icon

Máte skúsenosti s prístrojom na prípravu UM Tomee tippee perfect prep?

katulienkakatulik
23. mar 2021

Dobrý deň, prosím o skúsenosti s prístrojom Tommee tippee perfect prep na prípravu UM, mamičky ktoré ho majú vyskúšany 🙏 rozmýšľam nad kúpou, ibaže sa neviem nikde dopátrať aká je horúca prvá dávka vody v ktorej sa mliečko rozraba. Ďakujem veľmi pekne

trixi12
23. mar 2021

ja som ho mala, úžasne to šetrí čas a nervy, najmä ak máš dieťa iba na UM a také ako ja, že ak si uvedomí že je hladné reve ako najaté kým nedostane najesť :D Ale ak mám byť úprimná, ja som ho dostala od švagrinej ktorá ho už nepotrebovala, neviem či by som kupovala nový. Voda v prvej dávke má nad 70°C, ale je jej máličko, čiže treba mliečko rozrobiť okamžite, lebo rýchlo chladne a potom už nezabíja všetky baktérie. Tiež treba meniť filter cca každé 3 mesiace a čistiť, zaberie to čas. Na dovolenke sme ho so sebou nemali, robila som tak, že som si ráno prevarila vodu a vychladnutú nechala vo fľaši, a keď bolo treba mliečko uvarila som vodu v kanvici, v tom rozmiešala UM, doliala tou prevarenou, v podstate ten istý systém, tiež to zabralo len pár minút. Ak by som ho mala kupovať asi by som rozmýšlala či sa mi to oplatí.

katulienkakatulik
autor
23. mar 2021

@trixi12 ďakujem veľmi pekne za informácie. Zaujímala ma ta prvá dávka vody lebo pri UM píšu rozrabat mlieko pri 40 stupňoch a potom ochladzocat na 37 stupňov. A tak rozmýšľam pri 70 stupňoch ci sa to mliečko neznehodnoti? Potrebujem nejaký takýto prístroj pretože malička je iba na UM a keď si zmysli že je hladná tak to musí byť hneď, lebo potom saje hltavo a rýchlo a veľmi grcka potom 😔😔😔 ak to stihnem kým je v pohode tak pije pekne a negrcka 😊

ninka2012
23. mar 2021

Kúpte si varnu kanvicu teraz už máte takú že si tam viete nastaviť teplotu aj na mliecko a ušetríte čas aj peniaze.

trixi12
23. mar 2021

@katulienkakatulik ja som používala nutrilon, ten sa má rozrabat v 70°, neviem ako iné UM. Na prístroji sa ta teplota zmeniť nedá, ak teda nechceš meniť značku UM mohla by si napísať výrobcovi UM mail alebo na soc. sieťach a spýtať sa či to bude OK.