icon

Dobrý odborník na glaukóm - Martin, Žilina

aduska1989
21. máj 2023

Ahojte,prosím Vás vie mi niekto poradiť dobrého odbornika na glaukom?Najlepsie by bolo okolie Martin,Žilina ,ale môže byt aj ďalej ..

stanka562
21. máj 2023

@aduska1989 ja chodím do Ružomberka k Dr.Cárachovej, ktorá je glaukomologička, očná ambulancia Doctoral, spolupracujú aj s klinikou NeoVizia. 😊

aduska1989
autor
21. máj 2023

@stanka562 no dobre vediet ja som z Ružomberka 🙂 ale chcem mať širší obzor ,kde su dobrú odborníci. Mne sa to ešte diagnostikuje , zistili mi to v tehu ,no veľká pravdepodobnosť že to bude glaukom (obaja rodičia mali)…a kde ma ambulanciu ?🙂

stanka562
21. máj 2023

@aduska1989 oproti Caracasu, v poliklinike Appolo vedľa Milkagro potravín 🙂
Ja som s ňou veľmi spokojná, síce je to súkromná ambulancia, platí sa za vyšetrenie, no berú načas a nečakám celý deň ako v nemocnici na očnom, inak aj tam je pani doktorka Piklova Lucia.😊

aduska1989
autor
21. máj 2023

@stanka562 a dlhšie ku nej chodíš ?inak super vôbec som o nej nevedela ,tiež som najskôr bola u tej Dr.Piklovej,je zlata ,no je pravda že sa tam dlho čaká a ja pri malom babatku si to nemôžem dovoliť tak dlho čakať

stanka562
21. máj 2023

@aduska1989 ja som k nej chodila ešte keď bola v nemocnici a potom som prešla do tejto súkromnej, možno už aj zo 6rokov k nej chodím 😊