icon

Ako sa dostať do martinskej nemocnice z Vrútok?

1. aug 2025

Viete my poradiť kde by sme mali vystúpiť ked pôjdeme z Vrútok autobusom mestskou dopravou do Martina do nemocnice .pôjdeme už rano okolo 6h žiadny bus my nenaslo
Kde je tam zastávka pri nemocnici

caramellka
1. aug 2025

@anonym_autor Vystúpite na zastávke Nemocnica. Pokiaľ to bude v pracovný deň, na foto máte autobusy cca o šiestej z Vrútok...

autor
1. aug 2025
@caramellka

@anonym_autor Vystúpite na zastávke Nemocnica. Pokiaľ to bude v pracovný deň, na foto máte autobusy cca o šiestej z Vrútok...

@caramellka kde je zastávka vo Vrútkach je stanica prejdeme na druhu stranu tam kde stoja taxíky odtiaľ ide bus

autor
1. aug 2025
@anonym_autor

@caramellka kde je zastávka vo Vrútkach je stanica prejdeme na druhu stranu tam kde stoja taxíky odtiaľ ide bus

@anonym_autor áno ideme stredu tam

autor
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor áno ideme stredu tam

@anonym_autor odtiaľto ide bus

caramellka
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Nerozumiem, toto je otázka, alebo oznamovacia veta?

caramellka
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor odtiaľto ide bus

@anonym_autor Ja viem odkiaľ ide bus, ja som z Martina... Zo zastávky Vrútky, Železničná stanica som poslala tie spoje. Netreba mi fotiť ako to vyzerá pred stanicou.😉 Teda, pokiaľ to nebola otázka bez otáznika...

caramellka
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A na druhú stranu netreba prechádzať, zastávka je už teraz tam, keď ideš akoby pozdĺž budovy žel. stanice.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
2. aug 2025
@caramellka

@anonym_autor A na druhú stranu netreba prechádzať, zastávka je už teraz tam, keď ideš akoby pozdĺž budovy žel. stanice.

@caramellka este sa chcem opýtať ako ďaleko je nemocnica od zastávky ci autobus zastane priamo pri nemocnici

caramellka
2. aug 2025
@anonym_autor

@caramellka este sa chcem opýtať ako ďaleko je nemocnica od zastávky ci autobus zastane priamo pri nemocnici

@anonym_autor Je to kúsok, max. 2 minúty. Autobus zastaví pred tržnicou, prejdes cez tržnicu a cez cestu a stojíš pred nemocnicou. V areáli si už len nájdeš kliniku/oddelenie kam ideš (prípadne sa spýtaš na vrátnici).

A vo Vrutkach je tá zastávka keď vyjdes z budovy stanice, tak vpravo. Ale ráno tam isto bude viac ľudí stáť, to hneď uvidiš.

autor
2. aug 2025
@caramellka

@anonym_autor Je to kúsok, max. 2 minúty. Autobus zastaví pred tržnicou, prejdes cez tržnicu a cez cestu a stojíš pred nemocnicou. V areáli si už len nájdeš kliniku/oddelenie kam ideš (prípadne sa spýtaš na vrátnici).

A vo Vrutkach je tá zastávka keď vyjdes z budovy stanice, tak vpravo. Ale ráno tam isto bude viac ľudí stáť, to hneď uvidiš.

@caramellka ďakujem veľmi pekne za radu a ochotu

autor
2. aug 2025
@anonym_autor

@caramellka ďakujem veľmi pekne za radu a ochotu

@anonym_autor este sa chcem opýtať aká karta platí mhd martin dopravná karta ci nejaká iná

caramellka
2. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor este sa chcem opýtať aká karta platí mhd martin dopravná karta ci nejaká iná

@anonym_autor Ja mám takú modrú DPMM, ale myslím, že aj dopravná karta vydaná iným prepravcom platí. (Ja som si na tú moju kupovala lístok aj v MHD v Prievidzi). Treba sa spýtať priamo vodiča. Pokiaľ by náhodou nie, klasickou bankovou platobnou kartou sa dá kúpiť lístok za 1 €. Pri platbe v hotovosti sú to až 2 €.