Hľadáme opatrovateľku pre syna v Martine
Ahojte žienky, hľadám pani, kľudne aj staršiu osobu, ktorá by bola ochotná nám postrážiť syna raz do týždňa na 3-4 hod, aby som si mohla v kľude upratať atď... keďže nemám rodičov tak nám ho nemá kto postrážiť. Hľadáme skôr niekoho kto by to robil s radosťou nie kvôli peniazom, ale samozrejme sa nebránime finančnej odmene. Sme z Martina. Pre bližšie info písať správu. Ďakujem
Radsej hľadaj niekoho kto ti poupratuje a ty budes zatial na plavárni so synom😅
mozno poobzerat sa po okoli, skusit susedov, nadviazat priatelsky vztah, ponuknut pomoc c nakupom a na oplatku ti postrazia dieta ....
pripadne v detskom centre? zoznamit sa s mamickami ...
Z radosťou nie kôli peniazom.A TY ak chodiš do práce chodiš s radosťou a zadarmo.FO sa nebranim.Všaka si je samozrejme ak zavolam niekoho k dieťaťu že mu zaplatím.Tak napíš že chceš to zadarmo.
@natali52 Ja len nerozumiem, prečo potrebuješ postrážiť dieťa, keď upratuješ?
Jezis zeny, co sa do nej hned navazate... Skusa tu tuto moznost a ked nenajde, nepostasti sa, tak skusi inak. Preco si radsej niekedy nezahryznete do jazyka. Nemusite rozumiet, preco potrebuje pomoc s dietatom, ked si chce upratat, nemusite sudit, ak este veri, ze by mohla najst niekoho, koho by taka moznost aj potesila. Ja inak osobne poznam 3 dochodkyne, ktore to naozaj robia len tak pre radost, lebo ich vnucata nenavstevuju. .. a nemyslim si, ze chcela najst niekoho, co to bude robit zadarmo, ale niekoho, kto to robi nie len pre peniaze.

Chapem, ze peniaze nie kazdy ma na rozdavanie, ale “ Hľadáme skôr niekoho kto by to robil s radosťou nie kvôli peniazom, ale samozrejme sa nebránime finančnej odmene.” ??!!!
Aj ten, kto to s radostou urobi si zasluzi zaplatit za svoj cas a energiu 🤦♀️