icon

Tipy na obrázkové pravidlá triedy pre škôlku

9. júl 2025

Ahojte pani učiteľky nemáte tip na pravidlá triedy? Myslím také ktoré by som si iba vytlačila - v obrázkovej forme. Pripadne nemáte kompletné tieto pravidlá ktoré prikladám na foto? Nemohli by ste mi ich poslať mailom? Alebo ak máte nejaké originálne, kľudne pošlite 🙂)

Tipy na obrázkové pravidlá triedy pre škôlku
anonym_342ef1
9. júl 2025

@anonym_autor Pravidla su hrozne. Iba to posledne o slusnom spravani beriem, ale zvysok des a hroza. Ani dospely nie je s kazdym kamarat a nema kazdeho rad. Tento problem ale pokryje bod spravame sa slusne. Hracky treba upravit tak, ze dieta 1 pocka,, kym sa dieta 2 dohra s hrackou a potom sa s nou hra.

danieladugard
9. júl 2025

Skor by som pouzila nieco taketo 🙂 zijeme v UK, vsetko vyhladavam v anglictine, sorry!

vreckovka2
9. júl 2025

Odhliadnuc od nezmyselnosti prvych 3 pravidiel, aka je ich vyuzitelnost v praxi? Deti v MS nevedia povacsine citat. Tento obrazok im uplne nenapovie. Celkovo je rozdiel medzi 3 rocnymi a 5 rocnymi detmi. Odporucam nastudovat si k pravidlam ako ich tvorit a ako pracovat s triedou...

anonym_7b3b6c
9. júl 2025

Mám takéto.

katkadud
9. júl 2025
@anonym_342ef1

@anonym_autor Pravidla su hrozne. Iba to posledne o slusnom spravani beriem, ale zvysok des a hroza. Ani dospely nie je s kazdym kamarat a nema kazdeho rad. Tento problem ale pokryje bod spravame sa slusne. Hracky treba upravit tak, ze dieta 1 pocka,, kym sa dieta 2 dohra s hrackou a potom sa s nou hra.

@anonym_342ef1 a potom sa mozem diviť preco mi dieta tvrdí ze všetci spolužiaci su jeho kamaráti., aj ked mu decko hodi hracku do oka a povie ze sa s nim nebude hrat 😂🙈
Ho mozem doma cele dni presviedčať ze ked sa k nemu nepekne správa, tak to urcite neni kamarát a ze co to znamená byť kamarát. Ked mu v škôlke prikázali ze musi byt kamarát s každým 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Hrôza takéto výchovné metódy 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

maya_hi
9. júl 2025

Skús pozrieť pinterest. Určite tam nájdeš kopec nápadov. Ako už bolo spomenuté, s tými prvými troma pravidlami treba urobiť menšie kozmetické úpravy. O pravidlách treba hlavne komunikovať, dôkladne pediskutovať a ideálne aj vyvodiť si ich spolu s deťmi. Capnúť na stenu pekný obrázok nestačí 🫤