icon

Vidí škôlka prihlášky podané v iných škôlkach?

20. máj 2025

Dobrý večer mamičky . Viete mi prosím poradiť, či škôlky medzi sebou vidia , alebo si vedia nejako zistiť , že kde ešte bola podaná prihláška? Ide o veľmi nepríjemnú situáciu, synovi som podala prihlášky do troch škôlok v meste - každá ma iný systém prihlášok a je v inej mestskej časti. Ide mi o to , či keď mi syna príjmu protekčne ( ale nemyslite si, že ja som tu protekciu chcela), či to dajú vedieť do druhej škôlky, kam chcem syna umiestnit ja a tá “moja” , teda škôlka, ktorú chcem pre syna ja, ma odpinka, že už je prijatý v tej prvej škôlke, teda do tejto ho neprijímajú. Ja vám moc ďakujem už len za prečítanie.

ella1234
20. máj 2025

Niekde sa riaditelky skolok stretavaju na urade takze vedia ak su niektore deti prihlasene do viacerych skolok.

bolarazjedna
20. máj 2025

Ja som z LV a tu tiež povedala pri návšteve škôlky pani riaditeľka, že neoplatí sa dat viaceré prihlášky, lebo potom oni sa stretnú a tie deti, ktoré majú prihlášku do viacerých škôlok, rozdelia sami podľa toho, kto ma koľko voľných miest. A teda kladné rozhodnutie o prijatí príde iba z jednej škôlky. Nie z viacerých, a ze ty sa ešte rozhodneš do septembra. Tak som to pochopila ja.

deedol
20. máj 2025

u nas sa stretavaju v ramci jednej MC, ale kedze pises, ze tieto tvoje skolky su v inych MC, tak si nemyslim, ze sa budu stretavat vsetky riaditelky z celeho mesta a riesit prihlasky.

vkatush
21. máj 2025

Keď sme boli podať prihlášky, riaditeľky sa pýtali, ktorá škola je pre nás primárna. Že sa potom stretávajú a ak má nejaké dieťa podané viaceré prihlášky, zoberie ho škola, ktorá je pre neho primárna (ak spĺňa podmienky a majú miesto).

Ja som si to v procese rozmyslela, písala som mail "novej" riaditeľke, že teda chcela by som nakoniec dať k ním a len mi odpísala, že berie na vedomie a nech to dám vedieť aj pôvodnej škôlke, že už nie je pre mňa primárna.