icon

Výbava do škôlky

denka001
17. aug 2021

Dobrý deň maminky
Prosím si radu môj syn ma ísť v septembri do škôlky a ja neviem koľko mam toho nakúpiť na bežné nosenie a čo presne ako nakupujete vy.
Ďakujem s pozdravom denka

heleninamama
17. aug 2021

Špeciálne som kúpila len papučky a 2 pyžamá. Ostatné veci na oblečenie nosí to, čo bežne - tričká, mikiny, voľné nohavice, tepláky, tenisky...

viestta
Odpoveď bola odstránená
lubkavargova1
17. aug 2021

Treba sledovat internetovu stranku MS, niektore skolky tak zverejnuju zoznam veci toho co treba kupit a doniest..aj my tak teraz robime, ze spisujeme inventar a zajtra zavesi na internet pani riaditelka, ze co doniest. A tiez budeme priebezne rodicov informovat.Lebo teda naco zatazovat rodicov s blbostami. Urcite bude treba vreckovky, utierky, mydlo...my sme pastu a kefku vypustili, este nebudeme umyvat zubky este nam to hygiena nedovolila, akurat uterak, hrebeň nech si donesu...ostatne osatenie, to je nahradne do skrinky, nejaky prsiplast (to nikoho nezabije v skrinke), ubor, papucky a to je tak vsetko...pyzamko a pradielko, to tiez rodicia si vedia pekne poriesit pekne.

karhu
17. aug 2021

@lubkavargova1 prosim ta, ako ubor sa nosi co? musia byt cvicky, biele tricko, trenirky..? vobec nemam predstavu..🙈

saxana000
17. aug 2021

@karhu ano kratasy biele tricko biele ponozky ale skrz koronu sa vobec necvicilo tento rok ani zubna pasta a kefka sa nevybalila tento rok u nas..

saxana000
17. aug 2021

@denka001 co ma mala spoluziakov maminy nachystali hlavne teplaciky lebo chlapci na koberci vydrali kolena.a potom na zimu zhanali este leginky v neutralnych farbach lebo pancusky sa zle chlapcom oblkekali tak to riesili legi kami

maris5
17. aug 2021

Pockaj na info zo skolky. Zaklad je nahradne oblecko (teplaky, tricko, spodne pradlo a ponozky), papucky a pyzamko.
Vsetko ostatne nemusi tvoja skolka chciet. My sme viac nepotrebovali. Ani kefku a pastu, lebo rodicia nedoniesli ked bolo treba a ucitelky mali s tym viac starosti ako osohu. Uteraky aj postelne pradlo maju svoje a davaju externe prat.

Ja som synovi davala teplaky, nohavice len prilezitostne, ak mali fotenie a pod. Potom mal veci na prezlecenie.

fiafia
18. aug 2021

@denka001 zo škôlky sme dostali zoznam a síce papuče,pyžamo, veci na prezlečie, vešiaky, fľaša na pitie. V skrinke má ešte pršiplášť. Nič zvlášť sme nekupovali