Ako sa dostanem autom do nemocnice v Martine?
ahote, ideme s dcerou do ambulancie pre rizikovych novorodencov, ktora je v tej ulicke pri nemocnici.
prideme ulicou Jesenskeho od PD.
da sa z tejto ulice dostat pred nemocnicu a nasledne do tej ulicky, ci to musime niekade obchadzat napr niekde po Hviezdoslavovej?
uz je to 100rokov, co som v MT nebola, vobec si nepamatam, anvyse sa mohlo neico medzitym zmenit.
@janetinka27 jej, dakujem pekne.
kedysi som chodila do MT do skoly, mam tam aj rodinu, len sme malo v kontakte. a teda fakt si uz nepamatam, uz na rok bude mozno stretavka po 30r.
@majamat pribudla tam OC galeria, na obrazku je to ten horny lavy cíp 🙂 ale inak je to velmi podobne, len mozno vtedy nebola este jednosmerka kusok od nemocnice, ale to sa zorientujes, ked pojdete potom domov, tvojim smerom to bude ok, tak ti to ani nejdem opisovat 🙂
@majamat a dakujem za ❤❤❤🙂
A co navigacia v mobile? Ja parkujem na ulici janka krala pri cintirine alebo v oc galéria alebo az na smichove (su zadarmo), lebo nemocnicne parkovisko a okolie byva plne. A nemusis sa krutit autom okolo nemocnice, niekde su jednosmerky...
@janetinka27 ked som bola naposledy v MT, to uz je toez dost davno, bola som trochu mimo z toho prijazdu do MT. ono sa toho vela zmenilo.
@zorkahorka navigaciu pouzijeme, ale navigacia tiez dokaze narobit blbosti. ked neikam ideme, tak si ju spustime pri dome a prechadzame cez nase okresne mesto, rpavidelne nas odklana v jednom ieste nalavo, hoci tam nie je cesta, ani nikdy nebola. preto chcem viac info. v MT som sa narodla, boli sme tam do mojich 5r, co samozrejme nema ziadny vyznam pri tejto orientacii, ale potom som tam chodila na strednu, no koncila som pred 29r. mam tam rodinu, ale za nimi som nebola uz velmi dlho. ani netusim kedy. je to otcova sestra s muzom, detmi a s ich rodinami. uz si tak nejak zimeme kazdy svoj zivot.
mama sa s nimi neikedy skontaktuje, ale to len parkrat za rok si zavolaju, ako sa maju, oni ked chodia do PD, pravidlene nas obchadzaju. cize asi tak. ani t.c na nich nemam
a teda MT ciastocne poznam, len uz si tolko nepamatam. mozno ked tam pridem, sa zorientujem rychlo, co je vyhoda. no ako su tam jednosmerky, to uzneviem.
@majamat ak by bolo plne parkovisko pri nemocnici, tak sa vrat na tu cestu, z ktorej si odbocila na parkovisko a pokracuj po nej k budove senium. ona je tam hned kusok dalej ako bola ta odbocka na parkovisko. k seniu zabocis dolava a tam je dalsie parkovisko s rampou (v seniu su tiez lekari, tak tam je tiez nie male parkovisko)
dakujem baby. pomoze mi to.
@majamat ale toto senium je uz dost dalej od nemocnice a je zima
@janetinka27 my by sme mali ist do ambulancie, tkora je pri lekarni Beatrix. ak sa nemylim, je to v tej ulici, co si nakreslila.
aj ked vyzera,ez je to daleko. neviem to takto odhadnut. no vsak urcite vyrazime skor, tak mozeme sa aj prejst.
@majamat ja by som rovno zaparkovala v oc galeria a usetris si stres. Tam sa dostanes z pd okolo kostola uplne pravym pruhom, pri oc zabocis doprava, 2 h mas zadarmo. Zides z parkoviska obchodakom dolu, prejdes podchodom a si rovno na trznici a pri nemocnici. Rizikova ambulancia je odtial cca 200 m
@majamat ano, ta ambulancia je naproti beatrix
@majamat ano, ako pisu vyssie, oc galeria je dobra volba. ono nic z toho nie je extra daleko, ale je mraz a chodniky su niektore neodhrnute a zmrznute
Opravujem: od pd na svetelnej do laveho odbocovacueho pruhu a potom zabocit pri kostole do pravého - ten vedie do obchodaku

@majamat ak pojdes z pd po jesenskeho, na krizovatke pri kostole zabocis dolava okolo kostola a prejdes kusok ku galerii, tam je znova krizovatka, odbocis dolava akoby ku trznici, prejdes popred nemocnicu a kusok za hlavnych vchodom do nemocnice je odbocka na parkovisko, je to taka mala ulicka medzi dvoma domami doprava