Ahojte chcem sa spýtať kto bol u doktora višnovskeho na Sone robí tam on alebo pani doktorka ? A čaká sa prosím dlho ? Ďakujem
Dva roky do zadu,tiež vždy iný lekár/lekárka
@domka222 a cena 3D fotky je aká prosím? Ak viete. A ešte ci pustia aj priateľa dnu, ja som tam bola dávno to sa už mohlo veľa zmeniť :/
@princezna211 väčšinou pustia ale niekedy lekár nechce aby tam bol niekto ďalší. Naposledy 3D stálo cca 10€ teraz možno aj viac.
@princezna211 Ahoj bola som v pondelok som 30tt. Bola som objednaná 16.15, čakala som vyše hodiny, predomnou bolo 7 mamičiek. Bola som v roku 2020, vtedy bol dr. Višňovský a mal úžasný prístup. Teraz robia dr.Višňovský a dr.Fiolka, mala som Fiolku a bol milý. Ale sono veľmi rýchle, čakala som aspoň 10min ale za 5min ma vybavil. Fotku ale spravil krásnu, sono majú kvalitnejšie. V čakárni boli aj maminky rómky, boli slušné ale neskutočný smrad mal dnu Platila som 10e za foto, keby som si ju nepýtala bolo by to zadarmo keďže som mala vymenný lístok. Sestričky milé.
@princezna211 neviem ako je to teraz, ja som tam bola dávnejšie a pri každej návšteve tam bol iný lekár.
Ale možno teraz je to inak.