Ktoré služby v Martine chýbajú občanom?
Dobrý deň, milí Martinčania,
Chcela by som sa s vami podeliť o pár otázok týkajúcich sa služieb, ktoré máme k dispozícii, a zistiť, čo by ste v našom meste ešte uvítali alebo zlepšili.
Ktoré služby vám v Martine chýbajú?
Máte nejaké návrhy na nové služby alebo zlepšenia existujúcich, ktoré by vám uľahčili/ spríjemnili každodenný život? Či už ide o nové miesta na oddych, rozšírenie zdravotnej starostlivosti, alebo iné oblasti, kde cítite potrebu zmeny alebo Vám tu proste niečo chýba.
Za odpovede vopred ďakujem. 🙂
@nikolka1498 ja by som bola za lepsie kupalisko. Ak sa to rata.
Aquapark, lanovka na hole, veľa chodníkov je rozbitých, lebo pozornosť sa sústreďuje na cyklochodníky.
Opatrovanie prechladnutých detičiek - to každá pracujúca matka potrebuje.
Plaváreň, kúpalisko, športoviská
Kiežby vydržalo aspoň to, čo je. Človek ide po mesiaci do mesta a zas niečo ubudlo,alebo sa prestahovalo.
A po 17h je v meste okrem "krčiem všetko zavreté.

chýbajúce služby.... všetko ohľadom detí, detský stacionár, mš pre postihnuté deti, denný stacionár pre starých občanov - či už postihnutých alebo len starých, denný stacionár pre dospelých ale postihnutých občanov, .... opatrovanie detí kým sú matky v práci , popr. sú deti choré.
ak máš na mysli rôzne obchodíky s oblečením, jedlom , kvetmi... tak toho je v MT až až. s tým jednoducho neprerazíš....
a ak by si mohla tak ešte parkovanie za normálnejšiu sumu... 😉