icon

Učebná pomôcka LOGICO Primo. Poznáte ju?

xixinka777
14. jún 2011

Ahojte! V Čechách som na modrom koníku našla veľa pozitívnych ohlasov na túto pomôcku pre predškolákov. Má niektorá z vás skúsenosti aj so slovenskou verziou LOGICO? Postupne sa vraj dostáva aj do materských škôl, čo som rada, lebo vyzerá byť veľmi dobre spracovaná. Skladá sa z 2 častí - rámika s farebnými gombíkmi, ktoré sa môžu posúvať a rôznych sád 16 kariet, ktoré dieťa vloží do rámika a rieši úlohy na kartičke.

Učebná pomôcka LOGICO Primo. Poznáte ju?Učebná pomôcka LOGICO Primo. Poznáte ju?
Strana
z2
cory
5. dec 2016

@mimca20 aha, prepac, otazka polozena v momente ked si mi uz odosielala dalsiu odpoved 🙂

mimca20
5. dec 2016

@cory Cvaknem ti par stran z polskeho logico a hodim ich tu, na inspiraciu. Polsky text je ozaj mam pocit ze jedna otazka na vrchu karty a to je vsetko??? No v porovnani so SR tak to sa neda cenovo ani porovnat ☹ ☹, ja som s ich sadami spokojna nadmieru. Dobra hra, ale v ramci SR sady su dost cenovo drahe. Polske su z tensieho materialu, ale nic hrozne aspon pre mna.

cory
5. dec 2016

@mimca20 a aj polske sady maju vsetky po 16 listov? a na druhej strane je zobrazene riesenie pre kontrolu tak ako na slovenskych?

cory
5. dec 2016

prave odpisali, ze na SLovensko neposielaju :(

mimca20
5. dec 2016

@cory ano presne 16stran a na druhej strane mas zobrazenie riesenia pre kontrolu len v stlpci (cize farebne tie gulocky) zvysok strany mas dalsiu ulohu pre dieta. Takze nemas 16uloh ale raz tolko.

klalen
5. dec 2016

Ahojte, ak by mal niekto záujem, predám Logico Primo tabuľku spolu so sadou kartičiek Dopravná výchova. Nestihla som to ešte dať to bazárika a pozerám, že je tu táto diskusia. Ak by ste mali záujem, prosím, napíšte mi mailík s tým, aká by bola pre Vás prijateľná cena. Pekný deň.

mimca20
5. dec 2016

@cory Paci sa aspon 2listy z jednej sady som ti odfotila na ukazku.

cory
5. dec 2016

@mimca20 dakujem za fotky, no zial, nemam sa k nim ako dostat, kedze neposielaju...ides na jar do Polska? nekupila by si aj mne, prosim? chcela by som toho viac...ak by si bola ochotna, dakujem
A este, kde sa v Polsku nachadza ta predajna? v ktorom meste?

mimca20
5. dec 2016

@cory Ved to, ze uz som skor jednej mamicke tiez link posielala a odpisala mi, ze zistila na Slovensko neposielaju rovnako ako ty teraz. Verim, ze sa mi znova podari zriesit objednavku tak ako tuto jar: v jednom polskom pohranicnom obchode boli ochotni a spravili objednavku na nich, prislo to k nim a nasledne volali znamej, ktora byva blizko polskych hranic a sla po to. Ja v jari cestujem do Ziliny, tak si to vyzdvihnem od tej dotycnej znamej osobne. Verim, ze aj teraz o rok budu ochotni nam takto pomoct 🙂 🙂. Tym padom netusim, v ktorom meste je ta predajna z tejto web stranky. Pripomen sa mi vo februari - zaciatkom marca, mozes sa kludne pridat, pohodke. paaa

cory
5. dec 2016

@mimca20 jeeej, super, bola by si velmi zlataaa, dakujeem, ozvem sa urcite 😁 aj nejaka odmena bude 😊

billi
17. feb 2017

Hezký den,
máme doma Logico Primo a děti moc baví. Dívala jsem se na všechny sady dostupné v ČR a nakonec jsem se dostala na slovenské stránky, kde jsou sady karet na jiná témata, přišly mi víc vzdělávací a různorodější a to hlavně pro předškolní děti - Lidské tělo, vesmír, dopravní značky, roční období.
Proto hledám někoho, kdo je má doma. Zajímalo by mě, jaké aktivity v nich jsou, jestli to podporuje učení dané oblasti např. se určuje, kde jsou jaké části těla, nebo to je jen tak nazvané a aktivity jsou obecné - např. najdi dvě stejné ruce (a ruce se budou lišit např. v postavení prstů).
Děkuji za reakci.

vedmicka
Autor odpoveď zmazal
vedmicka
21. feb 2017

Ospravedlňujem sa, ale dcérka sa vzbúrila, že Logico Primo nutne potrebuje, takže ho predať nesmiem. Prosím, môj predchádzajúci príspevok ignorujte. Ďakujem za pochopenie.

dai
21. feb 2017

@xixinka777 ahoj... mam ho pre mojho predskolaka aj 9rocnu slecnu... obaja su velmi spokojni a bavi ich velmi...

botudami
6. nov 2017

@mimca20 ahoj, nemohla by si mi poradit, z akej polskej stranky si mozem lacnejsie objednat Logico? Dakujem za odpoved. Danka

faktorova
21. feb 2018

@vedmicka Zdravím, ja zháňam Slovensko krížom krážom. Ak by sa dali kartičky zoskenovať tak budem veľmi vďačná. Ja mám tak kopu v PC a potom ich laminujem. Ak by ste mala o nejakú záujem môžem na výmenu poskytnúť. Ďakujem za odpoveď

vedmicka
26. feb 2018

@faktorova Dobrý deň, je mi ľúto, kartičky som už predala.

janulienka85
26. feb 2018

Mam na predaj tabulku aj s kartickami

faktorova
26. feb 2018

@janulienka85 všetky mám okrem krížom krážom. Koľko vy stála sada?

tecko28
15. jan 2019

@janulienka85 este aktualne?

loo_na
10. sep 2024

Dobry den, nema niekto logico primo - čimo v materskej skole? Chybaju mi dve karticky (c. 6 a 16) - nenasla by sa dobra dusa ktora by mi ich nascanovala a poslala v pdf? Dakujem

Strana
z2