Urológia Kramáre - skúsenosti
My tam chodime so syncekom, co ta zaujima konkretne? Mozes aj spravu.
Ahoj a my chodíme, malého operovali ako 2 mesačného a veľmi príjemné doktorky aj nový prednosta a mladý Polák je náladový ale malého ocikal 😂 keď mal 3 týždne. Co konkrétne by si chcela vedieť? Oddelenie štandardné izby matiek,prístelka ako iné oddelenia a nadštandardy su pol roka dopredu rezervované.
@larosabigi ahoj, my sme boli na operácii pred 8 rokmi. Teraz sú v ambulancii noví lekári. Počas 6 mes. sme boli 3x a vždy u niekoho iného. Posledný krát u MUDr. Poláka. Aký máš na neho názor prosím čo sa týka odbornosti? Trochu som bola prekvapená z toho ako sa správal k sestričke a stáli tam dve slečny asi praktikantky, mala som pocit že sa ho báli. tak som mala také zmätene pocity. Syn bude operovaný, tak si trochu robím prehľad. Asi budeme chodiť častejšie...
@larosabigi ešte ma napadlo, nevieš či je rodina Dr. Polakovi, ktorý bol prednostom kliniky? To len zo zvedavosti. Syna totiž pred 8 rokmi operoval práve Dr. Polák.
@tyli ano je to jeho syn.. co sa tyka odbornosti konkretne mladeho ucil, skusal a stazoval moj ex partner a dost casto sme ho doma rozoberali, pretoze mal velky problem s vystupovanim, empatiou a celkovym spravanim. Par krat kvoli tomu vyletel. Ale ... ku koncu uz ked odvolali jeho tatko kvoli tomu pruseru sa velmi zmenil, pri operaciach bol uspesny, sikovny, ex vteda daval na neho fakt chvalu. Takze asi tak
@tyli je to jeho syn. No malý ho pocural keď mal tri týždne 😂😂😂 robil mu sono a malý začal cikať, to bol skok ako sa zľakol. 😂 No dosť sa to strieda, tiež máme po každý krát inú doktorku, ale nás operovala doktorka meno si nepamätám. V máji to budú tri roky. Už vtedy tam bol ten nový prednosta a ten bol fajn. Polák je taký frajer, a vždy hucal ráno na vizite, bolo mu jedno že bábätka spinkaju. Má veľké sebavedomie...a primárka je to top, veľmi milá a vždy nám všetko vysvetlila. Majú tam toho veľa. Cez týždeň veľa operácii a väčšinou vždy plne oddelenie.
No a este poznamenam, ze co sa tyka misa tak je to velky frajer ako uz bolo spomenute, ale len na oko.. pozam ho dlhe roky od kedy zacal studovat medicinu a vzdy drel najlepsie ako vedel. Aj ked si to vela ludi myslelo, nemal nic zadarmo.
@mirola odbornosti myslím že v pohode, oni sa vždy rádia s primárnou. Keď malého videl prvý krát tak si volal primarku. Za mňa spokojnosť s celým oddelením. Malý je v poriadku chodíme každý pol rok na kontrolu. A to nám povedali že nám to už možno zmenia na raz ročne, ale zatiaľ to tak nechali lebo v lete mal infekty močových ciest.
@larosabigi on si este musi volat, teraz robi len 5 rocnu povinnu prax.. je tusim len rok max dva po skole... v roku 2016 este len stazoval na urologii pre dospelych na chirurgii..
@mirola no nam sa postastilo ho stretnut az ked jeho otec uz nebol na klinike a teda ten problem so spravanim, krory popisujes mu zostal. Dokonca sa nam prednosta v jeho mene osobne ospravedlnoval za pristup a ze sa to uz viac krat nestane. Z odborneho hladiska bol ok, ale naprkilad vysvetlit nam diagnozu syna a ze co sa bude diat, tak to bolo hrozne...
Ja mozelm len chvalit. Syna operovali ako 15mes.konkretne dr.Barton. top pristup. Odporucam rezervovat si na operaciu ViP izbu dopredu.
@luna11 VIP izba minimálne pol roka dopredu plná. Ale tiež som povedala ak niekedy ešte na operáciu jedine VIP lebo ani posteľ ti nedajú... Môj syn mal 2 mesiace ani mne ju nechceli dať lebo som nekojila.
@larosabigi ano, aj my sme cakali 5mes.ale kedze islo o nezostupeny semennik, tak to neponahlalo.
@larosabigi
@mirola my sme chodili k jeho otcovi tým pádom a otec bol tiež taký vážny a rezervovaný typ 🙂 mne to osobne nevadilo, odbornosť je prvoradá. to je hlavné. bola sranda v ambulancii, pretože sa ma pýtal kto syna operoval, že je to pekná práca, bol to jeho otec 😀 milá zhoda okolností, to som v tom momente nevedela 🙂 Dúfam, že z neho vyrastie odborník ako z jeho otca a hádam sa časom/vekom ukludní 🙂
ešte taká otázka na všetky, váš názor. Ostali by ste s 10r. dieťaťom aj v noci, v nemocnici? zvažujem len kvôli tomu, že ak by boli nejaké problémy či sa dá spoľahnúť na sestry.
Nášmu synovi robili zákrok konkrétne MUDr Peter Bartoň. Môžem len odporučiť veľký odborník a top ľudský prístup. Pred operáciou vie super vysvetliť celý postup operácie a tým ukludnit strrsujucu mamičku. Personál sestriciek tiež super prístup. Takže veľké ĎAKUJEM im všetkým patrí. Zuzana. R
Dobrý deň chcem sa opýtať neviete mi dať kontakt na Urológa Bartona to číslo či nám nejde sa mi tam dovolať ďakujem za ochotu

Ahojte, prosím kto ma skúsenosť urológia Kramáre? Dakujem