Špeciálna škola v Martine na Mudroňovej
Dobrý deň chcela by som sa opýtať, máte niekto skúsenosti zo špeciálnou školou v Martine na Mudroňovej? Prístup učiteľov, vedenia školy, vyučovanie ? Nejaké recenzie by som potrebovala. Mám malého syna ktorý navštevuje inú špeciálnu školu ale niesom spokojná s vyučbou. Deti sa tam viac hraju na PC, chodia von, pozerajú filmy ako by sa mali radšej učiť písať a iné veci. Rozmýšľam nad zmenou školy pre môjho syna, len sa obavám aby sme neskončili ešte horšie. Ďakujem vopred za informácie 😃
Vedenie ešte ako tak, je tam nová p. riaditeľka , predtým tam bol taký starý p*ko - našťastie už išiel do dôchodku.
Všetko záleží od učiteľky. Tak ako všade natrafíš aj na šikovné a ochotné p. učiteľky a na tie "druhé" . Tých druhých je rozhodne viac.
@anonym_0a466f ďakujem zatiaľ za info… a s vyučovaním ste boli spokojný ? Učili sa tam detičky či mali viac voľna ?

Vedenie ešte ako tak, je tam nová p. riaditeľka , predtým tam bol taký starý p*ko - našťastie už išiel do dôchodku.
Všetko záleží od učiteľky. Tak ako všade natrafíš aj na šikovné a ochotné p. učiteľky a na tie "druhé" . Tých druhých je rozhodne viac.