Veľká potreba čerstvo odplienkovaných detí vonku
Ahojte. Ako ste prosím riesili veľkú potrebu čerstvo odplienkovanych deti. Akože neviem si to realne predstaviť vonku niekde...kde nieje toaleta..nočník von brat nebudem predsta. Syn ma 2 roky...mate niekto skúsenosti ci rady co stým...doma ide na nočník ale co vonku...
Vynimocne zober plienku a daj mu ju.
Chyt ho na ruky nech sa vykaka a zober do sáčku ako pri psoch
Nemáš tam nikde žiadnu kaviareň, ze by ste zbehli na vc?
@svetlonos dik za tip. Asi to tak budem robiť...lebo ozaj toto nikoho nenapadne ze co s takymi malymi detmi bez plienok...😀🙃
Pokiaľ nie si blízko restiky, kaviarne, tak dať vykakať normálne bokom do trávy a nos zo sebou sacok. Tu sa veľa toho vyšpekulovat nedá.
Ja som tiez nosila so sebou plienku, ale realne ju nikdy nebolo treba, proste vonku vzdy vydrzal.
Vykakat na plienku, polozenu na trave, zabalit a vyhodiť.
Keď sa dá niekam na wc, tak tam, ak nie, niekde naboku buď vykoná čo treba a ja to upracem (vreckovky, sáčok...) alebo dám na zem papierovú vreckovku, vykaka sa na ňu a ja vezmem ,, balíček " vyhodiť 😁
Nikdy sa nam to nestalo veru, mala som stastie 😂 akurat raz kakal v kufri auta na nocniku (mame velky kufor), to bolo celkom vtipne. Este sa kazal dekou zakryt, ze mu je zima 😅.
Kazdopadne asi by som fakt nosila so sebou sacky a proste bokom do travy a pozbierala by som. Nie vabna predstava ale ak nie je ziadne wc v okoli, tak toho vela nenavymyslas.
Super dievčatá dakujem za rady. Takže sáčky, vreckovky, plienka...ale tiež dufam ze mu nebude treba 😅
Dcera ma 2r, odplienkovana uz asi 5m - ak chcela kakat, vzdy sme sli do kaviarne, na benzinku... Nedavala som jej plienku, ani nekakala vonku. Vzdy vydrzala, nez sme prisli na wc.
Sacok a zobrat ako po psikovi. Nasa hlasila na poslednu chvilu. Ale stalo sa to vonku mimo dosah wc asi len dvakrat. A tiez sme tronili v aute v kufri.
Haha toto si presne pamatam, ked som sa kamosky pytala, ze ako sa taketo nieco riesi 🤣 vsetky mozne scenare som potrebovala mat vyriesene, co ak.. 😅 nastastie sa ani raz nestalo ze by jej vonku trebalo, tak surne kakat, ze by nevydrzala pokym sme dosli na zachod
My sme zo zaciatku veruze nosili nocnik, aj som parkrat stretla rodicov z nocnikom. Velmi rychlo sa naucil ze je to “lepsie” doma a vedel vydrzat.
Normálne sa vylákal na trávu a hovienko som vzala. Horšie je to v zime.
My sme nosili nocnik asi 2 tyzdne na zaciatku, lebo bez neho nechcel ist. Ale potom na naucil do travy tak ze som ho drzala na rukach pred sebou.
Do travy alebo na vreckovku ako pisu baby a potom pekne poupratovat ako po psikovi.
A samozrejme nosit aj nahradne gate a nohavice. Lebo niekedy pusti ani nevies kedy. A vlhcene utierky. Tie mam stale ci na ruky. Usta. A veru aj na toto.
Iba raz sa mi to stalo. Tiez dcera presne na jej 2.narodky sa pototo.
Hygienicke vreckovky jeden balik bol malo 😂😂🙈
Baby už keď je tu taká téma poraďte ako ste odplienkovali vaše detičky. Mala bude mať za mesiac dva roky a zatiaľ nám to veľmi nejde. Aj povie že jej treba kakať ale väčšinou už je pozde 🙈
Do trávy a pozbierať do sáčku, alebo do najbližšej kaviarne, obchodu atď ..vždy sa niekde nejako dá ...
A samozrejme nosit aj nahradne gate a nohavice. Lebo niekedy pusti ani nevies kedy. A vlhcene utierky. Tie mam stale ci na ruky. Usta. A veru aj na toto.
Iba raz sa mi to stalo. Tiez dcera presne na jej 2.narodky sa pototo.
Hygienicke vreckovky jeden balik bol malo 😂😂🙈
@maryetta 😀
Baby už keď je tu taká téma poraďte ako ste odplienkovali vaše detičky. Mala bude mať za mesiac dva roky a zatiaľ nám to veľmi nejde. Aj povie že jej treba kakať ale väčšinou už je pozde 🙈
@mili2016 skus najskôr nechať ju doma bez spodku. Sledovat tie casy kedy by asi mohla ísť cikat a ist snou. Aj ty si sasni na wc a cikaj. A keby náhodou to fakt ešte nejde posun to o 2-3mesiace..oni tie deti maju za tak kratky cas rozumovy progres.
Minule som videla jednu pani, dieta podrzala pri strome na trave, to sa vykadilo, a ona to pozbierala do sacka a isla hodit do kosa. Zamerne som pozerala, lebo to bolo na detskom ihrisku. A minule tam uz 💩💩v trave bolo. Niekto ho tam nechal.🙄
Môj syn nekakal vonku už niekolko mesiacov pred odplienkovanim, vždy len doma, aj keď bolo vidno, že mu treba. Ani návšteva, nič 😂 ale nedávno mu niečo nesadlo a boli sme vonku, dala som cikat a zrazu zahlásil kako a vykakal sa do trávy, stale nosíme so sebou vreckovky a sáčok s náhradným oblečením, tak som ho utrela, vzala hovienko do sáčku a vyhodila do koša. A o polhodinu zase, neviem čo mu nesadlo, ale proste bolo treba, tak čo, zase neboli sme nikomu nejako na očiach, bolo to pri stromoch medzi panelákmi, poriadili za sebou, lepšie ako riešiť dokakané dieťa a oblečenie a nejakú traumu z toho k tomu
Ja som bravala bezne nocnik. Hodim do kocika a idem. Co je na tom?
Existuje špeciálny nočník ale je uzatvaratelny a zmestí sa dole do košíka kočíka b pohode. My ho sle nemáme odtiaľto kúpený, dostali sme ho. Možno ale nájdeš niekde na stránke

Vynimocne zober plienku a daj mu ju.
Chyt ho na ruky nech sa vykaka a zober do sáčku ako pri psoch
Nemáš tam nikde žiadnu kaviareň, ze by ste zbehli na vc?