icon

Trnavské škôlky i škôlky blízko Trnavy

izabela11
27. feb 2012

Ako nájsť to najlepšie zariadenie pre naše deti? Čo očakáva každá milujúca mama od prostredia MŠ, no najmä od osobnosti pedagóga starajúceho sa celodenne o jej dieťatko? Ak máte akékoľvek skúsenosti - šup sem s nimi😉

Strana
z2
izabela11
autor
5. mar 2012

Kedze je marec - cas zapisu, dajte tip na dobru trnavsku skolku 🙂 Klasicku, alternativnu - hlavne taku, kde su deti spokojne. Nezaujima ma reklama samot. zariadeni, ale postrehy a pocity rodicov. Tak prosim piste ... 😉
Dakujem za akekolvek referencie - pozitivne i negativne 😎

izabela11
autor
6. mar 2012

no, dufala som, ze mi niekto poradi ☹ - aspon do IP

adrianai
30. dec 2012

ahojte,
skúsim obnoviť trošku túto tému 🙂
zachvíľu tu máme opäť zápisy do škôlok, ako každú maminu ma zaujímajú referencie na škôlky - konkrétne mňa zaujíma hlavne na murgašovej, blízko máme ešte škôlku pri vuje a na okružnej..budem rada za každú odpoveď, ako je to s aktivitami, prístupom, stravou....
vďaka 🙂

sjuzi
30. dec 2012

@adrianai ahoj, moj starsi chodi do skolky na Okruznu 27, sme velmi spokojni, ucitelky su trpezlive, nerobia vedu, ked sa im niekto pocika, malacikom velmi pomahaju s obliekanim i zvladanim tazkych chvil odlucenia. 😉 Dobre varia, maju obrovsky dvor, nove preliezky, priestranne triedy, moderne pomocky. Maju "druzbu" s rakuskom, deticky sa ucia nemcinu ( zdarma), predskolaci maju moznost anglictiny, plavania, korculovania a chodia na telesnu do haly Druzba. Misko tam chodi velmi rad, dufam, ze i mladsi mi tam bude chodit. 😉 😵

adrianai
30. dec 2012

ďakujem, ja som zatiaľ počula chvály na murgašovú,ale že ťažko sa tam dostať (ale to asi všade), určite budem musieť dať prihlášku aj inde, som rada, že sa nemusím obávať 😉

chrystaleye
4. jan 2013

Ahojte maminky, nikde sa neviem dopatrat k referenciam na matersku skolku na hodzovej ulici. Poculi ste nieco o nej alebo mate osobnu skusenost?

sonkab
4. jan 2013

@chrystaleye kamoskin maly tam chodil a bola velmi spokojna. Jedinu vyhradu co mala bolo, ze podla nej chodili malo von

hanbe
4. jan 2013

ahoj.moja dcera chodila do skolky v jame(za poliklinikou)a bola super.v porovnani s detmi kamaratok v inych skolkach vedela neskutocne vela pesniciek,basniciek,ucili sa anglicky v ramci hry,mali vystupenia,tancovali,boli v skolke v prirode,chodili plavat,dobra strava a super pani ucitelky,aspon tie nase urcite boli.stale nieco vyrabali a kreslili,naozaj sa im venovali.nepoznala som take,ze deti sa hraju a ucitelky kavickuju.je to uz nejaky rok,ale dcera ked sa da,vdy rada ide pozriet,ako sa im dari 🙂

hanbe
4. jan 2013

a kazdy den boli vonku aj do obeda aj po obede.ked som chodila pre nu,vacsinou som si ju brala vonku na dvore 🙂

chrystaleye
6. jan 2013

@sonkab dakujem ti za povzbudivu spravu:o) doteraz som nic k tejto skolke nenasla a celkom ma to mrzelo, lebo ju mame priamo pod oknom.. ak by si vedela este nejake podrobnosti od kamosky, bola by som ti vdacna..pekny dnik 😉

sonkab
6. jan 2013

@chrystaleye zajtra s nou idem na kavu, tak zistim 🙂

chrystaleye
6. jan 2013

@sonkab jeeej, dakujem 🙂 si mila 🙂

sladkasue
7. jan 2013

@chrystaleye aj my sa pravdepodobne chystame na zapis na Hodzovu, tak verim, ze nas zoberu 🙂 Nevies nahodou, ci maju uz vyvesene nejke papiere ohladom zapisu?

chrystaleye
7. jan 2013

@sladkasue ahoj, neviem, momentalne sme mimo tt, ale koncom tyzdna sa to zastavim obzriet..ak by si tam sla skor, mozes posunut info pls?

sladkasue
8. jan 2013

@chrystaleye jasne🙂 druhu skolku nebudem zhanat, lebo som pocula, ze maminy, ktore idu na zapis do viacerych, si riaditelky vyclenia a prijimaju tam, kde sa to hodi(kvoli poctu detom). a fakt ze deti je vela - nemusia ich prijat nikam, tak my ideme na zapis urcite len na Hodzovu. este som zvazovala Vajanskeho... ale ani o tej nic neviem...

Hodzovu mame najblizsie 🙂 na konci ulice 🙂

chrystaleye
8. jan 2013

@sladkasue uf, dobre vediet 🙂 my mame hodzovu pod oknami 🙂 takze dufam, ze nas tam vezmu, lebo to by bola fakt skoda trieskat sa inde, ked to mame na tri kroky.. a mas nejake info o Hodzovej? chodil tam niekto, koho poznas? boli spokojni?

mimi21mimi
9. jan 2013

Baby, a nejake info o Murgasovej?

sladkasue
11. jan 2013

@chrystaleye no, nemam ziadne info :( a este som tam stale nebola ani kuknut, ci maju nieco vycapene na dverach :D

aduskatt
11. jan 2013

@hanbe suhlas, aj syn chodil Do jamy a bolo tam paradne......

chrystaleye
11. jan 2013

@sladkasue ok, manzel to zajtra pojde omrknut, kedze my sme stale mimo tt 😉

velvet26
11. jan 2013

baby neviete nahodou o nejakej skolke v trnave,kde beru aj deticky, ktore nemaju trvaly pobyt v trnave? byvame cca. 9 km od trnavy, ale kedze sa budem vracat do roboty ktora je v trnave bolo by mi lepsie dat malu do skolky tam ako u nas na dedine...dakujem velmi pekne

martina_c
11. jan 2013

Mozem odporucit V Jame,my tam chodime a paci sa mi hlavne to co robia s nimi p.ucitelky,aj ked vzdy velmi zalezi na konkretnej ucitelke,tie co su v bloku D su mile,ustretove a venuju sa detom. Neviem posudit ine triedy,ale nemala som dobru skusenost s p.riaditelkou.

martina_c
11. jan 2013

Viete mi niekto odporucit ZS? Nepoznam skoly v TT, uvazujeme o ZS Atomova,aj koli tomu ze to mame kusok a zatial som na nich nic zle nepocula..mate nejake skusenosti?

sladkasue
12. jan 2013

@martina_c atomova a vancurova maju dobre renome - maju aj svoje webstranky 🙂 tam sa dozvies viac 🙂

sladkasue
20. jan 2013

@chrystaleye na tej skolke nic nie je vyvesene - ani na brane ani na dverach MS :( v nutri som sa zatial pytat nebola...

babulatko
21. jan 2013

Ktorá z týchto troch škôlok je najlepšia: Murgašova 7, Okružná 27, Okružná 19? Ste s nimi spokojné?

janeta21
26. jan 2013

@sjuzi Práve rozmýšlam, či tam zapíšem dcérku 🙂

janeta21
26. jan 2013

@babulatko To by aj mňa zaujímalo 🙂 Budeme sa sťahovať na okružnú ulicu 🙂

chrystaleye
27. jan 2013

@sladkasue
Dakujem za spravu, skusim tam tento tyzden zavolat.. chcela som ist osobne, ale mala je chora tak von som sa moc nedostala 😒

sladkasue
18. feb 2013

@velvet26 teoreticky vsade, len jednym z kriterii je trvaly pobyt v TT... a u vas na dedine nie je skolka? pripadne ak si mozes dovolit, tak sukromna skolka nebyva preplnena

Strana
z2