icon

Problémy s kakaním u 3-týždňového bábätka pri pití Sunaru Ar

eri24
16. apr 2021

Ahojte, prosím o radu malý bude mať 3 týždne bohužiaľ sme museli prestať kojiť prešli sme na sunar do teraz nemal problém keďže sme ešte kombinovali moje mlieko a sunar bol iba na dokrmenie. Ale od kedy je malý čisto na UM tak sa nám druhý deň už nemôže vykakat nieje nejako extra uplakany aj pekne pospinka, poplace len keď sa chce akoby pučit ale to asi minútku dve a zaspí, momentálne má sunar AR, doktorka nám odporučila harmančekovy čajík ale zatiaľ stále nič len prdiky. Ako dlho môže bábätko nekakat? Už sme trošku zúfalí skúšali sme všetko masáž bruška, cvičenie, teply kúpeľ a stále nič...

misickaa4
16. apr 2021

@eri24 zarabajte mlieko do odvaru z kamiliek alebo do odvaru z ovsenych vlociek. Mali sme presne to iste

karhu
16. apr 2021

hned by som zmenila umele mlieko

vikybotka
16. apr 2021

A máte problémy lebo Sunar AR je proti grckaniu a proti zápche že mu možno nesedí

luulinkaa
16. apr 2021

My sme mali sunar ar a tiez nevedel najprv kakat, pomahali sme s rurkou. Potom sme pridali probiotika Infants dophinus a kakal pekne sam raz za den 🙂

eri24
autor
16. apr 2021

@misickaa4 prosím vás nejaký pomer? Riedili ste čajík ešte aj s vodou? A tak dali sunar alebo čisto len čajík a sunar?

misickaa4
16. apr 2021

@eri24 proste namiesto vody date ten odvar, nemusote uz s nicim riedit. Uvarite si pol l vody a dp toho dajte 2 polievk.lyzice kamieliek/vlociek. Nechajte minutku povarit, scedit, vychladnut, aby to neboli az tak horuce a do toho zarobit sunar.

klaudiakrekova
16. apr 2021

@eri24 Pridala by som určite probiotiká (Biogaia, Probiofix,...), cvičila nožičkami a masírovala bruško bylinkovým emulgélom (Pupíkom), a ak by sa nezlepšilo určite by som zmenila umelé mlieko na inú značku. My máme Kendamil a predtým sme vyskúšali viac značiek, ale najviac sadlo Kendamil.

eri24
autor
17. apr 2021

@misickaa4 ako dlho ste takto miešali mlieko? Nam doktorka zakázala miešať mlieko s čajom. Ale včera sa pekne stoho pokakal.