Veštica - Martin, Banská Bystricia
Ahojte hľadám dobrú vešticu okolie Mt Tr Za BB Pd
Taký čo na to neveríte zbytočne nekomentujte prosím ďakujem 😇😇
@lulaby1982 Presne si to vysvetlila,To co pises,je cista pravda ,ruky prec od tychto praktik.Je to velmi nebesbecne,aj z psychickeho hladiska,Ak ta osoba ,co robi taketo praktiky, alebo aj ti, co si dali vestit, by sa mali z toho vyznat vo sviatosti zmierenia (spoved) .BOlo by idealne vyhladat knaza, ,ktory ma moc robit exsorcizmus,Ano, kazde vestenie otvara brano demonon, ako pise@lulaby1982.
@lulaby1982
aha a ty odkial vies ze vsetci vizionari to maju od Boha? Presne tak, nevies! Kazda Sila a urcite schopnosti ci vedomosti sa daju vzdy vyuzit dvoma sposobmi. Na dobro a na zlo. Je to ako s atomovou energiou napriklad. Su ludia, ktori trepu ciste bludy, ale aj taki ktori pomahaju. Ty si natrafila na tu horsiu variantu.
Čo takto spýtať sa Boha aký má názor na veštenie, mágiu, špiritizmus a kontaktovanie sa s mŕtvymi?
5. Mojžišova 18:10–12 a 1. Korintským 10:20, 21
@maranco
Bibliu napisali ludia pred xxxx rokmi. Kde mas istotu, ze je tam vsetko pravdive? Nikdy si sa nezamyslel, ze si tam zopar veci protireci? A mozes sa opytat aj Boha priamo, ano. No len v dnesnom svete je len minimum veriacich, ktori su naozaj aj schopni ho realne pocut. Ten, kto ma taku osobnu skusenost s Bohom, ok beriem. Ale biblia je kniha mnohokrat prelozena do roznych jazykov a casto nespravne.
Takze ked v tomto pripade by som aj vychadzala z presvedcenia pravdivosti texov v biblii, tie preklady z toho urobili poprekrucane “pravdy”.
A slepo verit ? V Boha verim, ale on nam dal aj rozum a z toho vypliva predsa, ze si pokladame aj otazky o pravdivisti roznych tvrdeni.
@beatrixx123 jedna je aj v meste, kde je pois.Dôvera,ale či je dobrá, netuším. Ja mám na to svoje karty

Ja Vám svoju vlastnú skúsenosť s certovymi obrázkami. Kým som bola vyrazne mladšia,mlada a neskusena a bola som pudingový kresťan a neobrátila som úplne k Bohu,aj ja som si dala vrátiť z certovych obrázkov. Tarot,cigánske karty, veštenie z kávy. Aj mi tam veci povychadzali, s odstupom času ,nejaké drobnostky. Žiaľ každe veštenie otvára bránu démonom, a temným silám , Bohu sa veľmi nepáči ,je to ruhanie voči nemu, za to sú obrovské tresty pre tých kt si dajú vestit aj tých kt prorokuju. Pokiaľ človek nie je vizionár a skutočne vie predpovedať budúcnosť ako Nostradamus,Sibyla ,baba Vanga , slúži spoločnosti.
Od určitého času sa spolieham na svoje schopnosti a to čo mám v rukách,už nepokusam Boha ,uctievam Boha. Mám za sebou aj opakovaný exorcizmus . Nechcem nevidieť svoju budúcnosť ,čo sa má stať ,stane sa , verím Bohu,že sa to nejako upracuje.
Vestba môže výrazne narušiť duševný aj duchovný život zadávateľa . Moze vyvolať nepokoj,úzkosti,rozrušenie, pretože sa môžte dozvedieť veci,ktoré Vás určite môžu rozhodiť ,nikto na to nieje pripraveny , Vy neviete či ten človek má tie schopnosti alebo nie .Preto nesmie veštica hovoriť kedy človek zomrie. On Vám môže narozopravat hocičo, úplne rozladiť .
Ak niekto je v kontakte s certovymi obrázkami ,alebo inými vesteckymi metódami ,uctieva Satana určitým spôsobom . Ako som spomínala ,dostávajú sa mega tresty za to , či už v podobe posadnutia , alebo iné ťažkosti , nedarí sa v živote ,atď... ,duševne a fyzické obtiaže.
Mám skúsenosť ,vidím to z tohoto pohľadu,už by som to nerobila ,je to risk,buď si privodim tým čo mi povie veštica ťažkosti ,alebo ma budú persekuovat nie ludske bytosti z tohto sveta. Veď do budúcnosti sa nejako dopracujem, v prítomnosti musím robiť všetko preto,aby ma niečo len tak neprekvapilo, ale rátať aj s tým,že môže sa stať niečo nevyspytateľné,nad čím nebudem mať kontrolu .