icon

MUDr. Šináková

rootham
4. jan 2022

Poviete mi úprimne názor na túto lekárku? Ďakujem

evi12
5. jan 2022

@rootham taký zlatý stred by som povedala, k doktorovi nejdem keď to nie je nevyhnutné..nebola som už dávno u nej...prečo

rootham
autor
5. jan 2022

@evi12 ved ani ja tam nechodím ako na klavír, ale keď už, mám pocit, že zanedbáva veci...a vypočula som si v čakárni rozhovor troch chlapov na jej adresu a údajne, keby nemala sestru, mohla by ordináciu zavrieť...

evi12
5. jan 2022

@rootham to mi je ťažko posúdiť keďže neriešim žiadne problémy..nebude to aj že má pred dôchodkom? Či nemá ešte? Neviem...

hope87
18. jan 2022

Ja som s nou zatial ziadny problem nemala a vzdy, ked som tam bola, bola mila a ustretova ale ja neriesim nejake zdravotne problemy a k dr. skoro vobec nechodim. Neviem, ako to maju ti, ktori ku nej musia chodit castejsie a riesia zdravotne problemy. A co sa tyka sestricky, ta je uplne skvela. Vzdy mila, usmiata, napomocna. Taky klud z nej vzdy ide.

rootham
autor
18. jan 2022

@evi12 možno. Netuším.

rootham
autor
18. jan 2022

@hope87 ved áno. Milá je, sestra skvelá...to samozrejme. Len ze zdravotný problém nejak extra nerieši

hope87
18. jan 2022

@rootham tak toto ti naozaj nepoviem. Akoze niekde som si uz citala recenzie na nu a boli tam aj pozitivne aj velmi negativne, co sa tyka riesenia zdrav.problemov...ak potrebujes riesit, chod a sama uvidis, aky bude mat pristup.

rootham
autor
18. jan 2022

@hope87 ved v pohode. Tiež som dúfala v nejaké osobné skúsenosti žien tu. Dik

yalla966
18. jan 2022

@rootham opytaj sa v skupine Martin