icon

Vyšetrenia u MUDr. Grochala po inom skríningu

8. sep 2025

Ahojte, ako to funguje u mudr grocahala? Bola som inde na prvotrimestralny skrining, kde bolo vsetko v poriadku. V 16tt ma moj gynekolog podozrenie na jednu vyvojovu chybu. Da sa ist ku grochalovi, ak som prvotrimestralny skrining absolvovala inde a som tam objednana aj na skrining v druhom trimestri?

pribinak
8. sep 2025

Zaplatíš si a môžeš ísť kdekoľvek.

autor
8. sep 2025
@pribinak

Zaplatíš si a môžeš ísť kdekoľvek.

@pribinak uvidi to aj moj gynekolog ze som tam bola? Lebo ked som sa ho na to pytala, odbil ma ze naco tam pojdem ked uz chodim inam

natalia328
8. sep 2025
@anonym_autor

@pribinak uvidi to aj moj gynekolog ze som tam bola? Lebo ked som sa ho na to pytala, odbil ma ze naco tam pojdem ked uz chodim inam

@anonym_autor kde by to videl? ak mu neukazeš spravu. Bola som tak lebo moj nevedel v 26tt určit pohlavie

autor
8. sep 2025
@natalia328

@anonym_autor kde by to videl? ak mu neukazeš spravu. Bola som tak lebo moj nevedel v 26tt určit pohlavie

@natalia328 tak napriklad moj gynekolog pouziva e-zdravie, pouziva ho aj endokrinologicka a vidi ze ku nej chodim

maryetta
8. sep 2025

Ale prosim ta. Tu ide o teba a tvoje dieta. Jasne ze mozes ist na vysetrenie aj ku nemu 🙈

majka99999
8. sep 2025

Tak uvidi a co? Mas pravo navstivit aj 5 doktorov, ked si zaplatis. Moj muz, ked riesil zdravotne tazkosti, bol u 3 gastroenterologov.

autor
8. sep 2025
@majka99999

Tak uvidi a co? Mas pravo navstivit aj 5 doktorov, ked si zaplatis. Moj muz, ked riesil zdravotne tazkosti, bol u 3 gastroenterologov.

@majka99999 a nic… musis byt takato neprijemna?

simca115
8. sep 2025
@anonym_autor

@majka99999 a nic… musis byt takato neprijemna?

@anonym_autor napísala to úplne normálne môžeš ísť k akémukoľvek doktorovi , každý dr len odporučí ale je na tebe ku akému pôjdeš

really8
8. sep 2025

@anonym_autor ak by mal moj gyno podozrenie ani by som nevahala a islak druhemu bez ohladu na jeho city. Na velky som chodila k inej doktorke, normalne som mu to povedala a ukazala vysledky od nej. Mala som hranicne hodnoty nosovej kosticky a este sa mi prave na ne gynekolog zameral aby porovnal

radacak
8. sep 2025

@anonym_autor prvý skríning mi robil môj dr ,na druhý sme boli u Grochalu a na tretí som bola u nás v nemocnici
My sme išli nájme kôli tomu že prvá dcéra má vvch na ktorú sa počas tehotenstva neprišlo a preto sme sa báli aby bola aj druhá dcérka ok ...
A mne to sám dr navrhol aby sme tam išli a dali druhú dcérku skontrolovať či je v poriadku..neváhala som ani chvíľku

autor
8. sep 2025
@really8

@anonym_autor ak by mal moj gyno podozrenie ani by som nevahala a islak druhemu bez ohladu na jeho city. Na velky som chodila k inej doktorke, normalne som mu to povedala a ukazala vysledky od nej. Mala som hranicne hodnoty nosovej kosticky a este sa mi prave na ne gynekolog zameral aby porovnal

@radacak
@really8 no moj dr tieto skriningy nerobi a chodim inde. Na prvotrimestralnom bolo vsetko ok, az teraz sa mojmu nieco nezda. Tak neviem ci cakat do toho 20tt tam kam som objednana alebo riesit este aj grochala

radacak
8. sep 2025
@anonym_autor

@radacak
@really8 no moj dr tieto skriningy nerobi a chodim inde. Na prvotrimestralnom bolo vsetko ok, az teraz sa mojmu nieco nezda. Tak neviem ci cakat do toho 20tt tam kam som objednana alebo riesit este aj grochala

@anonym_autor ja by som určite išla ..Grochala je podľa mňa top a mne by to nedalo .. držím palce

tim23
8. sep 2025

Určite sa ku Grochalovi objednaj 🙂

babel87
8. sep 2025

Tu ide o zdravie tvojho dieťaťa, o tvoju psychickú pohodu a absolútne sa nezaťažuj myšlienkami na to, že zraniš ego lekára

fialkafialkovita
8. sep 2025

Ja by som určite ku Grochalovi išla a nikto okrem teba to nemusí vedieť, ak to sama nebudeš chcieť svojmu doktorovi povedať. Vôbec nič na tom nie je, aj keď ju viacerým doktorom pôjdeš po názor

anonym_de5c76
8. sep 2025

@anonym_autor ja som bola pred rokom, je to zaplatene vysetrenie. Tvoj dr nič neuvidí, ty si ho zaplatíš a dostanes správu... Určite choď.