icon

Zabudli sme dezerty pre učiteľky

1. sep 2025

Ahojte ráno niesol syna manžel do skolky a jasne na stole zabudol dezerty pre pani učiteľky,bude to trápne dat zajtra? Nič extra iba takemtiw modre z neba orion,či kašľať na to?

viestta
1. sep 2025

Kasli na to a zjedzte ich

autor
1. sep 2025
@viestta

Kasli na to a zjedzte ich

@viestta len syn bol.trosky smutný že každý mal a on nie....ale pravda aj teraz by som si dala🤣

weronika171717
1. sep 2025
@anonym_autor

@viestta len syn bol.trosky smutný že každý mal a on nie....ale pravda aj teraz by som si dala🤣

@anonym_autor ja by som mu to dala, aby to priniesol zajtra. Normálne povedať, že ste ich zabudli. Úplne v pohode. A aj syn bude mať radosť. 🩵

zuzubb007
1. sep 2025

Jasné, že by som dala zajtra, syn bude mať radosť a povedz, že muž zabudol zobrať to hneď pochopia chlapi

anonym_351cf4
1. sep 2025

Tak toto trapi mamicky o 9 vecer 😅

tramtada31
1. sep 2025

Ono sa to deje bežne, ja som na konci roka utesovala dcerinu spolužiačku, keď strašne plakala, že zabudla prekvapenie pre pani učiteľky doma. Odneste to zajtra, že ste zabudli, dieťa bude mat dusu na mieste

autor
1. sep 2025
@anonym_351cf4

Tak toto trapi mamicky o 9 vecer 😅

@anonym_351cf4 skôr ich synov....očividne teba trápi môj prispevok

autumn1
1. sep 2025

Ja by som normálne doniesla, deti (a aj dospelí) bežne zabúdajú, nič sa nedeje ani to nebude trápne.

euka210
1. sep 2025

@anonym_autor ked to syn chce odniest, tak by som odniesla. Ked to ma na haku, tak nie.

adaluc338
6. sep 2025

Neni to trapne. U nas su rodicia ktory neskor nesu, az v oktobri alebo tak...potesi. . Ja napriklad vynecham bezne kedy kazdy nosi. Ale zoberem na mikulasa a na novy rok. 🤣🤣🤣 na vianoce dostanu aj tak vela od inych 😅