Čakacia doba na magnetickú rezonanciu v Martine
Chcem sa opýtať ideme ma magneticku rezonanciu s dcerou do Martina už čakáme 4 mesiace zatiaľ my nenapisali kedy ideme.
Ja sa chcem spýtať ako často píšu na email kedy sú objednaní .
Cakacia doba je polroka
Však ti oni musia napísať mesiac predtým aby sme stihli vyšetrenia u detskej
Nerozumiem akoze neviete,kedy idete? Kto vas objednaval? Ja ked sa objednavam,zavolam a daju mi termin. Naposledy som bola v BB v Novamede objednana som bola do 2 tyzdnov.
v mt je to naozaj tak, ze povedia cakacka sest mesiacov, pride vam email s terminom. Ja tam mam tiez syna objednaneho ( musi byt v narkoze) ale ja cakam zatial len mesiac. Cas od casu pozrem spam
kamoska bola pred tyzdnom, objednali ju ais za tyzden, ale ako smaoplatca.
u nas ju chceli objednat na september.
no ja som bola objednat dceru, ktoru objednali asi za 3t a teda ankoniec nam volali, ez sa im uvolnil termin, tak sme boli asi po tyzdni. neviem rpeco ich chceli objednat na september, ale mozno zavisi od toho, kto robi popis. cize zavisi od toho,c o konkretne sa vyseruje
Prečo nejdete inde v BB objednávajú o mesiac a ako samoplatca takmer hneď, aj v iných mestách, kto má písať, však zdvihnem telefón a objednaný hned
@zuzubb007 nás neurolog poslal ziadanku oni my majú napísať kedy pôjdeme
v mt je to naozaj tak, ze povedia cakacka sest mesiacov, pride vam email s terminom. Ja tam mam tiez syna objednaneho ( musi byt v narkoze) ale ja cakam zatial len mesiac. Cas od casu pozrem spam
@lija22 tak len treba trpezlivosť čakáme 4 mesiace snáď čoskoro napíšu
Nerozumiem akoze neviete,kedy idete? Kto vas objednaval? Ja ked sa objednavam,zavolam a daju mi termin. Naposledy som bola v BB v Novamede objednana som bola do 2 tyzdnov.
@marca12 nám poslal neurolog ziadanku povedal ze máme čakať cakacia doba je 6 mesiacov oni my napíšu email
inac otrasny system. Ak nam nepride email budeme cakat ako sprosti
inac otrasny system. Ak nam nepride email budeme cakat ako sprosti
@lija22 to áno otras čakať mal byť iny systém
no ja som bola objednat dceru, ktoru objednali asi za 3t a teda ankoniec nam volali, ez sa im uvolnil termin, tak sme boli asi po tyzdni. neviem rpeco ich chceli objednat na september, ale mozno zavisi od toho, kto robi popis. cize zavisi od toho,c o konkretne sa vyseruje
@majamat do Martina sa objednala ci inde
ona do MT, ale platila za to
@marca12 nám poslal neurolog ziadanku oni my napíšu kedy pôjdeme cakacia doba polroka my už čakáme 4 mesiace
@majamat koľko platila ako samoplatca,prosím Vás?
na fb praveze cerstve video, ze v Seniu je nove MR pracovisko a rychle objednavky..treba na fb pozriet MR Martin na www.mrmartin.sk, ide sa hlavnym vchodom doprava
https://www.facebook.com/profile.php?id=6157467...
Poliklinika Senium, Prieložtek 1, Martin, Slovakia, 036 01
Adresa
Martin
Oblasť poskytovania služieb
0952 238 338
Mobil
na fb praveze cerstve video, ze v Seniu je nove MR pracovisko a rychle objednavky..treba na fb pozriet MR Martin na www.mrmartin.sk, ide sa hlavnym vchodom doprava
Adresa
Martin
0952 238 338
Mobil
@knajula je to mri chrbtica a klby je dolezite spomenut. Ale dobre vediet.
Ja s dietatom cakam pol roka lebo je to mri hlavy a dieta bude v narkoze.
autorka nespomina vlastne mri coho sa bude robit, preto rady mozu byt dobre mienene ale zbytocne
@knajula je to mri chrbtica a klby je dolezite spomenut. Ale dobre vediet.
Ja s dietatom cakam pol roka lebo je to mri hlavy a dieta bude v narkoze.
autorka nespomina vlastne mri coho sa bude robit, preto rady mozu byt dobre mienene ale zbytocne
@lija22 dcéra bude narkóze mri hlavy
Adresa
Martin
0952 238 338
Mobil
@knajula to je pravda ze je ale asi deti neberú a ešte narkóze MRI hlavy
Keď som chcela objednať tak tam nebolo mri hlavy
My už čakáme 5 mesiac zatiaľ my ešte neodpísali
Cakacia doba je polroka.my ideme mri hlavy .
Neviete ako to funguje ako priebežne píšu tie termíny na objednanie .
Nám už začína 6 mesiac a stále nám ešte nenapísali myslimze to bude aj viac ako 6 mesiacov lebo v júli bude 6 mesiacov 18 .7. Ci nám odpisu to fakt neviem uvidím už majú na to mesiac
@lija22ahoj dnes my volali ohľadne magnetickej kedy pôjdeme lebo písala som.email a my volali ze niekedy auguste prvý týždeň augustový sú deti objednane na tyzden 8 deti tak nám to vychádza 2 ,3 tyzden
My napíšu email kedy presne pôjdeme.
Na druhý týždeň pride kolegyňa co to ma na starosti objednania

Prečo nejdete inde v BB objednávajú o mesiac a ako samoplatca takmer hneď, aj v iných mestách, kto má písať, však zdvihnem telefón a objednaný hned