Detská chirurgia v Martine
Zdravim vás ...čaká nás operácia 24.7 na detskej chirurgie v Martine kôli nezosstupenemu vajíčku . Dá sa niako vopred zajednat nadštandardná izba alebo ako to tam funguje mali by sme tam byť 2 noci ak bude všetko poriadku a chcela by som už vopred zarezervovať izbu aby bola voľná .. nemáte stým niekto skúsenosť? Ďakujem
No môžeš si to zistiť, ale mne tam brali na operáciu bábätko trojdňové a bol tam 10 dní..nemali pre mňa miesto ,každý deň som dochádzala a nosila mliečko, kojila .
Takže tak
@annymarry ahoj tam je iba jedna izba ,, nadštandardna,, ktora má vlastnú kúpeľňu,chladnicku,kanvicu...neviem ci sa da zajednat. Zavolaj si a uvidis. My sme na nej lezali,po narocnej operacii,aby sme boli izolovani 🙂 ale keby si aj bola na izbe s inym dietatkom,tak o nic neprídeš. Su tam skveli lekari,sestricky. Vyborne varia,na chodbe su hracky,na izbach telka.Ved tie 2 dni tam vydržíš . Ak máš nejaké otázky napíš🙂
@annymarry Dobry den. Prosim Vas aj ste boli nakoniec na tej nadstandartnej izbe? Ak ano, tak ako ste si ju prosim Vas zajednali? A sestricky boli prijemne? Dakujem za odpoved 🙂
Dobrý den, ako je to prosim s odvozom dietata na operaciu? Vezmu vam ho na izbe a odnesu? Ci môže rodič ist s nim napr az kym ho neuspinkaju
Dobrý den, ako je to prosim s odvozom dietata na operaciu? Vezmu vam ho na izbe a odnesu? Ci môže rodič ist s nim napr az kym ho neuspinkaju
@martina1985ba ahoj, my sme lezali v budove číslo 8 na 4tom poschodi teda na detskom. Tam dali rano dcerke do infuzky nejaký oblbovak a po ňom bola vysmiata bola dosť mimo a išla som s ňou ja, sestrička a doktorka až do druhej budovy teda k detskému Aro kde operuju. Dcerka ani nevedela že už tam niesom dvere sa zavreli uspali ju a operovali. Ja som cakala pred dverami aro oddelenia. Neviem o aku operaciu ide, ale naša trvala 3 hodiny, pustili ma k nej na Aro iba na chvíľočku. Bola tam 11 dní. Ale pokial ide o pruh,alebo niečo také bežne tak byvaju deti na Aro hodinku 2 a potom ich prevezú na oddelenie detskej chirurgie.
@martina1985ba ahoj, my sme lezali v budove číslo 8 na 4tom poschodi teda na detskom. Tam dali rano dcerke do infuzky nejaký oblbovak a po ňom bola vysmiata bola dosť mimo a išla som s ňou ja, sestrička a doktorka až do druhej budovy teda k detskému Aro kde operuju. Dcerka ani nevedela že už tam niesom dvere sa zavreli uspali ju a operovali. Ja som cakala pred dverami aro oddelenia. Neviem o aku operaciu ide, ale naša trvala 3 hodiny, pustili ma k nej na Aro iba na chvíľočku. Bola tam 11 dní. Ale pokial ide o pruh,alebo niečo také bežne tak byvaju deti na Aro hodinku 2 a potom ich prevezú na oddelenie detskej chirurgie.
@zanet266 my tam ideme s ,,drobnostou,, sice v celkovej anesteze ale nemalo by to trvat dlho. Maly bude mat 8 mes a neviem si predstavit kedy mi ho vezmu a do akeho momentu mozem byt s nim. Ďakujem za odpoveď
@zanet266 my tam ideme s ,,drobnostou,, sice v celkovej anesteze ale nemalo by to trvat dlho. Maly bude mat 8 mes a neviem si predstavit kedy mi ho vezmu a do akeho momentu mozem byt s nim. Ďakujem za odpoveď
@martina1985ba zvladne to. On bude oťapeny. Neboj sa všetko bude dobre, zvladnete to ♥️🙂
@martina1985ba zvladne to. On bude oťapeny. Neboj sa všetko bude dobre, zvladnete to ♥️🙂
@zanet266 ❤️❤️ dakujem. Nedavno sme boli na preplachu slzneho kanalika a aj manzel mal slzy v ociach ked sme ho poculi na chodbe, nikdy sme ho tak plakat nepočuli a ked nam ho vratili mal uplne zlomeny pohlad a cumel do blba a poplakaval. Tak som este z toho taka rozhodena 😅
@martina1985ba dobrý vecra, prosím mate skúsenosť? Už ste boli / absolvovali zákrok?
@martina1985ba dobrý vecra, prosím mate skúsenosť? Už ste boli / absolvovali zákrok?
@dedkaza ano, mame to za sebou. co by vas zaujimalo?
@dedkaza ano, mame to za sebou. co by vas zaujimalo?
@martina1985ba už aj my máme po takže už ani nič 🙃 🫶

A preco si tam nezavolas?