Trnavské škôlky i škôlky blízko Trnavy
Ako nájsť to najlepšie zariadenie pre naše deti? Čo očakáva každá milujúca mama od prostredia MŠ, no najmä od osobnosti pedagóga starajúceho sa celodenne o jej dieťatko? Ak máte akékoľvek skúsenosti - šup sem s nimi😉
no, dufala som, ze mi niekto poradi ☹ - aspon do IP
ahojte,
skúsim obnoviť trošku túto tému 🙂
zachvíľu tu máme opäť zápisy do škôlok, ako každú maminu ma zaujímajú referencie na škôlky - konkrétne mňa zaujíma hlavne na murgašovej, blízko máme ešte škôlku pri vuje a na okružnej..budem rada za každú odpoveď, ako je to s aktivitami, prístupom, stravou....
vďaka 🙂
@adrianai ahoj, moj starsi chodi do skolky na Okruznu 27, sme velmi spokojni, ucitelky su trpezlive, nerobia vedu, ked sa im niekto pocika, malacikom velmi pomahaju s obliekanim i zvladanim tazkych chvil odlucenia. 😉 Dobre varia, maju obrovsky dvor, nove preliezky, priestranne triedy, moderne pomocky. Maju "druzbu" s rakuskom, deticky sa ucia nemcinu ( zdarma), predskolaci maju moznost anglictiny, plavania, korculovania a chodia na telesnu do haly Druzba. Misko tam chodi velmi rad, dufam, ze i mladsi mi tam bude chodit. 😉 😵
ďakujem, ja som zatiaľ počula chvály na murgašovú,ale že ťažko sa tam dostať (ale to asi všade), určite budem musieť dať prihlášku aj inde, som rada, že sa nemusím obávať 😉
Ahojte maminky, nikde sa neviem dopatrat k referenciam na matersku skolku na hodzovej ulici. Poculi ste nieco o nej alebo mate osobnu skusenost?
@chrystaleye kamoskin maly tam chodil a bola velmi spokojna. Jedinu vyhradu co mala bolo, ze podla nej chodili malo von
ahoj.moja dcera chodila do skolky v jame(za poliklinikou)a bola super.v porovnani s detmi kamaratok v inych skolkach vedela neskutocne vela pesniciek,basniciek,ucili sa anglicky v ramci hry,mali vystupenia,tancovali,boli v skolke v prirode,chodili plavat,dobra strava a super pani ucitelky,aspon tie nase urcite boli.stale nieco vyrabali a kreslili,naozaj sa im venovali.nepoznala som take,ze deti sa hraju a ucitelky kavickuju.je to uz nejaky rok,ale dcera ked sa da,vdy rada ide pozriet,ako sa im dari 🙂
a kazdy den boli vonku aj do obeda aj po obede.ked som chodila pre nu,vacsinou som si ju brala vonku na dvore 🙂
@sonkab dakujem ti za povzbudivu spravu:o) doteraz som nic k tejto skolke nenasla a celkom ma to mrzelo, lebo ju mame priamo pod oknom.. ak by si vedela este nejake podrobnosti od kamosky, bola by som ti vdacna..pekny dnik 😉
@chrystaleye zajtra s nou idem na kavu, tak zistim 🙂
@sonkab jeeej, dakujem 🙂 si mila 🙂
@chrystaleye aj my sa pravdepodobne chystame na zapis na Hodzovu, tak verim, ze nas zoberu 🙂 Nevies nahodou, ci maju uz vyvesene nejke papiere ohladom zapisu?
@sladkasue ahoj, neviem, momentalne sme mimo tt, ale koncom tyzdna sa to zastavim obzriet..ak by si tam sla skor, mozes posunut info pls?
@chrystaleye jasne🙂 druhu skolku nebudem zhanat, lebo som pocula, ze maminy, ktore idu na zapis do viacerych, si riaditelky vyclenia a prijimaju tam, kde sa to hodi(kvoli poctu detom). a fakt ze deti je vela - nemusia ich prijat nikam, tak my ideme na zapis urcite len na Hodzovu. este som zvazovala Vajanskeho... ale ani o tej nic neviem...
Hodzovu mame najblizsie 🙂 na konci ulice 🙂
@sladkasue uf, dobre vediet 🙂 my mame hodzovu pod oknami 🙂 takze dufam, ze nas tam vezmu, lebo to by bola fakt skoda trieskat sa inde, ked to mame na tri kroky.. a mas nejake info o Hodzovej? chodil tam niekto, koho poznas? boli spokojni?
Baby, a nejake info o Murgasovej?
@chrystaleye no, nemam ziadne info :( a este som tam stale nebola ani kuknut, ci maju nieco vycapene na dverach :D
@sladkasue ok, manzel to zajtra pojde omrknut, kedze my sme stale mimo tt 😉
baby neviete nahodou o nejakej skolke v trnave,kde beru aj deticky, ktore nemaju trvaly pobyt v trnave? byvame cca. 9 km od trnavy, ale kedze sa budem vracat do roboty ktora je v trnave bolo by mi lepsie dat malu do skolky tam ako u nas na dedine...dakujem velmi pekne
Mozem odporucit V Jame,my tam chodime a paci sa mi hlavne to co robia s nimi p.ucitelky,aj ked vzdy velmi zalezi na konkretnej ucitelke,tie co su v bloku D su mile,ustretove a venuju sa detom. Neviem posudit ine triedy,ale nemala som dobru skusenost s p.riaditelkou.
Viete mi niekto odporucit ZS? Nepoznam skoly v TT, uvazujeme o ZS Atomova,aj koli tomu ze to mame kusok a zatial som na nich nic zle nepocula..mate nejake skusenosti?
@chrystaleye na tej skolke nic nie je vyvesene - ani na brane ani na dverach MS :( v nutri som sa zatial pytat nebola...
Ktorá z týchto troch škôlok je najlepšia: Murgašova 7, Okružná 27, Okružná 19? Ste s nimi spokojné?
@sladkasue
Dakujem za spravu, skusim tam tento tyzden zavolat.. chcela som ist osobne, ale mala je chora tak von som sa moc nedostala 😒

Kedze je marec - cas zapisu, dajte tip na dobru trnavsku skolku 🙂 Klasicku, alternativnu - hlavne taku, kde su deti spokojne. Nezaujima ma reklama samot. zariadeni, ale postrehy a pocity rodicov. Tak prosim piste ... 😉
Dakujem za akekolvek referencie - pozitivne i negativne 😎