Vydrží im a aj krásne vonia.

@lienka.7 😂😂 ako kde u nás by 20 bonbonier lahko len by tak svištalo 😂

katesocka
29. máj 2025
@dobkovci

@katesocka ak môžem vedieť zo zvedavosti koľko sa skladate

@dobkovci písala som ip

nikijezikova
29. máj 2025

Ahoj,robím kuchárku v dedinskej škôlke a ten med by ma veľmi potesil😍

martinkatinka
29. máj 2025

Ja som vysivala uteraciky a aj nakupnu tasku som usila. Do kuchyne kavu a caj, aj upratovackam.

lienka.7
29. máj 2025
@sara07

@lienka.7 😂😂 ako kde u nás by 20 bonbonier lahko len by tak svištalo 😂

@sara07 vidis, 100 ľudí, 100 chuti🤣

belllinka
29. máj 2025
@lienka.7

@sara07 vidis, 100 ľudí, 100 chuti🤣

Mydlove a voskove kytice, to je asi najvacsia prisernost.
@lienka.7 myslis, ze by ti povedali, keby sa im nepacili?

svetlonos
29. máj 2025

Vies, kedysi som bola aupair v úžasnej rodine a starala sa o deti. Do dnes sme v kontakte. Nedávno mi pri jednej príležitosti ich nama napísala krásne slová do správy, až ma rozplakala. My mame v skolke uzasne pani učiteľky, maly o nich pekne hovorí, tiez plánujem napísať take poďakovanie od srdca.

autor
29. máj 2025
@svetlonos

Vies, kedysi som bola aupair v úžasnej rodine a starala sa o deti. Do dnes sme v kontakte. Nedávno mi pri jednej príležitosti ich nama napísala krásne slová do správy, až ma rozplakala. My mame v skolke uzasne pani učiteľky, maly o nich pekne hovorí, tiez plánujem napísať take poďakovanie od srdca.

@svetlonos to je velmi pekne 😊 ja som práve nasla také kartičky ze chce to veľké srdce učiť malé deti a ana druhu stranu by som napísala poďakovanie a dcérka by sa podpísala.

autor
29. máj 2025
@nikijezikova

Ahoj,robím kuchárku v dedinskej škôlke a ten med by ma veľmi potesil😍

@nikijezikova už mám objednane 4 balíčky pre učiteľky, dokonca to budem mat ako sponzorský dar, čo som nečakala a mwdiky dám kuchárka aj upratovačka a ešte asi kávičku, alebo čokoládu a kvietok. Snáď aj ich to potesi😊

lienka.7
29. máj 2025
@belllinka

Mydlove a voskove kytice, to je asi najvacsia prisernost.
@lienka.7 myslis, ze by ti povedali, keby sa im nepacili?

@belllinka mas pravdu, samé od seba sa mi pchali do zadku 🤦‍♀️

laskonkaq
29. máj 2025

Stieracie žreby 😀

nikijezikova
30. máj 2025

Určite ano 🤗