icon

Trápi ma synov odklad do školy

lusy9911
4. máj 2020

Ahojte.syncek mal v januári šesť rokov.mal by ísť v septembri do školy ale dávame mu odklad a ja to strasne zle znasam.chodime aj na logopediu.odklad odporúča aj logopedicka,pani učiteľka v škôlke aj ta školská zrelosť mu nevyšla dobre.ze je veľmi hravý,nesústredí sa,grafomotoriky je tiež sláva.venujem sa mu doma.citame macka pusika,robili sme všetky zošity Kuliferda,nakúpila som mu rôzne zošity na trénovanie grafomotoriky.ani kreslenie nie je bohvie čo.nie je na tu školu zrelý.nedokazem sa cez to nejako preniesť.stale mám pocit že ostatne deti sú šikovnejšie.

Strana
z3
katkka08
9. jún 2020

@lusy9911dobrý deň ,môžem sa spýtať ako ste sa rozhodli z odkladom ,mi to tiež riešime syn mal 6.rokov v máji pedagogička mu odporúča odklad pre zlú výslovnosť a zaostávanie v grafomotorike,tiež to strašne prežívam neviem či urobím dobre ,keď ho nechám ,ešte rok v škôlke ,jedná účitelka my napísala, že aj tak také deti časom bude potrebné riešiť integráciu ,tak my to vyznelo ,ako by, každé dieťa ktoré má odklad bolo integrované .Trápi ma to strašne.

sebastianmichal
10. jún 2020

@katkka08 nam špeciálna pedagogicka povedala nech nastupi riadne a po troch mesiacoch ak by mal problem tak sa mu da integracia ved to je v pohode u nás kopu rodicov by chcelo pre dieta integraciu ale na nu nemaju narok

miriam11
Odpoveď bola odstránená
midka
11. jún 2020

@katkka08 ja som sa teraz rozpravala s nasou ucitelkou v skolke,, vsetky deti az na 1 nastupuju do skoly,,, bola som aj prekvapena,, pominule roky,, praveze vsetci sami odklad.... vraj sa im to neosvedcilo,, deti v skolke s odkladom,,, sa neskor zacnu nudit,, nebavi ich tam,, pre castejsie vyrusovanie, su neustale upozornovane,,,,,neskor nechcu chodit do skolky,, ucitelky prvacikov,, su dost ohladuplne,,,akceptuju aj miernu nezrelost,,,, dost spravi aj to, ze potom sa deti, ocitnu v cuzdom kolektive,, tazsie spolupracuju...ja mam augustovu,, uz mame aj tasku doma... 🙂 tesi sa do skoly,,,
@miriam11
@sebastianmichal

lusy9911
autor
27. jún 2020

@katkka08 dobrý deň.dali sme ten odklad.uz máme aj papier zo školy

sebastianmichal
27. jún 2020

Ahojte moj syn teda ide do skloly boli sme pri dalsej psychologicke ktora povedala ze nevidi dovod aby nesiel do skoly pracovala s nim hodinu

katulienkax
27. jún 2020

@lusy9911 pozri na to z iného uhla dcéra má v škole aj problémového spolužiaka ktorý nemá problém tresnut malých chlapcov tvoj bude už väčší šikovnejší aj vyspelejší teraz tým malinkými deťom nezávidím čím vyspelejší tým sa skôr v kolektíve nestratí

a1d4k3a
10. máj 2021

Ahoj,aj ja dávam odklad. A mrzí ma to,ale viem že mu to pomôže..pozri skoro celý rok boli doma,nech to radšej dobehnú v tej škôlke,ako keby v škole nestíhali.

Strana
z3