icon

Pôrodnica v Martine

Včera o 21:53

Dobry den. Su tu zeny, ktore rodili v Martine? Na internete som nasla, ze v tomto meste pustia zenu s dietatom po 24 hodinach domov ak chce. Ale musi este prist kazdy den na nejake vysetrenia s dietatkom. Je to naozaj pravda? Velmi rada by som isla rodit do tohto mesta ak to je pravda.

domka222
Dnes o 06:01

Však si tam zavolaj. Ani raz som nevyužila túto možnosť,aj keď som o nej vedela. Každé ráno by sa mi fakt nechcelo trepať s novorodencom a ja ubolená naspäť do pôrodnice. A ešte ak dostane silnejšiu žltačku, tak by si ho tam musela nechať. Podľa mňa prvé hodiny života je lepšie mať dieťa pod stálym dozorom lekárov. Tak isto aj u teba môžu nastať komplikácie.

autor
Dnes o 06:32
@domka222

Však si tam zavolaj. Ani raz som nevyužila túto možnosť,aj keď som o nej vedela. Každé ráno by sa mi fakt nechcelo trepať s novorodencom a ja ubolená naspäť do pôrodnice. A ešte ak dostane silnejšiu žltačku, tak by si ho tam musela nechať. Podľa mňa prvé hodiny života je lepšie mať dieťa pod stálym dozorom lekárov. Tak isto aj u teba môžu nastať komplikácie.

@domka222 Dakujem, ale ja som sa nepytala na tvoj nazor. Pytala som sa, ci naozaj je v Martine taka moznost. Treba sa naucit citat s porozumenim a odpovedat k veci.

domka222
Dnes o 06:41
@anonym_autor

@domka222 Dakujem, ale ja som sa nepytala na tvoj nazor. Pytala som sa, ci naozaj je v Martine taka moznost. Treba sa naucit citat s porozumenim a odpovedat k veci.

@anonym_autor však som ti odpovedala k veci,zavolaj si tam a oni ti všetko povedia.

autor
Dnes o 06:52
@domka222

@anonym_autor však som ti odpovedala k veci,zavolaj si tam a oni ti všetko povedia.

@domka222 Este som len na zaciatku tehotenstva, tak hladam info na nete od zien, ktore tuto moznost vyuzili (ak naozaj je v Martine tato moznost). Ak ti to vadi roluj dalej. Na zavolanie mam vela casu. Pekny den ti zelam.

anonym_270acc
Dnes o 07:47

@anonym_autor ja som bola rodiť v Frýdek-Místek práve kvôli možnosti ambulantneho pôrodu. Všetky ostatné vyšetrenia sme si porobili na Slovensku.