icon

Pôrodnica Martin 9/2021

paola357
22. sep 2021

Ahojte viem, že týchto diskusií je veľa ale hľadám konkrétne info v aktuálnej covid situácií. Som v 34tt a chcela by som rodiť buď v DK slebo v MT podľa toho kde, bude môcť manžel byť somnou pri pôrode. Zatial to teda vyzerá na Martin. Ako to funguje v Martine? Treba sa objednať na pásy od 36tt ? Všimla som si na stránke majú predpôrodný checklist želaní, ktorý sa má prekonzultovať pred pôrodom alebo ho proste stačí doniesť vyplnený k pôrodu? Ďalej som sa chcela opýtať ako je to počas I doby? naozaj musím len ležať a nepustia ma do sprchy atd?
Ďakujem za každú skúsenosť 😊

lenicka777
22. sep 2021

@paola357 neviem ako to je s pásmy ani testami ale viem ze checklist si môžeš vyplniť doma a potom im ho tam len dat ked prídeš do pôrodnice aby si potom v bolestiach nemusela vypisovať papiere a určite to nie je tak ze musíš len ležať mna sa pýtali ci chcem ísť do sprchy ci nie ja osobne som nesla ale zase dali ma pred pôrodom na fitloptu a to bolo super určite ta nenechajú ležať nasilu 🙂, ja osobne som bola s MT pôrodnicu veľmi spokojná

gabika128
22. sep 2021

@paola357 je tu skupina pôrodnica Martin, skús sa opýtať tam. Ja som v 38tt a bola som tam teraz na pásoch a poradni, ale ja mám KP a čo som si všimla, tak tam skôr boli rizikové a po termíne, plánované na cisársky.

kath109
23. sep 2021

@paola357 ahoj, mne dala na pasy vymenny listok moja gynekologička, tušim od 38tt. Check list vyplň doma, ale vela veci sa ťa budu priamo pytať na sále. A fit loptu aj sprchu som mala povolenú 🙂 sprchu som nevyužila a na fit lopte som vydržala asi 30 sekund :D

paola357
autor
23. sep 2021

Ďakujem všetkým za odpovede 😊😊