Prvé vyšetrenie na detskom gastre v Martine
Ahojte prosím Vás ako prebieha prvé vyšetrenie na detskom gastre v Martine ? Ďakujem
Donesiete kartu, odmerajú, odvážia dieťa, prehmatajú bruško, pozrie si dokumentáciu, vypočujú vás, predpíšu recept, ak treba a ak by bolo treba ešte nejaký odber, objednajú vás. Na prvovyšetrenie sestrička diktuje do telefónu, čo všetko majú dať vyšetriť z krvi u všeobecného lekára pred tým vyšetrením. Aby ste už išli tam s výsledkami.
@anonym_autor a ešte prosím Vás sms od nich vám prišla hneď alebo tesne pred vyšetrením. Lebo sestrička tam nejako zmätkovala s tým mojím cislom som jej ho asi 4 krát opakovala a zatiaľ mi neprišla žiadna sms tak neviem
@anonym_autor na prvovyšetrenie mi SMS neprišla. Iba keď som nás objednávala potom online na ďalšie kontroly.
@anonym_autor na prvovyšetrenie mi SMS neprišla. Iba keď som nás objednávala potom online na ďalšie kontroly.
@nikolka232 hej lebo tiež som na prvovysetrenie objednávala telefonicky a povedala že mi príde sms
Tak uvidím potom teda či príde predtým alebo ako
@nikolka232 hej lebo tiež som na prvovysetrenie objednávala telefonicky a povedala že mi príde sms
Tak uvidím potom teda či príde predtým alebo ako
@anonym_autor môže prísť pripomienka, ak náhodou 🙂 ale pozerala som SMS a neprišla mi vtedy.

@anonym_autor a ešte prosím Vás sms od nich vám prišla hneď alebo tesne pred vyšetrením. Lebo sestrička tam nejako zmätkovala s tým mojím cislom som jej ho asi 4 krát opakovala a zatiaľ mi neprišla žiadna sms tak neviem