Veľkonočné prázdniny v škôlkach
Ako dlho budu mat velkonocne prazdniny Vo Vasich skolkach?
@lenjaja84 u nás tak ako školáci 17-22.4. 🙂 ale mám aj školáka, takže pre mňa lepšie, pohrajú sa spolu.
@matkahelka tak naša škôlka jarné prázdniny mala.. veľkonočné nemá
Škôlka prázdniny nemá, ale zisťovali záujem na školské prázdniny - štvrtok pred a utorok po Veľkej noci. Predpokladám, že bude celá škôlka spojená v jednej triede ako počas jarných prázdnin. Keďže zastupujem kolegov so školákmi, moja dcérka je počas každých prázdnin v škôlke.
štvrtok pred a aj utorok po Veľkej noci 🙂
Škôlka nemá prázdniny, je len na zriaďovateľovi či bude otvorená aj vtedy.
Piatok a pondelok
Nasi maju vzdy ako aj skoly
My mame od pondelka. Decka idu do skoly a skolky az 21.4. (Rakusko)
@guiseppinka , nestras. Až 22. 🤣🤣🤣
Nam bolo oznamene, ze skolka sa neotvori ani vo stvrtok ani v utorok. Ako keby oznamovali otvaracie hodiny v supermarkete. 😕
Jarne nam tiez len oznamili, ze bude zatvorene.
Po Covide islo toto dolu vodou. Ziadna nahradna skolka a pod.
@vroni hej, sorry, mas pravdu. 22 je utorok. Tak mne spravili na ams 21.ako pracovny den🤣🤣🤣 nastastie sa to presunulo
@guiseppinka, dáko sa po novom snažia. Budú mať od júla viac roboty, keď ich ti pomimo zarábajúci zaplavia.....
@vroni praveze by som povedala, ze nejako necitime nezamestnanych. Stale sa pytame, ze kde su, kedze z kazdej strany pocut vypovede...
@guiseppinka, zatiaľ nepočuť. Väčšina zostane na ams a popri tom zarába tých 550 euro. Len to vyzerá tak, že zlate časy končia a od júla je po kacinej svadbe. To ešte len nastane tanec.....
@vroni ja praveze pocuvam o vypovediach z kazdej strany. Aktualne pred tyzdnom dostal kamos vyhadzov... cize od jula sa rusi gering pre nezamestnanych? Lebo ked som sa na to pytala, tak minteta povedala, ze zacial nemaju nic a ze nevie povedat viac.
@lenjaja84 od 17-22.4
Naša skolka je zatvorená od štvrtka do utorka. Možno bola možnosť nahlásiť si deti aj na stvrtok a utorok ale keďže moja nebola v škôlke 2 týždne tak bude doma
@guiseppinka, je to v návrhoch. Zatiaľ to schválené nie je, ale v podstate sa len čaká, ze to prejde.
@lenjaja84 ako školáci .
Mi sme škôlku mali normálne aj jesenné prázdniny aj vianočné tak ako aj školy pre nedostatok deti teraz cez jarné fungula 3 dní a potom bola zavretá lebo už nebolo dosť deti ( boli choré deti čo boli nahlásené ) a veľkonočné budú mať rovnako ako deti v škole .

@lenjaja84 skolky prazdniny NEMAJU. nasa skolka nemala ani jesenne, ani jarne, nebudu mat ani velkonocne. deti su doma len v piatok a pondelok, kedy su sviatky.