Kde nájsť najlepšie skupiny na svadobné čepčenie?
Ahojte,
Poznáte nejakú skupiny na svadobné čepčenie? Aké máte vy skúsenosti?
@martinmmartin aj môj názor
omyl ... starejší a hry sú blbosť, ale teda čepčenie ak je dobre urobené, tak to môže byť naj moment z celej svadby; napr. ja som mala krásne čepčenie vďaka folklórnemu súboru a moja sestra mala čepčenie "na moderno" a to bolo tiež super
@martinmmartin keby si to zažil,by si písal ináč...alebo si zažil nejaké odflaknuté "placebo"čo okolo čepčenia ani neprebehlo a zanechalo to u teba takýto dementný dojem ...čepčenie je z celej svadby najkrajšie...
Autorka postaral sa o to súbor zo Žiliny, ktorý zapožičal všetko potrebné...nie umelé buriny,ako som tu už čítala
Svadba bez starejšieho,alebo niekoho kto to má pod palcom musí byť "úchvatná"...rozumej..pravá ruka nevie, čo robí ľava
A keď si manželia naplanujú dementné hry a súťaže ,tak svadobčania musia akceptovať a nemusia sa "dementnych"hier zúčastniť..
@martinmmartin
ja som mala miestny súbor z našej dediny, sestra mala "svoje baby", keďže je stále aktívna členka a trénerka; ak hľadáš v rámci Martina, tak by som asi na tvojom mieste skúsila osloviť nejaký folklórny súbor alebo nejaký klub, podľa toho, či by si chela tradičné alebo moderné čepčenie; v Martine z moderných viem napr. o Deep, oni organizujú aj celoslovenské súťaže https://tkdeep.sk/
@barb06
@miskakyska
Ďakujem Vám obom veľmi pekne! 😇

Skusenost taka ze najkrajsie svatby su kde neexistuje cepcenie, starejsi, dementne hry a sutaze.