Zápis do novej škôlky
Dobry den, o par dni sa chystame s dcerkou na zapis do novej skolky. Od septembra budeme byvat v inom meste ako teraz. A tak napriek tomu, ze moje dieta ma aktualne cerstvych 5 rokov musime ist na zapis do novej skolky, kedze sa stahujeme. Ale ja chytam paniku, ze na zapise budu same 2-3 rocne deti. A ja s 5 rocnou. Myslite, ze nebudu na nas ostatne mamicky divne pozerat?
Na zápis do škôlky sa nechodí s deťmi.
@januska12323 Kde ako. u nás chodia aj deti
Autorka: Určite nebudete jediní, veľa detí nastupuje až do povinnej predškolskej
@januska12323 To ozaj? Lebo na plagatiku je napisany cas, kedy je zapis. A je tam aj napisane, tesime sa na vase deti.
Nebudu na teba divné pozerať. Veď sú rôzne situácie kedy dieťa ide do škôlky ako 5 ročne. Tak ako vy že sa sťahujete .prípadne niekto dáva az predškolákov. U nás tiež deti nemuseli ísť na zápis .načo veď len odniesem prihlášku a odchádzam .nijako ich neskusaju . A že tam píše že sa tešíme na vaše deti podľa mňa to myslia že sa tešia na nových škôlkarov ktorí knim nastúpia
Môj syn išiel do škôlky až ako predškolák.
Na zápis sme mali ísť s deťmi.
A nikto na mňa divne nepozeral.
Nebudu na teba divné pozerať. Veď sú rôzne situácie kedy dieťa ide do škôlky ako 5 ročne. Tak ako vy že sa sťahujete .prípadne niekto dáva az predškolákov. U nás tiež deti nemuseli ísť na zápis .načo veď len odniesem prihlášku a odchádzam .nijako ich neskusaju . A že tam píše že sa tešíme na vaše deti podľa mňa to myslia že sa tešia na nových škôlkarov ktorí knim nastúpia
@parvinka0001 Ono cela veta na plagatiku k zapisu je- tesime sa na vas a vase deti. Tak si myslim, ze aj s detmi sa tam chodi. Ale dakujem, ukludnili ste ma, a snad ozaj tam budu aj 5 rocne deti 🙂.
Aj v tom prípade to môže byť druhým rodičom jedno, nejdeš tam s 8 ročným ale so škôlkarom.