Práca na klinike stomatológie - Univerzitná nemocnica Martin
Zdravím, vie niekto prečo na zubnom v UNM už 3/4 roka zháňajú sestru na ambulanciu na jednu zmenu ? zvažujem, či si tam poslať žiadosť, predsa len zubné v čase covidu...... neviem....prípadne vie niekto o niečom na jednu zmenu na amb?
Ja síce neviem prečo ale ako osobnu skúsenost Mam, bola som tam 2krat na extrakcii a maju velmi vela pacientov naozaj vždy ked som tam prišla bola plná čakáreň. V jednej ambulancii zároveň dve kresla a aj vela personálu. Nestíhajú 🙂
@roztlieskavacka no to je tak všade,smutné ale je to tak
Bola som tam na pohovore, primárka aj vrchná boli veľmi príjemné, dalo sa s nimi dohodnúť, ale radšej som si vybrala kľudnejšiu ambulanciu, predsa je to spadová oblasť a je tam vždy veľmi veľa pacientov.
@kstanka a kam ste sa rozhodli? bola mi ponúknutá ešte hematologická ambulancia
Na očnu ale k súkromnej Dr
@kstanka na Bottovej
Držím palce nech ste spokojná ✊ som rada že sa zadarilo nájsť niečo.
môžem poprosiť info ako ste sa dostali na výberové konanie? ja som tam poslala už 3 x životopis a nič...pritom mám aj prax z ambulancie aj z oddelenia
Áno, tam

No preco asi... lebo doteraz nikoho nezohnali, alebo ich potrebuju viac, tak je inzerat stale aktivny. A preco nikoho nezohnali - mozno sa nikto nehlasi, mozno tym co sa hlasia nevyhovuju podmienky, mozno niekto aj zacal a odisiel v skusobnej dobe...