icon

Kde nájsť najlepšie skupiny na svadobné čepčenie?

izabela01
15. jan 2025

Ahojte,
Poznáte nejakú skupiny na svadobné čepčenie? Aké máte vy skúsenosti?

martinmmartin
15. jan 2025

Skusenost taka ze najkrajsie svatby su kde neexistuje cepcenie, starejsi, dementne hry a sutaze.

ina2405
15. jan 2025

@martinmmartin aj môj názor

katkav81
15. jan 2025

@izabela01 my sme mali na svadbe folklórny súbor Kriváň z Turian. Robili nám čepčenie a vystúpenie, nám sa veľmi páčili

barb06
15. jan 2025

omyl ... starejší a hry sú blbosť, ale teda čepčenie ak je dobre urobené, tak to môže byť naj moment z celej svadby; napr. ja som mala krásne čepčenie vďaka folklórnemu súboru a moja sestra mala čepčenie "na moderno" a to bolo tiež super

izabela01
autor
15. jan 2025

@barb06 koho ste mali vy a sestra na moderno?

izabela01
autor
15. jan 2025

@katkav81 ďakujem, nepamätáte si koľko Vás to stalo? Resp. ak viete koľko stojí čepčenie u nich?

katkav81
15. jan 2025

@izabela01 nepamätám si presne ale zdá sa mi že okolo 350 eur sme mohli platiť, bolo to v roku 2019

miskakyska
15. jan 2025

@martinmmartin keby si to zažil,by si písal ináč...alebo si zažil nejaké odflaknuté "placebo"čo okolo čepčenia ani neprebehlo a zanechalo to u teba takýto dementný dojem ...čepčenie je z celej svadby najkrajšie...

Autorka postaral sa o to súbor zo Žiliny, ktorý zapožičal všetko potrebné...nie umelé buriny,ako som tu už čítala

Svadba bez starejšieho,alebo niekoho kto to má pod palcom musí byť "úchvatná"...rozumej..pravá ruka nevie, čo robí ľava

A keď si manželia naplanujú dementné hry a súťaže ,tak svadobčania musia akceptovať a nemusia sa "dementnych"hier zúčastniť..
@martinmmartin

barb06
16. jan 2025

ja som mala miestny súbor z našej dediny, sestra mala "svoje baby", keďže je stále aktívna členka a trénerka; ak hľadáš v rámci Martina, tak by som asi na tvojom mieste skúsila osloviť nejaký folklórny súbor alebo nejaký klub, podľa toho, či by si chela tradičné alebo moderné čepčenie; v Martine z moderných viem napr. o Deep, oni organizujú aj celoslovenské súťaže https://tkdeep.sk/

izabela01
autor
16. jan 2025

@barb06
@miskakyska
Ďakujem Vám obom veľmi pekne! 😇