Detské gastro Martin
Dobrý deň, neviete ako púšťajú termíny na detské gastro v Martine ? Snažím sa tam už dlhšie objednať a stále ze nemajú termíny,, neviete kedy ich púšťajú? Aby som vedela kedy sledovať.
Ďakujem
@lorin29 ako myslíš na ďalši rok ? Na 2025 ? Lebo momentálne ukazuje ze do 03.10.2024 je všetko obsadené,,
@monika07142019 mne to príde ze im to zle ukazuje... Bude sa dá objednať na 2024
@lorin29 ďakujem tak počkám do novembra
Dá sa už teraz objednať na dalši rok. To TI ukazuje zlé. Ku komu ideš ku Havlíčekovej ,Michnovej alebo k Szépeovej
@alickapusinka michnovej
@alickapusinka a povieš mi aj ako prosím ta ?
@alickapusinka takto mi to ukazuje ,, a dovolať sa tam nemôžem
Skús ísť osobné.
Najbližši termín majú 13 decembra 2023 tam píše.
@alickapusinka ale iba na odber krvi,, ale na kontrolu
@alickapusinka žiaľ som z Námestova takže to máme dosť ďaleko
skúsim niečo pohľadať v Námestove to teraz sa cestuje k lekárom bežne aj ja na neurologiu chodím s MT do Košic.
@alickapusinka my sme tam už boli, ja sa len potrebujem dostať na kontrolu
@monika07142019 a ONA nepovedala kedy mate ísť na kontrolu. Oni vždy dávajú datúm.
@alickapusinka povedala že o pol roka kontrola a mame sa objednať cez internet ,,
@monika07142019 no ja som chodila tam s dcérkou lenže dcérka zomrela a nevedela som že sa to tam tak pomenilo. Toľko že rok čakacia doba. predtým tak nebolo išla som s dcérkou a najviac som čakala 3 týždňe.
@monika07142019 Som na tom rovnako, v papieroch je napísané, že sa mám v Novembri objednať na nový rok, ale zatiaľ nepustili nové terminy .... takže neviem
@monika07142019 Tak išla som teraz kuknúť a nabehol jeden termín na 3 časy, tak som rovno objedala 🙂 tak sú voľné ešte dva, ak ste nestihla
@nikoleta999 ďakujem krásne, asi nahodili termíny,, lebo sú až do júna už
Dobrý deň, prosím Vás dá sa na detské gastro do Martina objednať aj online,ale už priamo na zákrok? Môj 2-rocny syn mal termín už, mal byť v anestézie, len žiaľ ochorel,tak sa to zrušilo. Snažím sa tam už dovolať 3 týždeň k pani doktorke Havlicekovej, ale žiaľ, neúspešne.
Ďakujem za info,am niekto viete

@monika07142019 v novembri púšťajú na ďalší rok... Dovolať sa tam je niekedy umenie