icon

Kde sa nachádza detská hematológia a onkológia?

11. sep 2025

Viete my poradiť ze kde sa nachadza detska hemotologia onkologia lebo ze 8 pavilon by to malo byt ale som to nenašla na prízemí kde su výťahy kde tam tam som nic nenašla a išla som z oboch strán kde tam

anonym_495ef7
11. sep 2025

v akom meste?

domka222
11. sep 2025

Ak myslíš MT, tak hneď vpravo za prvými dverami. Ku žiadnym výťahom nejdeš

autor
11. sep 2025
@domka222

Ak myslíš MT, tak hneď vpravo za prvými dverami. Ku žiadnym výťahom nejdeš

@domka222 ano martin myslím

autor
11. sep 2025
@anonym_autor

@domka222 ano martin myslím

@anonym_autor čiže 8 pavilon prízemie kde tam tam su dvere na druhy vchod a schody a výťahy nic iné

domka222
11. sep 2025

Pôjdeš hore schodmi,otvoríš dvere a hneď vpravo dvere

autor
11. sep 2025
@domka222

Pôjdeš hore schodmi,otvoríš dvere a hneď vpravo dvere

@domka222 čiže 1 poschodie hore schodmi ano nie výťahom

domka222
11. sep 2025

Tie schody sú von pri vchode do budovy zboku.

autor
11. sep 2025
@domka222

Tie schody sú von pri vchode do budovy zboku.

@domka222 myslíš takými schodmi hore su spredu alebo odzadu ked vchadzas do budovy spredu ides tak su hore schodmi alebo ked vojdes do pavilónu 8 prízemie vyndes druhým vchodom a su tam nejaké schody

domka222
11. sep 2025

Pôjdeš zboku. Vonku sú schody,tými vojdes do budovy. A hneď za dverami vpravo sú ďalšie a tam je ambulancia. Alebo sa tam opýtaj, určite ti niekto povie. Lebo inak ti to už vysvetliť neviem

autor
11. sep 2025
@domka222

Pôjdeš zboku. Vonku sú schody,tými vojdes do budovy. A hneď za dverami vpravo sú ďalšie a tam je ambulancia. Alebo sa tam opýtaj, určite ti niekto povie. Lebo inak ti to už vysvetliť neviem

@domka222 myslíš ked ides po hlavnej ceste od vratnice prides k pavilonu 8 potom vojdes medzi 2 budovy su tam schody ze ides hore do budovy dole je suterén tam chodia s vozikmi odtiaľ sme sli aj na magneticku do budovy 6

alickapusinka
11. sep 2025

NA 5 POSCHODI JE AJ ONKOLOGIA AJ DETSKE ODDELENIE 8/5

autor
11. sep 2025
@alickapusinka

NA 5 POSCHODI JE AJ ONKOLOGIA AJ DETSKE ODDELENIE 8/5

@alickapusinka my ideme na ambulancia pediatrickej hemotologie a onkologie ta by mala byť ako ked ides o hlavnej ceste od vratnice prídeš ku pavilónu 8 vojdes medzi 2 budovy dole je suterén vedľa su schody do detskej hemotologie a onkológie tam to asi bude co my radili baby na koniku

autor
11. sep 2025
@anonym_autor

@alickapusinka my ideme na ambulancia pediatrickej hemotologie a onkologie ta by mala byť ako ked ides o hlavnej ceste od vratnice prídeš ku pavilónu 8 vojdes medzi 2 budovy dole je suterén vedľa su schody do detskej hemotologie a onkológie tam to asi bude co my radili baby na koniku

@anonym_autor pediatricka ambulancia detskej hematologie a onkologie

autor
12. sep 2025
@anonym_autor

@domka222 myslíš ked ides po hlavnej ceste od vratnice prides k pavilonu 8 potom vojdes medzi 2 budovy su tam schody ze ides hore do budovy dole je suterén tam chodia s vozikmi odtiaľ sme sli aj na magneticku do budovy 6

@anonym_autor čiže ako budem.vchadzat medzi tir budovy pred su tam schody do hora do budovy

domka222
12. sep 2025

Áno, aj s takým rovným chodníkom pre vozíky a kočíky. Tadiaľ vojdeš dnu. Hneď za dverami vpravo sú ďalšie a tam je ambulancia.

alickapusinka
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor áno áno ja som si myslela že oddelenie normálne lôžkove.

autor
16. sep 2025
@domka222

Áno, aj s takým rovným chodníkom pre vozíky a kočíky. Tadiaľ vojdeš dnu. Hneď za dverami vpravo sú ďalšie a tam je ambulancia.

@domka222 ďakujem uz som zistila ze kde sa nachadza ambulancia

kniha24
19. sep 2025

Záleží ku akej dr. Plamenova je vpredu oproti labakom.

domka222
19. sep 2025
@kniha24

Záleží ku akej dr. Plamenova je vpredu oproti labakom.

@kniha24 detská ambulancia je len jedna,nie? Tá na 8mičke

kniha24
20. sep 2025
@domka222

@kniha24 detská ambulancia je len jedna,nie? Tá na 8mičke

@domka222 nie sú dve. My chodíme k dr.plamenovej a tá už dávno nie je na osmičke ale vpredu spojená s dospeláckou. Na osmičke je len murgasova

domka222
20. sep 2025
@kniha24

@domka222 nie sú dve. My chodíme k dr.plamenovej a tá už dávno nie je na osmičke ale vpredu spojená s dospeláckou. Na osmičke je len murgasova

@kniha24 ale ona hľadá onko hematológiu, nie normálnu. A tá je na 8mičke. Však som tam bola naposledy v máji