Učebná pomôcka LOGICO Primo. Poznáte ju?
Ahojte! V Čechách som na modrom koníku našla veľa pozitívnych ohlasov na túto pomôcku pre predškolákov. Má niektorá z vás skúsenosti aj so slovenskou verziou LOGICO? Postupne sa vraj dostáva aj do materských škôl, čo som rada, lebo vyzerá byť veľmi dobre spracovaná. Skladá sa z 2 častí - rámika s farebnými gombíkmi, ktoré sa môžu posúvať a rôznych sád 16 kariet, ktoré dieťa vloží do rámika a rieši úlohy na kartičke.

@cory Cvaknem ti par stran z polskeho logico a hodim ich tu, na inspiraciu. Polsky text je ozaj mam pocit ze jedna otazka na vrchu karty a to je vsetko??? No v porovnani so SR tak to sa neda cenovo ani porovnat ☹ ☹, ja som s ich sadami spokojna nadmieru. Dobra hra, ale v ramci SR sady su dost cenovo drahe. Polske su z tensieho materialu, ale nic hrozne aspon pre mna.
prave odpisali, ze na SLovensko neposielaju :(
Ahojte, ak by mal niekto záujem, predám Logico Primo tabuľku spolu so sadou kartičiek Dopravná výchova. Nestihla som to ešte dať to bazárika a pozerám, že je tu táto diskusia. Ak by ste mali záujem, prosím, napíšte mi mailík s tým, aká by bola pre Vás prijateľná cena. Pekný deň.
@cory Ved to, ze uz som skor jednej mamicke tiez link posielala a odpisala mi, ze zistila na Slovensko neposielaju rovnako ako ty teraz. Verim, ze sa mi znova podari zriesit objednavku tak ako tuto jar: v jednom polskom pohranicnom obchode boli ochotni a spravili objednavku na nich, prislo to k nim a nasledne volali znamej, ktora byva blizko polskych hranic a sla po to. Ja v jari cestujem do Ziliny, tak si to vyzdvihnem od tej dotycnej znamej osobne. Verim, ze aj teraz o rok budu ochotni nam takto pomoct 🙂 🙂. Tym padom netusim, v ktorom meste je ta predajna z tejto web stranky. Pripomen sa mi vo februari - zaciatkom marca, mozes sa kludne pridat, pohodke. paaa
Hezký den,
máme doma Logico Primo a děti moc baví. Dívala jsem se na všechny sady dostupné v ČR a nakonec jsem se dostala na slovenské stránky, kde jsou sady karet na jiná témata, přišly mi víc vzdělávací a různorodější a to hlavně pro předškolní děti - Lidské tělo, vesmír, dopravní značky, roční období.
Proto hledám někoho, kdo je má doma. Zajímalo by mě, jaké aktivity v nich jsou, jestli to podporuje učení dané oblasti např. se určuje, kde jsou jaké části těla, nebo to je jen tak nazvané a aktivity jsou obecné - např. najdi dvě stejné ruce (a ruce se budou lišit např. v postavení prstů).
Děkuji za reakci.
Ospravedlňujem sa, ale dcérka sa vzbúrila, že Logico Primo nutne potrebuje, takže ho predať nesmiem. Prosím, môj predchádzajúci príspevok ignorujte. Ďakujem za pochopenie.
@xixinka777 ahoj... mam ho pre mojho predskolaka aj 9rocnu slecnu... obaja su velmi spokojni a bavi ich velmi...
@janulienka85 všetky mám okrem krížom krážom. Koľko vy stála sada?
@janulienka85 este aktualne?
Dobry den, nema niekto logico primo - čimo v materskej skole? Chybaju mi dve karticky (c. 6 a 16) - nenasla by sa dobra dusa ktora by mi ich nascanovala a poslala v pdf? Dakujem

@mimca20 aha, prepac, otazka polozena v momente ked si mi uz odosielala dalsiu odpoved 🙂