Je chirurgický zákrok na zuby v Martine zadarmo?
Ahojte vychytala som super termín do nemocnice v MT na chirurgicke vybratie osmičky.. pozerala som stránku a bol uvoľnený jeden tento týždeň a tak som sa objednala. No chcela by som sa niekde informovať no neviem nájsť číslo tam tak skúsim aj tu..
Toto co som sa objednala bude asi len konzultácia však? Zákrok robiť nebudú?
Stále je to zadarmo ?
Ja som bola vyberať minulý rok, áno prvý krát si to obzru a objednajú na zákrok na ďalší krát
Nie to som vyberala už u svojho zubára
Ja som bola vyberať tam
@ivana3670 fúha tuším 2-3 mesiace som čakala, nespomínam si už presne. A nie nebolelo to vôbec a trvalo to pár minút až som bola prekvapená, ale asi závisí ako je zub uložený. Ja som ho mala trochu von a šiel dosikma, tlačil do vedľajšieho. Bolelo to až potom keď prestali účinkovať injekcie.
Ako píše
@miselina1. Záleží či ho máš vôbec von a ako je uložený. Ja som ho nemala vôbec a mne vysekávali a aj šili.
@ivana3670 tak to bude podobný prípad ako môj bude to rýchle lebo mne tiež trčal. Síce rozrezali mi ďasno keďže bol von len kúsok aj mi to šili ale nebolo to nič hrozne. A antibiotiká mi nedali žiadne to že tak dávajú keď je to väčšia operácia, že je skrytý celý. Povedali len aké lieky si mám dávať od bolesti a potom vyplachovat repikom. Prípadne keby sa niečo nezdalo alebo by sa nehojilo vtedy som sa mala ozvať. Skúste ísť uvidíte, možno keď poviete že to je bolestivé tak dajú skorší termín mňa to nebolelo.
@miselina1 ďakujem veľmi za odpoveď, hneď mám menší strach 🙂. Môj zubár ho nechce robiť,lebo že je ten zub blízko nervu. Vám nepovedali niečo také? A ešte prosím vás, ktorý Dr vám to robil? A taktiež ste sa na prvý krát objednávali, dali vám len konzultáciu, a následne dali termín extrakcie?
@ivana3670 mne to tiež nechcela moja robiť, že v takýchto prípadoch treba chirurga. Nepamätám si už ktorý doktor, viem že bol taký starší už. Áno tiež som bola najprv len na konzultáciu pozreli čo ako a dali mi inštrukcie a ďalší termín. Ťažko povedať každý má iný prah bolesti 😅 mňa to bolelo aj som si vybavila voľno v práci aby ma neprefuklo alebo čo, aj mi to opuchlo na také 2 dni. Ale dá sa s tým normálne fungovať v domácnosti. A vy keď ho máte von už takmer celý tak myslím že to nebude až taký veľký zásah a také strašné ☺️
Prosím aká je cena?

Ja som bola teda už dávnejšie ,ale vždy som prišla, dr to pozrel,obj na zákrok. Vždy bezplatne